עצוב עצוב :(

Zed off

New member
עצוב עצוב :(

היום פעם ראשונה נכנסתי לאתר הרשמי של Jason Becker וראיתי תמונות מעודכנות שלו, אחד המוחות היותר יצירתים וגאונים של עולם הגיטרה, והיום כבר לא יכול לנשום לבד, מזל שהוא התחיל להקליט בגיל צעיר, אחרת לא היינו בכלל מכירים אותו...לפני כמה ימים שמעתי את הדיסק TRIBUTE שעשו לו, האמת שכמה שהנגנים שם טובים הם עדיין עושים אבל לשירים שלו... ואסגור בציטוט של בקר - "fuck Malmsteen!"

Wyld stallyn

New member
כל כך עצוב שבא לבכות

ואין שום טיפת ציניות בכותרת פעם ראשונה שנכנסת לאתר? אני נכנס לשם כל פעם שאני על המחשב (כמעט כל יום) למרות שאחותו אף פעם לא שמה שם דברים חדשים בקשר לטריבוט, שמעתי כמה שירים משם, כי אני לא מצליח להשיג יותר מזה בכל מקרה עדיף שאני לא ייגלה מי עשה את הקאבר לאלטיטודס כי לא נראה לי שאני יוכל לשלוט בעצמי ואני עלול לרצוח אותו ללא רחמים בטעות אני מצרף כמה תמונות

yoni162

New member
Torben Enevololdsen

הקאבר דווקא לא רע, אבל אני יותר אוהב את המקורי של ג´ייסון.

איך זה קרה לו?

אני עכשיו מוריד שני דברים שלו בקאזה... להבין סוף סוף ממה ההתלהבות הגדולה (משומה אני מרגישה שזה יצא מזלזל, זה לא אמור להיות)

Zed off

New member
מחלת ניוון...

שלאט לאט השטלתה על כל הגוף שלו, הוא יכול היום להזיז רק את האגודל מאחת הידים שלו, גם לפי מה שהבנתי הוא הייה אמור כבר למות מזמן(טפו טפו טפו) וכל יום שהוא חיי זה דיי "נס"...

yoni162

New member
במקומו הייתי מתאבד

אם הייתי יכול זה הדבר הכי רע שיכול לקרות לגיטריסט.

Zed off

New member
תיכנס לאתר שלו...

ותבין למה הוא לא מתכוון להתאבד, ולמה הוא חושב שהמחלה הזאת היא הדבר הכי טוב שקרה לו...

yoni162

New member
יש לי את זה...

נחמד מאוד. תוריד גם את הקליפ שלו שהוא מנגן את הקפריסה החמישית של פגניני או איך שלא קוראים לו.

Wyld stallyn

New member
אם אתה מוריד מקאזה

תחפש את הקליפ שהוא מנגן בלאק סטאר של מלמסטין בתיכון בגיל 16 הוא עושה את זה הרבה יותר טוב מהמקור הוא מנגן שם מאחורי הרגל, עם השיניים, ועוד כל מיני שטויות

למעלה