עצוב לי

silkpink

New member
עצוב לי

ואין לי סיבה אבל יורד עליי דיכאון כזה ומסתובבת כבר שעות ומצלצלת לאנשים ונכנסת ויוצאת מהאתר ומהרשת בכלל ולא מצליחה לצאת מהדיכאון הזה שעוטף את כולי ומשתלט לו על כל תא בגוף שלי ועושה בו כמו היה שלו. מרגישה כאילו יש בי משהו בתוך הגוף שחזק ממני ומושך אותי לתוכו ועוטף אותי בו ורק המחשבה על ללכת לישון או להיכנס לרשת מצליחה לנסוך בי רוגע ולא רוצה לשמוע מאף אחד - לא מהילדות - לא מהעבודה - לא מהמשפחה - לא מהבית בכללותו - רוצה להישאב עמוק עמוק לתוך המחשב או לתוך החושך ולשקוע בם. ויודעת שעצם זה שכותבת כאן אומר שבאצם רוצה תשומי ורוצה שתדעו שרע לי - שמישהו ידע ויודעת שכאן מתי שהוא מישהו יגיב. תודה אימג´ין שהקמת את הפורום גם אם לא זאת הייתה מטרתו הראשונית.

e-magine

New member
סילקפינק חמודה, קודם כל ,

הפורום הזה כאן גם בשביל זה. כמו שאני אומר וחוזר ואומר, בדרך כלל יש סיבה שורשית שבגללה אנו מכורים לאינטרנט. אני חושב שאת יודעת לפחות באופן חלקי מה מביא אותך לאינטרנט, ומודעות היא דבר מאד מאד חשוב. אני חושב שאני יודע מה שאת מרגישה. אני מודה לך ששיתפת אותי בזה, כי יש בזה משום הבאת אמון. עד כמה שתלוי בי, לא אתן לך לשקוע בחושך. תשמעי סילקפינק, אני חשבתי שאת לא רוצה לספר יותר מידי על עצמך, לכן לא לחצתי ולא חקרתי אותך, אבל זה היה רק מתוך כבוד למה שאת מרגישה ולא מאי אכפתיות, חס וחלילה. אל תשכחי שהפורום אמנם פתוח אבל את מוגנת, איש לא יודע מי אתולא יחשוף אותך, אז את יכולה לספר אם את רוצה. אבל אם לא נח לך, בכל זאת, את יכולה לכתוב לי במייל, או לחפש אותי במסנג´ר, הכתובת שלי היא כמו המייל, ומופיע בכרטיס האישי, או באיי סי קיו, המספר הוא 85840557. ועוד הצעה, אני ממליץ לך מכל הלב על אתר סהר, אני נעזרתי בפורום הזה ומצאתי שם אנשים נפלאים שעזרו לי ברגעים ממש ממש קשים. בכל מקרה, אני כאן וממתין לך גם בפורום.

dead-men

New member
ללאאאאאאאאאאאאא

אל תרשמו בסהר כלום....אני מזהיר אותכם. אם אתם רוצים סיבות תגידו ואני יכתוב לכם ,עכשיו אין לי כוח לכתוב את זה.

dead-men

New member
אוקיי

אני יספר בקצרה. אז גם אני איש לא הכי שמח!.....והיית גם בפורום של סהר והכרתי ילדים משם. עכשיו,אחת הילדות שאני הכרתי כתבה איזה סיפור קצר על זה שהיא לא רוצה להתוערר בבוקר וכל זה......ונחשו מה! יום אחרי זה באה משטרה עליה הביתה דיברו עם ההורים דלה ואמרו לה שהיא חייבת ללכת לפסכיאטר. את הילדה הזאת זה הפך למדוכאת פי עשר יותר ממה שהיא הייתה קודם! אם היא הייתה רוצה שההורים שלו ידעו מזה היא הייתה הולכת לדבר איתם על זה ,אבל היא לא רצתה היא רק רצתה פינה קטנה ושקטה שאנשים יוכלו לייעץ לה ולהקשיב למה שהיא אומרת!!!(זה ממה שאני הבנתי! ישר כשהיא סיפרה לי על זה רשמתי הודעה על זה בפורום ,אבל ההודעה לא הייתה יותר מחמש דקות בפורום ואחרי זה היא נמחקה ואני מורחק מהפורום!ובאיזה סיבה? הם אמרו לי שאני מסכן חיים של אנשים אחרים....בקיצור סהר ממש הרגיזו אותי ואת הידידה הזאת שלי! אגב ההודעה שלי לא הכילה משהו חריף ומשהו שנוגד את הכללים של הפורום ובכל זאת הם הרחיקו אותי! הילדה הזאת שבאו עליה שוטרים הביתה אמרה לי שהשוטרים אמרו לה שהם עוקבים אחרי פורמים כאלה עכשיו.....(אז כלום להיזהר!!!) לגבי הצאט שבאתר .....הצאט נורא נחמד אבל אני בטוח שגם עליו הגעיו שוטרים גבר אז בגלל זה אמרתי להיזהר!!!

e-magine

New member
טוב, אבל

אני אומר לך בוודאות שבסהר הצילו חיים. אני אומר את זה כדי שכמו שאומרים, יישמע האידך גיסא, או בעברית, תשמע דעה אחרת. לא מזמן היה ילד בן 15 שבלע 35 כדורים וכתב בכמה פורומים, גם בסהר, ובסופו של דבר מנהלת הפורומים הוזעקה, הילד אותר, שלחו משטרה לבית שלו ולקחו אותו לבית חולים. אז יכול להיות שבמקרה שאתה מתאר, הם טעו ולא היה צריך להקפיץ משטרה. העניין הזה לגמרי לא פשוט. עד כמה שלי ידוע, לא שולחים לכל אחד משטרה. אני כתבתי שם מעל 100 הודעות ולא שלחו לי

איזה סיפור מוזר זה, ששולחים משטרה

בשביל פסיכיאטר... מה, ההורים לא יכלו לקחת אותה לפסיכיאטר? גם לאשפוז כפוי לא שולחים משטרה, לא? שולחים אחים לבנים כאלה...לא? אמג´ין , האם אתה כתבת שם בשם אמג´ין או בכינוי אחר? התאור של דד מאן, מפחיד - כמו האח הגדול...1984 אבל אולי באמת איננו יודעים את הצד השני של הענין

dead-men

New member
אני יודע את הצד השני

דיברתי עם הנהלת סהר ואם אמרו שהם דאגו לה ובאו אנשים שביקרו בפורום וביקשו מהם לשלוח משטרה עליה. נראה לכם הגיוני ??לי לא!!

סילק פינק יקירתי ../images/Emo24.gif

קראתי את הודעתך מאתמול מרגישה רע שלא נכנסתי אתמול לכאן ולכן לא הגבתי אונליין. מה שלומך הערב? יותר טוב? מכירה את התחושה הדכאונית הזו, שמשתלטת לפעמים. ולומר לך משהו..לפעמים אני אוהבת אותה. היא מנקה את הראש למס´ שעות ולאחריה מרגישים האנשים הכי מאושרים בעולם. קמים בבוקר, מסתכלים על הילדות המתוקות (שלי כאלה,בטוחה שגם שלך..)וכבר מרגישים אושר ואם לא...מחסלים קופסת גלידת וניל עם פצפוצי שוקולד,וזה עושה פלאים..מנסיון... ובמקרה שגם זה לא...אז פשוט נכנסים לכאן. מילה טובה אחת, וגם אם וירטואלית, יכולה לשנות הכל לטובה. אז הנה...לכן אני כותבת לך, בתקווה שיעזור בטיפטיפונת. רק דעי לך, שאני כל כך מזדהה עם כל מה שאת כותבת כאן, מההודעה הראשונה שלך. כ"כ מתאר במדויק את מה שאני עוברת. את פוגעת לי ישר בבטן הרכה. ואפילו הודעתך זו... בכל ליבי אני מאחלת לך שערבים כמו אתמול יהיו נדירים ו....את מוזמנת ת מ י ד לשפוך את כל אשר על ליבך. בכיף!!!

dead-men

New member
צעקה טוב שבאת

אני חושב שזה יהיה הכי טוב לסילק פינק שמישהי בגילה שיודעת מה ההרגשה הזאת תדבר איתה.

דדמן, חביבי, ../images/Emo39.gif

להרגיש נאחס יכולים ילדים בני 6, נערים בני 16, בחורים בני 30-40 ומבוגרים בני 70 הנאחס הוא אותו נאחס...תאמין לי...

dead-men

New member
ברור

אבל את בערך בגיל שלה ,למשל אני לא ירגיש נוח לדבר על הצרות שלי עם מישהט בן 40 או 30!

dead-men

New member
כן יכול ליהות ,למה לא?

אני טיינאג´ר ,יותר קטן פה מכולם.

silkpink

New member
תודה - נותנת ומרגישה שמקבלת חיבוק

ענק מכל מי שטרחו וענו והגיבו. מאז שכתבתי את זה עברו כמה ימים. לאחר שכתבתי את המילים נכנסתי שוב ושוב ואף פעם לא הייתה בכלל התייחסות ותשובה וממש כאב לי והעמיק את הכאב והעצב. התחושה הייתה שאם אתם שכל כך מבינים אותי וחושבים לעיתים כמוני לא עונים לי אין סיכוי בכלל שמישהו יבין אותי. אתמול לא הייתי ברשת, והיום כשפתחתי הרגשתי את החיבוק הענק הזה תופס ולו לרגע את המקום של העצב, לא שזה לא גרם לי לדמעות כשלעצמו. עדיין עצובה, עדיין בתחושה שהחיים והרגשות שולטים עליי ומנהלים אותי ושונאת את ההזדקקות הזאת לאנשים והתלות בהם ובכל זאת שמחה שאתם כאן.

למעלה