עצוב לי

ח נ י ת ה

New member
עצוב לי

חמתי הלכה לעולמה. עצוב לי ביגלל הזיכרונות שלא עוזבים אותי . הכל עשתה שלא ניתחתן. ביקשה בתולים אם לא לא תיתן לנו לחיות יחד. בהמשך עד שלא יהיו ילדים את לא שווה כלום. בהמשך למה את אוכלת? למה את קונה? רבה איתי לקחת לי את הילד. לי את לא שווה כלום את זבל. לא מגיע לך לחיות. ועוד ועוד ולא עוזב אותי.

mother of

New member
תסתכלי לעתיד

זהו. עכשיו היא כבר לא תוכל להגיד כלום! ולאט לאט את תשכחי ממה שהיה - כי זה טיבם של אנשים שאחרי שהם הולכים לעולמם הם לאט לאט נשכחים. את השכר והעונש שמגיעים לה היא תקבל מאלוקים ולך נשאר רק לשכוח - ולהמשיך הלאה. וככל שתשכחי אותה יותר מהר - כך יהיה טוב יותר! ועוד עצה: יש גם מנהג יהודי עתיק ש"אחרי מות קדושים אמור", אחרי שבן אדם נפטר, כמה שהוא היה מאניאק, משתדלים כמה שאפשר לחשוב עליו דברים טובים, כי מי יודע איזה משפטים הולכים עליו שם למעלה בשמיים.

smagi

New member
אז למה את עצובה???? עדיין לא

הבנתי? את צריכה לשחרר אנחת רווחה.

ח נ י ת ה

New member
עצוב לי הזיכרונות לא עוזבים אותי

נכון אסור לדבר אחרי מתים. אבל היא היתה מרשעת אמתית. אפילו הבן שלה לפני שבוע אמר לי שאמא שלו רעה במיוחד.

nuni2212

New member
הזמן מרפא ...........

אני זוכרת סיפור על מישהי שהייתה לה בעייה עם אישה מסויימת (לאו דווקא חמתה) וכל הזמן אותה בחורה הייתה אומרת שהאישה המסויימת הזו רעה, גנבת , וכל מיני סיפורים שאני הייתי שומעת ולא מאמינה ועד כמה היא שונאת אותה ועד כמה היא מתנכלת לה ויורדת לה לחיים. (שכנות ........) ויום אחד היא נפטרה, ואותה מישהי לקחה את זה מאוד מאוד קשה, הזכרונות, המחשבות והכל..... אז היא עלתה לקברה ושפכה שם את ליבה. חזרה הביתה וההרגשה שלה השתפרה פלאות. את לא אשמה בכלום, את בסדר גמור. אבל תשכחי, תעבירי , תמשיכי הלאה רק תקחי בחשבון שזה יקח כמה ימים. בהצלחה לילך

נוי3

New member
את באמת צריכה לשחרר אנחת רווחה

תסתכלי קדימה... החיים שלך יהיו מעכשיו יפים יותר.... שיהיו לך חיים טובים!!

ח נ י ת ה

New member
תודה בנות

עכשיו הכל יהיה אחרת. אני רגילה שבעלי היה אצלה כל יום עד שעה עשר בלילה. עכשיו הוא יהיה בבית . היתי רגילה לעשות קניות לבד עכשיו בעלי יעשה קניות. היתי רגילה לקחת את הילדים לבד לטייל. הכל יהיה אחרת. ועוד ועוד ולא היה לה טוב. בשבילה אני הייתי מכשפה. לפני שבועים היא רבה איתי למה אני קונה דברים ואני מבזבזת לבעלי את הכסף. לא עוזב אותי . אני מקווה לטוב.

סול33

New member
אותך למה?

עכשיו אני אוהבת אותך . גרמת לי להאמין שגם חמתי....... תודה

miki49

New member
לחניתה חמתי הלכה לעולמה לפני

יותר משלוש שנים וכמה שלא סבלתי אותה אז. היום אני לפעמים מתגעגעת אליה. תתפלאי כן כן עצוב לי שלבנות שלי אין סבתא יש להן רק סבתא אחת שחיה בחו"ל. לפעמים כשאדם איננו רואים את הצדדים החיוביים שלו, היא פינקה אותן המון וסה"כ לא הייתה כ"כ גרועה

ח נ י ת ה

New member
אין סיכוי שבעולם

שבעולם אני יתגעגע לחמתי. אף פעם גם היא לא היתה סבתא לילדים שלי. כלום לא עשתה ולא ציפיתי.

mimori

New member
עד 120

גם את אולי תהיה כזו לכלתך...... וגם את עד 120 ושם היא גם תשגע אותך......

חמתי שלי..

קראתי את שכתבת והבנתי כמה ברת מזל אני. שיש לי חמה שבשבילי היא אמא. אישה פשוטה, צנועה ומיוחדת. נכון שיש רגעים אחרים וזה לא המקום להיכנס לפרטים, יש זכרונות עבר. אבל תמיד אני זוכרת שהיא העניקה לי ולנו את הדבר החשוב ביותר שיש לנו בבית (גם הילדים יודעים את זה) את הבן זוג שלי, אבא של הילדים שלי ולכן הכל נסלח ונשכח. וככל שהשנים עוברות ההבנה ותובנות הגיל מאפשרות לנתח את הדברים מנקודת ראות אחרת ובוגרת יותר.

simbav

New member
אז למה עצוב לך?

אני לא מבינה סוף סוף יהיה לך שקט זה רע לומר זאת אבל זאת האמת

אלמוג30

New member
תלכי לבקר אותה בבית קברות

שם תוכלי לספר לה כמה היא חסרה לך כמה קשה לך בליההערות שלה ואולי אחרי מותה היא תהיה נחמדה יותר ותתן לך עוד מחמאות

mariana

New member
ת'אמת

אסור לאחל לאף אחת למות או לצחוק עליו אחרי שמת, אבל את חנית צריכה לנשות נשמת רווחה זהו לא יהיו יותר הטרדות וכאבי לב. בת כמה היא היית?

למעלה