עצוב לקרוא על עתיד...

חברה תנסו לקרוא שוב - יוסי צודק

יוסי מנסה להגיד לנו את מה שאנו היינו מזמן צריכים לראות בעצמנו. לא נראה לי שבכתוב מעלה הוא מנסה למכור לנו משהו. תנסו לקרוא שוב את מה שרשם ואולי תפנימו את העובדה שהטעות שלנו: בניהול האגודה בלקיחת אחריות במקום הרשויות בצבירת ביטוחים (שהפרמיה עליהם הלכה וטפחה במשך השנים) באכיפה (או יותר נכון בקשיי אכיפת הבטיחות והרישוי) כל אלה הם טעויות שלנו. מראש לא היינו צריכים להתעסק עם נושא הרישוי ואז כמו שיוסי אומר אולי היינו נראים אחרת . המיקוד שלנו "חייב להיות שונה" בשנים הבאות יותר "אנחנו" המרחפים ופחות התעסקות עם אחריותנו לגבי הרישוי, מקצועיות ההטסה של המרחף, וכל מיני עיזים אחרות שהכניסו לנו והכנסנו לעצמנו במהלך השנים.. את נושא האכיפה "חיבים לזרוק חזרה " לרשויות העוסקות בדבר. יוסי מיליס - כל הכבוד, כל מילה צריכה להיות חקוקה בסלע - וזאת לפני ביצוע השינוי ביום ד' (באסיפה הכללית. אורי שמיר

אורי- מה הקשר בין יוסי לרשיויות ?

אורי - הרגת אותי מצחוק אבל גם הרגזת אותי. . אתה אומר 2 דברים שונים לחלוטין שאינם קשורים לביטוח בכלל ולא על זה הדיון. אתה צודק שהאגודה אכן הכניסה לעצמה עיזים וזה צתוך רצון של אנשים שונים לאורך הדרך שהראו רצינות בעשייה -ואולי הגזימו מעט ( הרבה - ואני הייתי חלק מזה - מודה) .אבל דוקא העניין היחיד הטוב באגודה הוא שהמצנחים הם לא תחת פיקוח הרשות. הנטייה שלך לדחוף את המצנחים תחת רשות התעופה לא מובנת לי כלל. הסבירו לך כבר בכל צורה אפשרית חברים וותיקים ובעלי נסיון (שדעותיהם שונות משלי בעניינים רבים אבל בזה אנחנו תמימי דעים ) שהתשוקה שלך להכניס את הרחיפה תחת פיקוח הרשות היא אסון והיא דרך ללא חזרה. אף אחד לא מבקש ממך לדאוג לעתיד הענף הזה. הרצון שלך להכניס את אודי זוהר לישבננו אינה מקובלת כמעט על אף אחד, ועדיף אפילו "לא למצא פתרון כלל כרגע" לעזוב ברקסים - מאשר להכניס את רשות התעופה לענף. המצב שרשות התעופה מפקחת הוא המצב הגרוע ביותר והאובססיה שלך לחבר אותנו לזה מיותרת וגם מעצבנת כי זו דעת יחיד נוגדת אינטרסים של כלל העוסקים בענף. אני מוכן אפילו ללכת יד ביד עם יוקי שמש לעבר השקיעה מאשר להיות תחת פיקוח רשות התעופה. עדיף כבר לשלם על ביטוח מאשר להיות תחת פיקוח רשות התעופה. צא מזה- לטובת כולם . שחרר לחץ - ומהר !!!!! . ולפני שאתה פונה ביוזמתך הלא מבורכת לרשות באופן אישי - תקבל בבקשה את אישור האסיפה הכללית לעניין.

אהרון, מאיזה כוכב נפלת בדיוק

אתה לא יודע שהאגודה לא יכולה לרשיין החל מה 30 לחודש?? כנראה שאתה לא יודע, אבל הרשות הניעה תהליך תקנות טיס חדשות שגם בלעדנו יביאו לסדר אחר בענף אגב, האם ידוע לך סכום סה"כ התביעות שעומדות נגד האגודה הזו???????? צא ולמד לפני שתענה לי אל תמות לי מצחוק וחלילה אל תתרגז. אורי

אורי - יודע הכל גם יודע

אבל מה הקשר בין דבריו של יוסי בעניין הביטוח למסקנה שחייבים לזרוק הכל חזרה לרשות. האגודה לא יכולה לרשיין- שלא תרשיין. שתוריד מעצמה אחריות. זה בסדר. אבל לא תפקידך למי לנתב את האחריות. אולי תוך חודש תקום עמותה אחרת - למה דוקא מנהל תעופה ? אני בספק אם תביעות קיימות יכולות להפתר ע"י זריקת האחריות כיום לרשויות. ררת"א "התניע" תהליך תקנות טייס? - זה לא היה ולא יהיה תלוי בך. ממילא הוא לא רואה אותך ממטר וטובתך\טובתי\טובת אף אחד חוץ מחוסן הרשות, תקציביה, השמיים הפתוחים ,זכויות המרחפים, אינה מעניינת אותם והשיתוף פעולה שלו הוא עם עצמו בלבד לצרכיו שלו. אבל הכל יכול לקרא בכל יום. אולי אפילו החלפת ררת"א (לג'וב יותר טוב כמובן) יכולה לדחות תהליכים אז לא רצוי לעזור לזרז הליכים שהם לרעתינו. "התנעת" תהליך זה משהו שיכול לקחת די הרבה זמן. הללוווו- יש בחירות כאילו ??? התפקיד הוא פוליטי ונחשק ? מה שהתאים לשרון לא בטוח שיתאים לחבריו של אולמרט או פרץ או ביבי ? אורי בחיאת רבק- לא יותר חשוב לדאוג שכל החברים מכוסים ע"י קופ"ח מאשר לרוץ לעזור לאודי זוהר בתקנות הטייס שלו ? ולמדתי שאתה רוצה משהו- אתה מוכן לכתוב אפילו בפורום הזה !!!

למעלה