עצוב

King Of Kromags

New member
והוא...מת...../images/Emo103.gif

אגב -
5 בקשר למשה.. - - - - - - - - - - - א. מה זה הסצנת מוות העלובה הזו? בכלל לא מבינים שהוא מת..עד שרמוס אומר את זה. ב. זה ממש דורש שבסרט ישימו את I Dont Want To Miss a Thing ויראו את רמוס בוכה.
אבל כמו שעשו את הסרטים עד עכשיו זה יהיה מטומטם נורא, והקרב בין וולדמורט ודמבלדור יהיה מלא בצבעים בוהקים ולא יראו טוב, ואנחנו נצא מהסרט בהרגשה כזו של "נו, מילא.." - כמו תמיד.

SaberTooth

New member
../images/Emo58.gif קטלני ה"פ 5.

אני בכלל לא הבנתי שאני קורא את סצינת המוות עד שרמוס אומר בסוף שהוא מת, וגם אז הייתי בטוח שהוא צוחק. כאילו... WTF? כאילו... הוא נפל דרך הוילון ו...
אבל הכי עיצבן אותי, שהארי אחר כך כזה "יש חומה ביני ובין העולם! הם לא מבינים אותי! איך הם יכולים להיות שמחים כשסיריוס (*שיעול*אהובי*שיעול*) מת????" וכל השטויות האלה. הארי חתיכת ילד מטומטם.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif הארי פוטר 5. ../images/Emo28.gif

הארי בכלל עצבן אותי בספר החמישי! עזוב את "איך הם יכולים להיות שמחים כשבן אדם שהם בכלל לא מכירים והם חושבים שהוא רוצח מורשע ואכזר מת". הכי הרג אותי הקטע של - "לא, אני לא מאמין שהוא מת! סיריוס לא מת! רגע, אבל אני בצרה, והוא לא בא לחלץ אותי. אז רגע, אם סיריוס לא בא לעזרתי... זה רק מכיוון שהוא מת! לא יכול להיות שהוא לא מת אם הוא לא בא להושיע אותי!" כאילו, בחיית, הארי קולט שהוא מת כי סיריוס לא בא להציל אותו?! אני ממש מדמיינת את סיריוס נעול בכלוב, עם הארי מטר מהכלוב והמפתח לכלוב ביד, וסיריוס כזה - "הארי... אה... שחרר אותי." והארי - "לא! אם אתה באמת אוהב אותי אתה תמצא דרך לצאת מהכלוב לבד!" פחד. X: גם הקטע שהארי מתאר את סיריוס כשהוא היה קטן... שתי מילים על פיטר, שתי מילים על רמוס, שורה וחצי על זה שאבא שלו דומה לו, ופסקה שלמה על כמה שסיריוס חתיך. והכי הרג אותי כשהארי אמר - "סיריוס נראה משועמם ויהיר, אבל באופן כל כך יפה-תואר". WTF?? כאילו, אני מכירה בנים פתוחים, אבל זה כבר מוגזם!!! בחיי שיש להארי קראש על סיריוס בספר הזה. @@

Charmed 4ever.

New member
נדב!!!! |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|!

יש לך המון המון מזל שקלטתי למה הספוילר!!! יש לך מזל שלא המשכתי לקרוא אחרי איזשהי מילה שם!!! פעם הבאה תכתוב למה הספוילר!!!! אחרת, אם זה היה הורס לי את כל הספר היית מת ברגע זה!

King Of Kromags

New member
...../images/Emo103.gif

"אגב,
5 בקשר למשה..." את רוצה להגיד לי שלא ידעת מי זה "משה"? [כאילו, למי הכינוי מכוון? לא ידעת שהדמות שמתה בספר נקראת "משה" כדי לא להרוס?]

Charmed Gal

New member
תיפשה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

איפה היית בחצי שנה האחרונה

Ophel McNeil

New member
רמוווווווווווווססססססס!!!!!!!!../images/Emo28.gif

כן. המפ. X: אבל רגע, תהיו רציניים - ספוילר להארי פוטר החמישי, לבן אדם שמת. ספוילר אמרתי. ספוילר אנשים! לכן, קישטה! כאילו, בחיית: "זה נראה כאילו כל מילה שהוא אומר מכאיבה לו..." רולינג בכוח מנסה לגרום לאנשים לחשוב שהם זוג?!

למעלה