עצוב, מר, מייאש.

בובוני

New member
עצוב, מר, מייאש.

אלהים, אין אותך, יש אותך, זה לא רלוונטי, אלהים זה דבר רע, אשליית שווא, שאין בה ממש, מפלט פסיכולוגי צר מימדים. פטה מורגנה אלוהימית היתה לי כשהתחלתי לכתוב את ההודעה הזאת, רציתי לכתוב על זה שרע לי ועצוב לי ובודד לי. ואפאחד לא אכפת לו ממני, רציתי לכתוב את זה לאלהים, להאשים אותו, להרגיש אולי פחות בודד פחות ועצוב. אך לא. לא כתבתי את זה לאלהים, לא מגיע לו, לא מגיעה לו ההשתפכות הזאת בפניו, לא מגיע לו שאהיה פחות בודד בגלל חברתו, לא מגיעה לו חברתי ואין לי צורך בחברתו. מה ההתעללות הזאת בבני אדם, לברוא אותם, אה? אלהים, יש לך תשובה על זה, אתה שכתבת בתורתך שאסור לצער בעלי חיים, בראת לך צבא משרתים, מגלומן שכמותך, בשביל להרגיש יוצר, להרגיש מלך, ומה עם אלו שבראת לך, עזבת אותם, נתת להם להישאר לבד, להתמודד עם הלבדיות, עם בעיות יקום ומשמעות, עם ריקנות אווילית, ואתה ישוב על כיסא הכבוד שם למעלה מתבונן בנו היצורים הקטנים שלך מלמעלה וחוגג את נצחונך, הצלחתי להרע לכם עבדים חמודים, תמשיכו, תמשיכו לשאת את הסבל, אני נהנה לראות אתכם כך, אתם כל כך חמודים כשאתם סובלים. ביי לכם יצורונים. ואל תשכחו אותי, האלהים שהכניס אתכם לתוך עולם ארור כזה. תודה לך אלהים, תלך לה***יין. עם המלאכיות שלך. ביי גם לך.

יפה יפה יפה ../images/Emo45.gif

מצחיק מאוד ובאמת יפה מאוד

יש משהו מדהים בדת

אני שמתי לב שבכל העולם כשרע לאנשים הם מתחילים להאמין ולהתפלל למשל בפיגוע אתמול בבוקר בירושלים נהרגו 7 אנשים חפים מפשע ובמשך היום באו מאות [חילונים ומסורתיים]למקום הפיגוע והדליקו נרות והניחו תהילים ואני שואל למה? למה לכל הרוחות והשדים בכל פיגוע כשיש ניצול או משהו שיחסית יצא בזול מיד הוא מודה לאל ,הרי אותו אל שהם מאמינים בו הרי הוא יכל גם למנוע לגמרי את הפיגוע ואז לחסוך את השכול מעוד 7 משפחות, כן,שבע משפחות שהתמוטטו לגמרי וכל החיים שלהם השתנו לגמרי ואני רוצה מאוד להבין,למה? ואותו דבר בדרשות של הדוסים והמחזירי בתשובה שהם אומרים ברוך השם שנתן לנו מדינה אחרי השואה האיומה ואני שואל אם הוא כ"כ טוב אז מדוע הוא לא מנע לגמרי את מלחמת העולם השניה ואז היו נחסחים מותם של 50 מיליון בני אדם,למה? והאנשים עוד הדיוטים וטיפשים שכשיש אסון ופיגוע ויש איזה ניצול או שניים זה ראיה לטוב האל... יש כאן משהו שיכול להסביר לי את זה ,אני מאוד מאוד ישמח אולי ההסבר הוא שבני האדם ברובם הם טיפשים ולא חושבים... או שההסבר הוא שכשהאנשים רואים סבל ופחד אז הם נתקפים בבהלה ואז הם פונים לאל,אולי...

מה אתה רוצה?

מה זה השתפכות הרגשנית הזאת? מה זה המונולוג המבולבל הזה? הרי מדבריך ניכר שאתה לא מאמין, אז מה הקטע שלך בדיוק? האם אתה מנסה לעשות דלגיטמציה לאנשים מאמינים? מנסה להחדיר להם בכח את הכפירה שלך? מה זאת ההתנשאות הזאת? הם(אנחנו!) מסוגלים לחשוב לעצמם! מתי כבר תבין(תבינו) שאנשים מסוגלים לחוות חויות זהות, ולהגיע למסקנות הפוכות?! אפילו - שומו שמיים - מסקנות הפוכות משלך! ואם אתה כן מאמין, אז אתה חוצפן!

xslf

New member
למה חוצפן?

מכל הדברים שבעולם, דווקא "ואם אתה כן מאמין, אז אתה חוצפן!"? אם הוא מאמין באל שבוחן כליות ולב, דווקא לו צריך לשקר? לא מובן לי ההגיון שלך. לא משנה שבהגדרה אין לאמונה הרבה קשר להגיון....

למעלה