עצוב לי

עצוב לי

נמאס, עצוב לי, אני בדיכאון, בוכה מזה כבר כמו ילדה קטנה. זה השתלט עלי לגמריי לא עוזב אותי לרגע אחד. כל היום מחשבות וטקסים. הורס לי הכל. נהייתי אדם עצוב. כואב לי שאומרים עלי שאני רעה. אני לא עושה את זה בכוונה. קשה לי ואין לי פיתרון. למה אני לא יכולה להיות רגילה? כמו כולם? למה אני צריכה לחשוב על כל תזוזה ופעולה הכי קטנה שאדם עושה באופן רגיל? מרגישה שניסיתי הכל ואין לזה תקווה אצלי. לא רציתי שזה יהרוס אתי, את חיי הנישואים שלי, את המחשבה של אנשים עלי. לא מצליחה לעצר את הדמעות. נשברתי :(

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי יקירה

גם אני חשתי את מה שאת חשה. אני יודעת מה זה להקרא רעה ביחוד שאתה לא עושה כלום לפגוע.אבל עם טיפול תאמיני בי זה עובר. לא זוכרת אם ספרת לי עברת טיפול בשיחות או סיביטי?

היי

הייתי בעבר בטיפולי שיחות וגם cbt שלא עזרו לי. בטיפולי ה cbt הרגשתי שאני בפיקוח ובגלל זה כלום לא הפריע לי. הפחד שלי קורה כשאני לבד או בסביבת אנשים קרובים אלי.
&nbsp

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

אני מבינה מה עובר עליך. הפסיכולוג לימד אותי להניח למחשבה לחלוף בלי להתיחס אליה. אני פשוט לא נותנת לה כוח ונותנת לה לחלוף כמו כל מחשבה ולא לתת לה מספיק משקל וכוח.

זה קשה

סוג המחשבות שעוברות לי בראש הם שאני עושה משהו שיפגע באדם אחר מבלי שהוא ידע.. אז קשה לי לא לעשות טקס תיקון ולא ליידע את בעלי על כך. הפחד הוא שאני תמיד בטוחה שהמחשבה שלי היא המציאות. איך מתגברים על זה?

למעלה