עצוב לי )-:

• פותח הנושא cici
  • פורסם בתאריך

cici

New member
עצוב לי )-:

קורה לכם שככה סתם אתם קמים בבוקר והחיוך לא רוצה לצאת? פתאום נעלם כזה? מחפשת מחפשת ולא יודע למה !!! בלי סיבה מיוחדת הוא החליט לא להופיע היום! )-:

*g99

New member
חייכי,

גם כשאין סימן, זה עושה טוב עם הזמן. אפילו שהכל נראה שחור, או אולי מעט אפור. חייכי ליום שבא עלינו לטובה, ולפעמים לא צריכה להיות בכלל סיבה. :) :) :) :)

blue love

New member
cici...

גשי למחלקת אבידות ומציאות הקרובה לביתך...ופרסמי בזו הלשון: הלך לי לאיבוד חיוך... המוצא הישר יבוא על שכרו..אולי אתן לו בתמורה איזה צחוק קטן..או שמחה במצב טוב.. החיוך נראה בפעם האחרונה הבוקר..כשהתעוררתי..ומאז הוא נעלם! כל היודע דבר מה על הימצאו מתבקש להחזירו.. אשמח לקבל חיוך בהשאלה עד ימצא החיוך המקורי.. תודה מקווה שעזרתי לך...קצת..(-: blue

cici

New member
blue love

אמרו לך פעם שאתה פשוט מ..ק..ס..י..ם....!!!!!!!!!!!!????.? הצלחת לגרום לי לחייך (-: תודה תודה (-:

היי חמודה ...

יש ימים כאלה .. וזה קורה גם לי .. לא רוצים לקום מהמיטה לא רוצים ללכת לעבודה סתם רוצים להשאר ולהתבטל פתאום כל דבר גורם לחשוב שזהו בדכאון עצוב ורע לי .. קחי את עצמך .. לכי לסרט מצחיק .. קני לך בגד או נעל .. פנקי את עצמך באיזה גלידה טובה עם קצפת ... ותראי איך פתאום הכל נראה אחרת .. לי זה עוזר .. ואם כל זה לא עוזר לך אז אני פה ... לרשותך מתוקה .. שלך שרון

למעלה