עצוב, ממש עצוב!!!

עצוב, ממש עצוב!!! ../images/Emo7.gif

אנשושים.... ישבתי לי בישרותים ותמיד יש בצד עיתון שהפעם קראתי אותו כי היה לי משעמם, ונתקלתי בכתבה הבאה.... אחסוך במילים-קראו אותה! עצוב, ממש ממש ממש עצובבבבב!!!
נשמה לזכר פסטיבל ערד כפסטיבל רוק.... מיקי (עצוב...)

אנשים-אני לא מצליח להעלות את התמונה

לפורום! אז העלתי את זה לקאזה (תיכנסו לקאזה לחיפוש תמונות ותרשמו פסטיבל ערד) אני מקווה שתצליחו להוריד ואם לא או למי שאין אני ארשום כאן את הכתבה פשוט אני צריך ללכת עוד מעט למסיבת סיום שלי אז...בה ביי בנתיים!

בקיצור...

יהיה פסטיבל ערד, רק שהוא יהיה פסטיבל של שירה בציבור כלומר שלושה ימים שבהם הדגש יהיה על שירה בציבור, חבורות זמר וקומזיצים המוניים. רק המופעים במצדה ישאו אופן רוקיסטי (נעזרתי בכתבה...)
עצובבבב.....

גן כתום

New member
ת ק ש י ב ו ../images/Emo124.gif

בסוף אוגוסט ככה (שזה עוד ה מ ו ן זמן) יש את פסטיבל המחולות בכרמיאל. מישו מכיר
אז ככה... זה הופעות, הרבה הרבה מוזיקה, יריד ענק (עם אותו עיקרון כמו הטיילת באילת), מסיבות, חבר´ה, המון צעירים, המון תיירים מעולם ומהארץ, בנייהם הרקדנים (
) ו... כל זה במשך 4 ימים משוגעים בעיר שלי. אני יודעת שזה לא ממש מפצה על פסטיבל ערד, כי בערד זה יותר מוזיקה ונשמה, אבל שווה לבא. אני אשמח לארח

מ ש ה ו ח ש ו ב ל ו מ ר

מה קורה לכם
יש את פסטיבל "רוק ואהבה" בט´ו באב, בחג האהבה. ישתתפו בפסטיבל (ממה שאני יודעת בטוח): אביב גפן, ברי סחרוף, מוקי... ועוד רבים טובים בזה אני בטוחה... תתעודדו

Shani5

New member
כן

אני כנראה מופיעה בפסטיבל כרמיאל והופעתי שם שנה שעברה ולפני שנתיים ואני חייבת להגיד שזה ממש ממש ממש שווה... אפילו שזה לא בדיוק פסטיבל ערד אבל עדיין... וחוץ מזה- בסוף אוגוסט בבירת הנוער בירושלים יהיו מלא מופעים של כל מיני זמרים (אביב, עברי, מוקי, ברי ועוד...) גם שווה לבוא

rainbowgirl

New member
ל מ ה ? ../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

למה מוקי צריך להידחף לכל חור??? אני שונאת אותו! הוא ממוסחר מדי!

למעלה