עצוב לי...

sully

New member
עצוב לי...

לך, אני שונאת את ההרגשה של להיות רחוקה אני שונאת את ההרגשה כשאני מחכה אני שונאת לחשוב עליי בלעדייך אני שונאת להתגעגע למגע ידייך אני שונאת את המבט של עינייך הכחולות שונאת את כל האופטימיות שהן מקרינות שונאת את החיוך שאותי מצמרר אני שונאת את כל מה שאהבתי - מה זה אומר? אני שונאת את היכולת המופלאה שלך להראות לי דברים שאני מגלה רק איתך עולמות שונים שלא חלמתי להכיר ורק מהחלום שלי - לא שכחו אותי להעיר אני שונאת את העובדה שהכל היה מושלם והעובדה שזה מושלם כבר הורס את המושלם אני שונאת את הכאב שמנקר ומנקר והכי לא מפסיק - הוא רק מתגבר... ואני ילדה ששונאת לשנוא שתמיד מאמינה בטוב שיבוא שרוצה רק להגיד - אהבתי ואני עדיין אוהבת שאני פה ואני לא עוזבת. ואולי זה מרחוק - והקרוב לא נמצא באופק אבל העובדה שהמחשבה עליך מעלה לי את הדופק אומרת יותר מכל מה ששיר יכול לספר עליך ידיד... אהוב... חבר... אני מתגעגעת אליך במיוטחד היום אחרי שאמרת את אותן שלוש מילים פתאום אחרי שתקופה כל כך ארוכה גרמת לי להאמין שאתה המשכת הלאה ואתה כבר לא זמין ונישקת אותי והבטחת שמחר בבוקר תזכור והלב שלי דפק, לא רוצה שהרגע יעבור אתה האהבה העוורת שלי - האור שבעיניים אתה שהראת לי כמה רומנטי הוא המספר שתיים כמה משמעות יש לכל כוכב בשמיים כמה קסם יש בלהחזיק רק ידיים למה אתה הולך - לא מתמודד עם שום דבר, גם לעבור קשיים ביחד זה מותר... אני רוצה אותך פה - אני הרי שונאת להתגעגע אני שונאת גם לשנוא, ואני אוהבת אותך... אתה יודע? שלך תמיד אני... הלוואי והיתה לי התשובה מה לעשות... מה אתם חושבים?

Queen Of Love

New member
../images/Emo63.gif קראתי

את מה שכתבת פשוט
מ ד ה י ם
אין מילים, באמת מדהים
כל מילה ומילה פשוט צימררה אותי ונגעה לי ל-
אין ספק שאת מתארת אהבה עצומה לבחור שהיית איתו בקשר. אני מבינה אומנם שהקשר ביניכם נגמר. אני לא יודעת מה הן הסיבות לפרידה, אם יש סיכוי שתחזרו או לא. מה שכן יש בך כל כך המון אהבה, אני באמת מקווה שהיא תגיע ל-
שיידע להעריך אותה ולתת לך את אותה האהבה בחזרה

black ross

New member
אני חושבת ....

שאת המילים שרשמת כאן בפורום את צריכה לומר לאותו בחור !!! גם אם זה לא יחזיר אותו בחזרה תדעי לפחות שניסית וזה מה שחשוב ואם הוא החליט בכל זאת לא לחזור אז הוא אידיוט!!! אני הייתי מתחתנת איתך בחיי..... עכשיו ברצינות גשי אליו ותאמרי את שעל ליבך אל תחכי לתשובה פשוט תאמרי את מה שיש לך לומר ותלכי ואם הוא אוהב אותך אז חומד הוא יבוא אלייך ואם הוא לא יבוא משמע הוא אינו אוהב וזאת אומרת שהאהבה שלך כלפיו היא בעצם מיותרת וכדאי שתפני אותה לאהוב אחר אל תדאגי הוא יבוא מהר יותר ממה שנדמה לך ...... מאחלת לך המון הצלחה אל תוותרי כל כך מהר על מה שאת אוהבת תלחמי קצת זה אף פעם לא מזיק

בת ה י ם

New member
w o w

כל כך הרבה אהבה ויחד איתה שנאה מדהים..... ילדוונת....תני לו לקרוא בטוחה שלא ישאר אדיש.

sully

New member
אבל...

אני סתם מפחדת להתאכזב. זה אחד הדברים היחידים בחיים שלי שמפחידים אותי... ולמרות שאני מנסה, אני פשוט לא מצליחה למצוא איך להפסיק לאהוב.. :(

black ross

New member
מפחדת?!

סליחה אבל הפחד היחידי שצריך להיות לך זה מאלוהים !!! מה זאת אומרת שאת לא רוצה להתאכזב ? ואם לא תאמרי לו את שעל ליבך לא תאכזבי את עצמך?! חמודה דברים לא נופלים לנו סתם ככה לידיים ..... את רוצה משהו ובאמת ? את רוצה אותו מכל ה
? אם התשובה היא כן אז ברור לך מה את צריכה לעשות .....תילחמי

בת ה י ם

New member
אם לא תנסי לא תדעי

אם לא תדעי לא תתאכזבי אבל תחיי כל הזמן בתחושת החמצה זה = ? חוץ מזה הלב הוא איבר גמיש....... (בחיי מינסיון) ואת יודעת.....איש חכם אחד אמר לי פעם"אם תרצי באמת ובתמים , זה יקרה" קדימה נסי... אנחנו כאן בשבילך לתמוך ולעודד

Queen Of Love

New member
אני לא בטוחה

שצריך להראות לו את המכתב. אם הוא יודע שהיית רוצה לחזור אליו, ושאת מאוד אוהבת אותו אין טעם להמשיך לנסות, זה צריך לבוא ממנו. לפי דעתי צריך לשחרר את האדם שאוהבים ואם הוא חוזר סימן שהוא באמת אוהב

black ross

New member
קוויני ../images/Emo47.gif

את יודעת שאני חושבת שאת מלכה נכון? אבל עם זה חמודה אני לא מסכימה ..... למה שהיא תשב ב
ידיים ? אם היא רוצה משהו אז שתילחם עליו .... אחרת איך הוא באמת ידע כמה היא אוהבת אותו ? למה לו לחזור אלייה אם היא לא מראה שהיא מתאמצת בכלל ?

Queen Of Love

New member
תראי

אני לא יודעת , אבל אני באמת מאמינה שאם הוא היה רוצה לחזור אליה הוא היה חוזר, ומנסה גם להשלים. אם הא רוצה לחזור אליה, הוא יכול להתקשר ולדבר איתה למה היא צריכה להתרפס עליו, עם רגשותיה, ולהיפגע עוד יותר. (במידה והיא כבר אמרה לו שהיא אוהבת אותו ורוצה לחזור אליו) אם את חמודה מאוד בלי שום קשר לזה שאני לא מסכימה איתך מתוקית

sully

New member
ומה אם

אני יודעת שהוא אוהבת אותי, אבל התזמון הוא לא תזמון?

למעלה