עצוב לי

ilny1

New member
עצוב לי

היי.
אני עובדת מספר שנים בחברת היי טק.
במקור הייתי מורה, אולם לאחר כמה שנים הבנתי שהתחום פחות מתאים לכישוריי ןעזבתי אותו.
בחברה שבה השתלבתי - עבדתי בתפקיד שמקביל במידת מה לערכיה לשונית או להגהה ( בדיקות תוכן)
ואני עוסקת בתחום זה כבר למעלה משלוש שנים. עם הזמן, קודמתי לתפקיד ראש צוות ואהבתי מאוד את העבודה מול הממשקים
השונים ותחת מנהל ישיר שמאוד גידל אותי.

עקב כל מיני שינויים ארגוניים - התחום הזה נסגר בפניי, המנהל הישיר שלי הוחלף, אני מצאתי את עצמי דחוקה לפינה כבר אינה מתאימה לי יותר. ברור לי שימיי בחברה ספורים. מאוד ייתכן שלאחר החג אקבל הודעת פיטורין.
אני לא יודעת לאיזה כיוון עלי לפנות עכשיו, כי ברור לי שלתחום ההוראה אני לא חוזרת.

אני בת 40 בקירוב, וזהו גיל בעייתי בתחום ההיי טק. אני ארצה כמובן למצא את דרכי ולהשתלב שם, אבל האם יש בכלל סיכוי?...
מאוד מבולבלת ועצובה.

גרא.

New member
ilny1,כן,מאד מבאס ועצוב לסיים כך תקופה ארוכה

יחסית של עבודה בסטטוס מקצועי גבוה,עם הערכה רבה,וספוק נפשי רב.אלא כפי שקורה לא מעט,חילוף
בדמויות המובילות באירגון,יוצר שינוי בלתי הפיך שאי אפשר לחיות עימו.ביהדות אומרים "דלת אמת נסגרה-
הרבה דלתות נפתחות.דהיינו קרה מ ה שקרה,אבל אפשר למצוא משהוא אחר שיתאים לך,כי הזדמנויות
ישנן.לשאלה לאיזה כיוון את יכולה לפנות,כדאי לחפש את התשובה בהיוועצות עם פסיכולוג תעסוקתי.
לעיתים מצב כזה,ממנף אותך לכיוון של הקמת עסק עצמאי.לאו דווקא בתחום ההיטק הזקוק להמון
משאבים,אלא לכיוון אחר בו תרגישי שאת יכולה לממש את עצמך ולעסוק במה שאת עובדת.גיל 40
אינו מאוחר מדי.להפך.לא מעט אנשים שעברו משבר דומה לשלך,פתחו בקרירה שנייה,והצליחו.

למעלה