עצוב...

Bettyka

New member
עצוב... ../images/Emo12.gif

חזרתי לא מזמן מחו"ל ולהפתעתי גיליתי שנעלמו כמה פורומים איכותיים, גראנג' למשל... מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה קרה פה...?

Rusty Cage

New member
../images/Emo3.gifחיחי הוא סגור כבר 200 שנה בערך

כי הוא היה די מת

ממש לא שנונה.

מגעילה אפילו. אל תרדי לפסים אישיים. יש פה אנשים שאקשואלי אוהבים גראנג'.

fire witch

New member
לא ידעתי ../images/Emo2.gif

יש ניגוד אינטרסים בין לאהוב גראנג' ולא לחבב את נירוונה ? הפתעת אותי לגמרי עכשיו , כנראה ששכחתי שמחתימים על אמנת " אין להרגיש רגשות שליליים לגבי קורט קוביין " בקניית אלבום של אחת מלהקות הגראנג' האחרות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם אתה לא אוהב נירוונה ילדים עם חולצות של קורט קוביין ושיער ארוך יבואו וירביצו לך בפיקות של הברכיים :O אני לא יודעת בקשר אלייך אבל לפי מה שראיתי פה מי שאוהב גראנג' הארדקור בפורום לא ממש מחבב את נירוונה אבל לא כולם אני לא סובלת את נירוונה.

fire witch

New member
לא מעניינים אותי

אני מאלה שהיו עדים למה שהיה כאן כשנירוונה ופרל ג'ם פעלו בשיא המרץ , מה שנקרא גל הגראנג' . ואם לומר את האמת - נירוונה אף פעם לא עיניינו אותי , בואי נאמר שהם לא הכי מתוחכמים שיש ואני מעדיפה מוזיקה שתאתגר אותי ולא בהזרקה ישירה של "אנחנו נוער , אנחנו מדוכאים - תנו לנו לשלוט בעולם או להתאבד בשקט" תמיד העדפתי את פרל ג'ם והסטון טמפל פיילוטס וחוץ מזה - אדי וודר הרבה יותר שווה מקורט ( ויסלחו לי כל המאוהבות)

אני חושבת שאני מאוהבת ../images/Emo99.gif

חח עזבי שווה הוא גם כותב יותר טוב ממנו ושר פי מיליון יותר טוב. מבחינתי נירוונה מדברים יותר אל בני 14, וצודקת אין שום תחכום בשירים שלהם. הכי שווה בגראנג' זה קורנל לדעתי אבל גם לאדי הייתי עושה טובה גדולה;)

מה זה קשור?

אז מצאתם נקודת טורפה שאני צעירה. עכשיו תשבו על זה ללא הפסקה עד שהשרשור ירד לעמוד השני? אני מאוד אוהבת נירוונה, הם הביאו את הגראנג' לבמות אבל יש להקות גראנג' אחרות מצוינות וחלק יגידו שאפילו יותר טובות. פשוט התכוונתי לומר שיש כאן אנשים מפורמים אחרים שכן אוהבים גראנג' ונירוונה וזה לא יפה לדבר בצורה בוטה נגד להקה זו או אחרת , אבל כמובן אפשר להביע דעת. אני ממש לא באתי בכוונה לריב. ואני לא פתטית דיי בשביל להשתתף בוויכוח זה ונראה לי שגם אתם לא. אז נחתוך (או שכבר חתכם מזמן - לקחתי לכם עכשיו רעיון לתשובה "שנונה ביותר" שיכלה לבוא עכשיו?) ?!
אליס...

fire witch

New member
באמת מה זה קשור ?

לא זוכרת שהתייחסתי או שמישהו אחר התייחס לגיל שלך . אין צורך לקחת כל הודעה כוללנית על בני 14 ולייחס אותה לעצמך . אני מדברת על עצמי בלבד כרגע , אמרתי שנירוונה מבחינת הטקסטים והלחנים לא מעניינים אותי , לא השמצתי את נירוונה ולא דיברתי בצורה בוטה אלא הסברתי שמבחינתי זה שאני אוהבת להקות גראנג' אחרות לא מחייב אותי לאהוב גם את נירוונה ץ לסיום - אם לא תעשי עניין גדול מהגיל שלך ( שדרך אגב ראיתי רק עכשיו בגלל שהעלית את הנושא ) לא נראה לי שאף אחד יעשה ממנו עניין גדול

תלמדי לקחת דברים בפרופורציה

אף אחד לא לקח נקודת *ת*ורפה שאת צעירה כדי להטפל אלייך. אף אחד בפורום לא עד כדי כך ילדותי כדי להציק לך בגלל זה אז תרגעי. זה שאת אוהבת נירוונה? יופי לך. הם לא הביאו את הגראנג' ל"במות" כי גראנג' היה קיים לפני נירוונה keep that in mind. הפורום ידוע גם בשם קבוצת דיון, בכל דיון פלורליסטי יקומו אנשים שלא יאהבו את הלהקה שאת אוהבת וזאת זכותם המלאה להביע דעה על כך. זה שאת לא יודעת לקבל דעות כאלה יפה וישר קוראת לכותב ההודעה "מגעילה" זה עניין שלך. וזאת בוטות.

למעלה