עצוב לי

פרדי30

New member
עצוב לי

אני חובבת פאזלים אבל טעות מפגרת גרמה לבקבוק יין להשפך עליו כל החלקים התפרקו אי אפשר להדביק האם אפשר לחפש את אותה תמונה זה הגיוני? אני רוצה את הפאזל הזה

jocie1

New member
ברוכה הבאה לפורום

תעלי תמונה של הפאזל כדי שהעזרה תהיה מקסימלית..
כואב ה
אחרי השקעה שיהרס... מקווה שנוכל לסייע. הגעת למקום הנכון להתיעצויות והחלפת חוויות טובים וגם פחות נעימים. הכל מתקבל באהבה.

123נעמי

New member
היי ../images/Emo140.gif

מאוד לא נעים מה שקרה
אם הפאזל נקנה בשנתיים האחרונות סביר להניח שתוכלי למצוא אותו עוד בחנויות. בהצלחה

מממאיה35

New member
באסה ../images/Emo10.gif

כמו שאמרו קודמי - קצת יותר פרטים על הפאזל, תמונה או חברה או משהו דומה וננסה לעזור. ואולי כמה ימים והכל יתייבש? או שאבודד לגמרי? ובכמה חלקים מדובר? בכל מקרה, לא בוכים על יין שנשפך, פשוט פותחים עוד בקבוק, או עוד קופסת פאזל
הכל בהומור, לא להעלב...

פרדי30

New member
הפאזל הרוס לגמרי

כל החלקים התפרקו לגורמים ממש נרטבו מיין לבן ייבש הריח היה טוב ומשגע אבל... אני רוצה פאזל בכל זאתהרכבתי את רובו ברגע שאני אצליח אני אעלה תמונה של הפאזל שסיים דרכו בצורה טרגית ועל זה נאמר ועל טעויות משלמים אבל נכון שאני אמצא כזה?????

מממאיה35

New member
אם מאמינים - מקבלים

סתם לא יודעת, אני מקווה בשבילך שכן.. בכל מקרה אפשר קצת פרטים בדרך - שם החברה, מספר חלקים ואם יש לך את הקופסא - יש עליה את שם הפאזל. ככה נוכל לאתר לך את הפאזל ולראות איפה מוצאים אחד כזה חדש.. וגם אולי איפה הוא נרכש במקור? ומתי? גם יעזור.. בהצלחה

פרדי30

New member
איזה חמודים אתם

אוקיי אז פרטים חברה:CLEMENTONI high quality collection travel art 31926 sidney australlia ושוב יש תקלה עכשיו בתפוז ברגע שאצליח תקבלו תמונה אבל אשמח לשמוע האם משהו יכול להגיד לי איפה למצוא את הפאזל

123נעמי

New member
לא לצעוק../images/Emo13.gif החבר'ה ישנים../images/Emo13.gif

אני לא רואה אותו באתר הפאזלים אבל תנסה להיכנס לחנות פאזלים. אם אתה מתל אביב כפר סבא חיפה או באר שבע יש בערים אלו חנות מיוחדת של פאזלים תבקש אולי הם יכולים להשיג לך אותו. או שתנסה באתרי מכירות באינטרנט שעל זה אני לא יכולה לספק לך אינפורמציה אין לי מושג בזה

123נעמי

New member
אני חושבת שאני צריכה לבקש סליחה../images/Emo3.gif

השם פרדי קצת מטעה אני פונה אליך בתור בחור ונדמה לי שאת בחורה. קשה לי להחליט. מכאן לא רואים
אז אם טעיתי סליחה

מממאיה35

New member
החברה התעוררו

אני רואה שהיה פה שמח בלילה. לפחות מישהו אחד היה (חצי?) מאושר על שנמצא הפאזל היקר ל
.. (וואי איזה משפט פולני
)

פרדי30

New member
אני מקווה שאמצא אותו

אם לא יש תמונות חדשות יפות שעל הכוונת שלי

fashasha

New member
אתמול ראיתי את הפאזל הזה

בחנות בקניון פתח תקווה.

mgos0911

New member
קבל פרטים מלאים ולכל מי שמחפש...

הפרטים המלאים : Sidney Australia Jigsaw Puzzle 1500pc Manufacturer: Clementoni Part Number# 110894 קח את הפרטים לחנות שמוכרת את החברה (יש הרבה) ויזמינו לך חדש אם אין להם ... חפש ב TOYS R US ו/או מאמאיוקרו הם גם מוכרים אותם ... או שים את זה ל גוגל ויש לך את התוצאות של היכן ניתן לקנות בחו"ל http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=Sidney+Australia+Jigsaw+Puzzle+1500pc+ בשמחות

למעלה