עצוב לי....

שמולה

New member
עצוב לי....

הי בנות עצוב לי מאד. לפני עשרה ימים סיפרתי לכן על נס החנוכה הקטן שלי (בייצתי לראשונה בחיי). היתה בי כ"כ הרבה אופטימיות שאולי הפעם... היתה סיבה טובה שאולי אוכל לספר לכן שאני שמחה ומאושרת ... בשבת זה קרה ונחלתי את האכזבה. אני כ"כ מדוכאת... מה יהיה??? התפוגג כל הנס הקטן שלי וחלה האכזבה הגדולה... מקווה שלכן יהיה יום יותר נחמד שמולה

שמולה החתולה...../images/Emo108.gif

העובדה שבייצת היא באמת מעודדת מאין כמוה , אבל אין משמעות הדבר שכל מי שמבייצת גם נקלטת להריון באותו חודש. המטרה כרגע היא שתמשיכי לבייץ - ואז גם תהרי (ומהר יש לקוות... ) וכל זאת משום שעבור כניסה הריון יש צורך ביותר מאשר ביוץ בלבד- אבל ביוץ הוא בהחלט התחלה טובה !!! לא להתייאש , נא להתחזק ולהתעודד.

../images/Emo32.gif ענתי ../images/Emo8.gif שאלה.

אשמח אם תסתכלי עוד דקותיים במסרים שלך. שלחתי לך אחד קטנטן. תודה. סאני.

עמית@

New member
שמולה

לבייץ זה לא תמיד מספיק, אבל זה תמיד טוב לדעת שזה קורה- צריכים לצטרף ביחד כל כך הרבה תנאים שאני ממש מתפלאת תמיד איך נשים נכנסות בכלל להריון
מצטערת עבורך- אבל יש בזה גם צדדים חיוביים- בהצלחה בהמשך

חמודה,

כמו שאת יודעת, ביוץ הוא תנאי הכרחי אבל לא מספיק של ההריון... אז קודם כל הגוף שלך בדק איך "מרגיש לו" לבייץ. נראה שהוא מצא את החוויה הזו די מרעננת, ועכשיו, כשהוא יודע מה לעשות ואיך זה עם ביוץ, השלב הבא הוא לבדוק איך זה עם הריון. שיהיה בהצלחה!

למעלה