עצוב לקרוא על עתיד...

עצוב לקרוא על עתיד...

האגודה למצנחי רחיפה. למרות שהסיבות לכך לכאורה רבות, למעשה ישנה רק סיבה אחת לכך והיא: מותו של הקומוניזם. מרגע שארגון אינו מפנים שעידן הריכוזיות תם, כל עוד הוא שואף לרכז בידיו כמה שיותר סמכויות (רישוי, הדרכה, אכיפה, אירגון, ביטוח קולקטיבי, קשר עם רשויות, אירועים , תחרויות) ברור שהוא יקרוס. ברור שהוא ופעיליו יהיה קורבן לתביעות מצד כל מה שזז. אם הם אחראים לכל, הם יתבעו על ידי כל (הנוסף, זה לא ממש עוזר שהם מפזרים בפומבי "הצהרות" ו"חוות דעת" בנושאים משפטיים הגוררים אחריות ששום מבטח אינו מוכן לקבל). כבר מזמן טענתי, גם בפני האגודות האחרות העוסקות בתעופה: תתמקדו ביצוג החברים מול רשויות (ולא ביצוג הרשויות כלפי החברים). תתמקדו באירגון אירועים וימי כיף (ולא באכיפה). ותפסיקו להיות "קבלני ביטוח" אתם לא מבינים בזה וזה סתם מסבך אתכם באחריות מיותרת. שכל מרחף להחליט היכן וכמה ביטוח הוא קונה. זה יחסוך מכם הרבה תביעות וכאב ראש ובנוסף, לא תהיו תלויים במבטח אחד שברגע אחד סוגר לכם את החשמל. אז קרה מה שקרה. אתם הולכים להתארגן מחדש, אל תחזרו על שגיאות העבר. אל תתעסקו עם שום דבר "קולקטיבי". לא ביטוח ולא רשינות (שבתי הספר יכשירו אותם ויהיו אחראיים, לא אתם). ולכל אלו שחושבים להגיב על הדברים. אנא, תשתדלו להביא נימוקים וטיעונים יותר מתוחכמים מ- "יש ליוסי מיליס אינטרס כלכלי מובהק" . יוסי מיליס

זה שוב חוזר על עצמו

אם האינרטס שלך הוא לא כלכלי אז בו פרט ונמק מהוא. מה לך ולעינינה הפנימיים של האגודה. וועד האגודה והעומד בראשה ניבחרו ע"י החברים ברוב קולות.(האם אתה חבר אגודה בכלל?) בטוחני שאם האגודה תיזדקק ליעוץ מיקצועי ממך היא תדע לפנות אליך. ד.א למען הגילוי הנאות הכותב איננו חבר אגודה מזה שנתיים מכיוון שאינו מרחף פעיל.

זה שוב חוזר על עצמו

זהו ? זו התרומה האינטלגנטית שלך למצב שנוצר ? האינטרס שלי ? ענף תעופה שלם עומד לפני משבר ואתה מתחכם עם מניעיו הנסתרים כביכול של הכותב ? נו, טוב. יוסי מיליס

תפסיק לבזות את עצמך מיליס

אם פנית לאגודה וחווית דעתך על המצב , מדוע אתה כותב זאת גם כאן,מה אתה קורה למרד כלפי הועד? כפי הנראה , השירשור (למטה) על מטן השטן מעניין יותר מההודעה הזאת. וסתם לידיעתך, בגלל אנשים שעובדים בשעות שאתה עובד, התקנתי סורגים בביתי.

התכוונת לסורגים בבית של ההורים...

מצאתי עצמי מתווכח עם ילד המתקשה בהבנת הנקרא. אודה באם לא תגיב יותר לדברים שאני כותב. הם לא עבורך ומעל לבינתך.

מר מיליס-חבל על האנרגיה שלך

אל תתעמת עם כל אהבל שמנסה באופן מכוון להסיט אותך מהנושא עצמו.

אהרון - תבדוק את הביטוח הנ"ל.

במידה ואתה מחפש אופציות נאם מה ששימי הנגבי מציע פה הוא נכון ואמיתי אז כנראה שיש אופציות בשוק. http://www.sitvanit.com/School/insurance.html איתי

איתי - זו בכלל לא הנקודה.

מה שיוסי מיליס טוען - לפחות מהבחינה שענינה אותי הוא שכל חבר אגודה מ פ ס י ד את ביטוח קופ"ח - ביטוח שכבר יש לו בלי לקנות פוליסה אחרת רק מהסיבה שהאגודה היא אגודת ספורט. כל מה שסוכם בשרשור הקודם בדצמבר הוא בסה"כ לבדוק את הטענה הזו. - לבדוק. היות ותוצאות הבדיקה כנראה עלולות לפגוע באינטרסים של כמה נשמות טובות אגרסיביות הם עשו ככל יכלתם לחבל בביצוע הבדיקה. היות וחברי האגודה הרדומים כנראה טוב להם עם זה , אז כמו שאומרים - כנראה שזה מה שמגיע להם. ואם תשאל אותי- בעניין הבדיקה גם ליוסי מיליס אין אינטרס שהבדיקה תתבצע כי אז לא יידרשו לקנות אצלו פוליסות על כיסוי שכבר מקבלים מקופ"ח ואני מאמין בכנותו כטייס עם ידע בביטוח להאיר את עינינו כי נראה שהוא לא זקוק לעימותים האלו כדי להתפרנס. את עיני הוא האיר לפחות בעובדה שיש באגודה בעניין הזה משהו מסריח בדרך קבלת ההחלטות לטובת הכלל רק בעצם העובדה שטרפדו את עניין ביצוע הבדיקה. אבל כפי שכתבתי - כנראה מגיע להם.

גיא רון

New member
ביטוח לחברי אגודה

לא צריך לעניין אותך אהרון מכיוון שלמיטב ידיעתי אתה גם ככה לא חבר אגודה.

ובזאת פתרת את אחריותך לעניין ?

מר גאי רון. צריך לעניין אותי ועוד איך. הגם שאני טס -ואני טס לא כחבר אגודה אסבול מאי כיסוי ביטוחי בגלל שהאגודה היא אגודת ספורט הרי האצבע המאשימה תופנה אליך - גם שאיני חבר אגודה כיום- בזה אתה יכול להיות בטוח. זה שאתה דופק 500 חברים שכן משלמים דמי חבר לא סיבה להוסיף עוד 1 לרשימה. זה שהתירוץ הכי טוב שלך להתנהלות הזו מראה כמה חלשים ורעועים הארגומנטים שלך. ומה עם 500 חברים שכן חברי אגודה כיום וכן צריך להיות להם איכפת או שלך צריך להיות איכפת מהם. השיקולים שלך ילדותיים-תינוקיים נוגדי אינטרסים ומונחים ע"י גורמים חזקים ממך שמנווטים אותך. הייתי מספיק שנים חבר אגודה. ציפיתי מהדור הצעיר שיראה הוגנות ציבורית ואחריות כלפי חברי האגודה. מה שאתה עשית מתחילת הדרך הוא אחיזת עיניים. נתת לי אישור לבצע בדיקה אבל שראית שאני רציני - קיבלת הוראה להשתפן מהיועץ המשפטי מר יוקי שמש - דמות עם הסטוריה בפני עצמה - נסוגת והשתפנת. לך וקבל ייעוץ משפטי אמיתי למען עצמך כי ברגע האמת אתה תשלם את המחיר ואז נראה אם תראה את האבק של כל היועצים המשפטיים שמנחים אותך. אני מקבל מספיק פניות כדי להבין שמה שקורה כאן מטריד הרבה כאלו שהם כן חברי אגודה. אז אולי תסביר לכולם - מה הבעייה שלך להורות על ביצוע בדיקה אמיתית של הסוגייה ע"י גוף חיצוני ? בלי קשר אם אני חבר או לא ? ואותי תעזוב במנוחה.

גיא רון

New member
בפעם האלף

וועד האגודה הנוכחי השתכנע שאין בעיה עם הגדרת האגודה כאגודת ספורט וההשלכות הלא קיימות על ביטוח בריאות ממלכתי. במידה והנושא מטריד אותך עד כדי כך אתה מוזמן לפנות עצמאית לעורך דין/יועץ ביטוח ע"מ לקבל תשובה. ואם אתה מקבל מספיק פניות מחברי אגודה והנושא מספיק מטריד אותם, יקום נא אותו חבר אגודה שהנושא מטריד אותו ויעלה הצעה (בכתב ובזמן) לאספה הכללית שבוע הבא שתאלץ את האגודה לבצע בדיקה מסודרת של הנושא, וככה אנחנו הדור הצעיר הלא אחראי, הלא הוגן, השקרן הרמאי ועושי דברם של יוקי/לנואל ושאר הפנטזיות שלך נשאר ללא ברירה אלא לבצע את הבדיקה. ודרך אגב, זה שאתה טס בלי להיות חבר אגודה חושף אותך לבעיה הרבה יותר קשה מהביטוח, אם אני לא טועה אתה טייס ממ"ר וככזה מחוייב ברשיון מהאגודה (כמו טייסי מנוע אחרים)....

אני אכן מקווה שאותם חברי אגודה יעלו

העניין באסיפה הכללית ואתה תספר לכולם על איך ועל סמך מה ועד האגודה השתכנע בביטחון כזה שאפילו בדיקה לא צריך לעשות. ואם העניין לא יעלה באסיפה- כנראה שחברי האגודה נותנים בכם את אמונם והכל בסדר וכמו שאמרתי- מגיע להם אותך ואת יוקי שמש. ולגבי באופן -אישי - הסר דאגה מליבך - לא אני ולא חברי שמאסו בתפקיד הפטמה לא בשום בעייה קשה וחברות באגודה לא שינתה להם ולי כלום לא הוסיפה כלום ולא תשנה גם בעתיד. לא במנוע ולא ברחיפה חפשית. את אותם דמי חבר אני משקיע בביטוח שאינו תלוי ברשיון מהאגודה. יש לי תחושה שאני בבעייה פחות קשה מאותם חברים שמשקיעים את כספם בדמי חבר "לטובת רשימת החברים שציינת לעיל" אז אני מרוצה מהפנטזיות שלי ככה - ואתה מרוצה מהפנטזיות שאתה מוכר לחברי האגודה ככה (עם מעריצים כמו קינקי ). ככה שכולם מרוצים . אותי לא הצלחת לשכנע וכל פעם אתה משכנע אותי פחות ופחות. בהצלחה ולך טוס לך בהנאה. אתה לא חייב לי כלום ואני לא לך.

m i r i b

New member
ביטוח

גם אני רוצה לדעת מי מבטח אותך למרות שאין לך רישיון

ראשית אתה מבקש -לא רוצה.

שנית -אין לך שם ואני לא מכיר אותך שלישית -אני לא עושה פרסומת לסוכני ביטוח. רביעית - גם סוכן הביטוח מיליס ציין מפורשות בכמה הודעות שלו במספר פעמים שאין קשר בין רשיון לביטוח אם אתה באמת רוצה ביטוח ללא רשיון אני מבטיח לך שאם תשאיר מספר טלפון בפורום ותבקש יפה אחד הסוכנים שקוראים את הפורום כבר ייטרח להתקשר אליך. חמישית -אם תקרא היטב את הודעתו של ידידי המלומד הרב לנואל דשליטא בפורום הממ"גים (1411) ייסתבר לכולם שלכלל מעופפי הממג"ים אין בכלל רישיון. אמנם ניסו להתווכח איתו פה ושם אבל ההודעה בפירוש לימדה אותנו שעניין הגדרתו והסדרתו של הרשיון לפי החוק הקיים נתון עדיין לוויכוח אצל גדולי האומה ואנשים רעים אחרים. (רע= ר ופא ע ו"ד)

הוא כבר מצא את האופציות שלו.

כפי שכתב, אין לו בעיה להטיס ממונע ללא רשיון (וכנראה שגם הוא טס עושה), שהרי יש לו ביטוח. אמנון

מר מיליס - שמי איתי לנואל.

אין לי שום ענין לבדוק כלום אבל אולי לאהרון יש. אגב למה שאני פונה אליך בנושא ביטוח צד ג' (כפי שפירסמת פה בפורום בצד שמאל) אתה לא עונה לי? איתי

האמת, זו תשובה מפתיעה...

אתה מפנה את אהרון וממליץ לו לבדוק עוד אפשרות לביטוח. כאשר מסתבר שזה אורבא פרח, אתה מגיב "אין לי שום עינין לבדוק כלום" ??? צר לי, לא זכור לי שפנית אלי בנושא גד ג'. אם כך היה וזה "התפספס" אצלי, אני ממש מתנצל. אנא, שלח שוב פנייתך ואני מתחייב להגיב במיידי. יוסי מיליס

נכון ! איני מחפש ביטוח חלופי לאגודה

אהרון בודק ומחפש אופציות אלו ואחרות של ביטוח או של סוגי אגודות (ספורט או לא ספורט). מכיוון שלי אין עניין לבדוק את הנושא ולאהרון יש זרקתי לו את הכפפה ואתה ערמת אותה במקומו. ואכן אם דבריך נכונים אז שאלתי נענתה ואין אופציה חלופית - תודה. לגבי ביטוח צד ג' אני אפנה שוב. איתי

ליוסי מיליס יש אינטרס מסחרי מובהק

יש עוד מישהו שלא ידע את זה? גיליתי למישהו סוד? מישהו יכול למצוא מקום בו יוסי עצמו הכחיש זאת? אבל מי מכם שיסתכל קצת מעבר, ויתעלה קצת על השטויות, והמריבות וחרורי הריב והמדון, עשוי לגלות שיש לנו כאן עסק עם אדם בעל נסיון רלוונטי משמעותי בתחום, אדם המבטח לא מעט תחומים בתעופה, המחזיק בידע ונסיון אותו הוא מציע לאגודה העומדת על סף ביצוע צעד דרסטי המונע על ידי תהליכים הקשורים באופן הדוק ליכולותיו של האיש. הלך האיש ובנה הצעה מסויימת. מה הבעייה לשבת איתו, לשמוע ממנו ולהקשיב לדבריו? לי אין את התשובה וגם לא את התובנה. ליוסי מיליס יש אינטרס מסחרי מובהק. כן. אבל האינטרס הזה הוא גם האינטרס שלנו, אם לא שמתם לב. לדעתי האישית, יוסי הוא אדם ישר עם ידע, נסיון וכוונות טובות. כוחות נסתרים באגודה מונעים מחבריה שימוש ביכולות אלו. למען הסר ספק וגילוי נאות: אין לי ולא רכשתי מיוסי מיליס כל פוליסת ביטוח. לפני למעלה משנה הייתי אורחו של יוסי במטוסו הפרטי ובמהלך הזמן שבילינו יחדיו למדתי ממנו דברים שלא ידעתי ואני הוא זה שביקש ממנו לפנות אל חברי האגודה ואל האגודה עצמה בדברים.

למעלה