עצוב לי...

עצוב לי...

בטח כולכם שמתם לב ל"מאמר" שחן כתבה לפני כמה זמן באתר,משהו בסגנון מה הכי קשה בשנת שירות. אתמול עשו בהדסים פרידה לכל השינשינים(אנחנו והגרעין של הצופים שעובד שם במקביל אלינו). אחרי הופעה שעשינו ונאום מרגש בחדר האוכל מול כל אוכלוסיית הכפר, ירדתי עם הילדים שלי(המשפחתון בו עבדתי כל השנה),ושם עשו לנו טקס(לנו=לי ולשינשינית מהצופים שעבדה איתי). ערב שרק הילדים בנו-מקטעי קריאה ועד ריקודים ומופעי ג'אגליג(או איך שלא רושמים את זה...) קיבלתי מתנה מהמשפחתון-אלבום עם תמונות מכל השנה בצירוף מכתב אישי מכל ילד במשפחתון. בסוף הערב(שצולם כולו בוידאו) אחד הילדים נתן לי קלטת וידאו,בה צילמו לפני הקדשות מהילדים בלי שאני אדע... בקיצור-הפרידה זה דבר שכל כך הייתי מוותר עליו עכשיו...רק בסוף רואים את התוצאות של כל השנה המדהימה הזו... אין לי פואנטה,אבל הייתי חייב לשתף אתכם. תודה למי שעקב,ושבת שלום.

tuty fruty

New member
שבת שלום...

לפחות עכשיו אתה עוזב ואתה יודע שעל מישהו השפעת זה ההרגשה הכי טובה שיכולה להיות..

זה באמת עצוב לעזוב=/

אני ממש מבינה אותך אני מתנחמת בזה שיש לי עוד 3 חודשים- פחות למען האמת אבל כבר בקושי נהייה לנו זמן להיות ביישוב עם כל הפעילויות קיץ האלו... עכשיו אני לא אהיה באזור 3 שבועות- זה המווווווון!!!! זה ממש מוזר- באחד היישובים שאני עובדת בו המדבית אמרה לנו ביום רביעי שהיא רוצה לעשות לנו (אני עובדת עם עוד מישהו ביישוב הזה...) מסיבת פרידה עם כל האנשים מהמושב לפני שהגרעין החדש יגיע- מין ערב כזה שמוקדש רק לנו... מצד אחד זה היה ממש משמח לשמוע את זה כי זה אומר שהיינו משמעותיים ושרוצים להיפרד מאיתנו בצורה הזו... אבל מצד שני זה ממש עצוב לשמוע "מסיבת פרידה" שאתה כ"כ מנסה להשלות את עצמך שיש לך עוד זמן... אבל לא באמת יש עוד זמן... כולם כבר מתעניינים מתי אני עוזבת ומודיעים לי שחסר לי אם אני לא אבוא לבקר וכל מני שטויות כאלו... מה אתם קוברים אותי?! יש לי עד ה14.9 להיות איתכם
אני הכי מפחדת שאני לא אהיה נחמדה לגרעין הבא- למרות שזה ממש לא מתאים לי... אבל הגרעין שלי הכין אותי כבר מתחילת השנה לזה שאני הולכת לבכות המון בחפיפה ה2.... למרות שזה הולך להיות כיף החפיפה זה גם הולך להיות מאד לא כייף!!!! טוב דייייייי תנו קודם לקיץ לעבור אחרי זה נראה.... תודה למי שקרא עד פה... יום טוב!!!

מקשר אותי למשהו שחשבתי עליו...

אומנם הפרידה היא החלק הכי קשה בערך, אבל כמו שאתה מציין זה גם רגע מרגש שמוכיח לך שכן הצלחת להשפיע. רגע של הערכה מהצד השני שלא תמיד זוכים לראות במשך השנה, ונראה לי שלראות את הפרצופים של החניכים באותו רגע, זה שווה את הכל.

שקסי

New member
מורני....

קודם כל סליחה אם אתה חושב שהייתי קצת חסרת רגישות יום חמישי... זה באמת לא היה בכוונה... דבר שני חמוד... לכל דבר טוב בחיים יש סוף... (בדר"כ) וכבר מתחילת שנה ידעת שאתה הולך לעזוב בסוף- ולפי מה שקראתי וראיתי השפעת עליהם המון ואתה צריך להיות מאושר עכשיו בכלל!! אני בטוחה שהכל נעשה לטובה... ושנה שלמה עברה הכי מהר בעולם... אבל ה לעשות - זה התכונה העיקרית של הזמן- לחלוף... מורני אתה עכשיו יוצא אל האור לחיים חדשים! השביל הזה מתחיל כאן בין סניף בנק למעין לא סלול, לא תמיד מסומן השביל הזה מתחיל כאן חוצה את העיר עולה על ההר ממשיך על הים ממשיך גם מחר חותך באויר, בין הבתים יוצא אל האור, אל חיים חדשים לך עליו, עלה עליו עכשיו מלאכי ציפורים מעליך מלווים את צעדיך מרחוק נדלק אור אל תסטה כדי שתוכל לחזור השיר הזה מתחיל כאן כחול על הדף הלבן לא גמור, לא תמיד מכוון השיר הזה מתחיל כאן חוצה את העיר... אז מורני... אני בטוחה שכל דבר שיסתיים בחיים יהיה לו טיפת עצבות עם הרבה שמחה או הרבה עצבות עם טיפת שמחה.... אבל מה לעשות- ככה זה בחיים! ועכשיו אתה הולך להדריך מדצ"ים שזהו קורס מדהים ואני בטוחה שתעשה את זה הכי טוב בעולם והחניכים שלך ידעו בדיוק על מה ולמה הם בתנועה ויצאו מדריכים למופת... וכנראה שגם מהם יהיה לך קשה להיפרד... אז שיהיו רק ימים טובים! ואל תדאג- הייה מאושר! ואל תשכח לחייך ולהנות... אני מקווה שתראה את זה עד למדצים... אוהבת המון המון - עדי הקטנה...(בתקווה שבעוד חודשיים יהיה כתןב פה.- עדי הקטנה מגעמ"י)

אצלינו בעמק...

מדברים על הסוף כבר דיי הרבה זמן. תמיד מזכירים לגרעינרים שאין להם עוד הרבה זמן. אז כמה זמן היה אסור להגיד שזה הולך להיגמר, אבל עכשף הם כבר קיבלו את העובדה שגם זה ייגמר. ביום ראשון דיברתי עם עידו פרידמן ואמרתי לו שזה מעצבן שהם עוזבים ויותר כמעט לא רואים אותם, אלא אם כן הם באים לבקר בחג מעלות בתחילת השנה או ביוסי יופה או משו כזה. חוצמזה, כמעט לא רואים אותם... אז הוא אמר שהוא יבוא לבקר הרבה, כי יהיה לו מתי, בעוד שלכל האחרים לא יהיה מתי. דיי, זה מעצבן! אני כבר מתגעגעת... מורן, תחשוב על זה ככה: "כל סוף הוא התחלה חדשה". אז זה נגמר, אבל אתה יודע שדברים טובים יותר עוד יגיעו. ככה זה בחיים! חוצמזה, תגיד, אתה הולך לגרעין נח"ל?

Hadas B

New member
אני מסימת ברביעי!!

זאת אומרת הטקס ברביעי ואז יש מסיבה רק לנו והביתה. אני ממש עצובה וקשה לי להיפרד מכולם:(

למעלה