עצוב לי...

עצוב לי...

עוד פחות משבוע תמה לה תקופה מדהימה מצד אחד ושוחקת מצד שני, מהנה מצד אחד ומעייפת מצד שני... תקופה שלא תחזור עוד כנראה.... יום ראשון ים מתחיל את הגן. חשבתי שבילד השני הדברים הופכים ליותר קלים, אבל מתברר שזה יותר קשה לי... אנחנו שנינו מאוד קשורים האחד לשני, אני מטפלת בו יום ולילה והוא בתמורה מלטף אותי ומחייך את החיוך ההורס שלו וצוחק את הצחוק המעלף שלו.... אני מרגישה כל כך עצובה אבל מצד שני אני מרגישה שאני כבר לא יכולה לתת לו את מה שהוא צריך... כבר נהייה קשה להעסיק אותו במשהו ליותר מכמה דקות וגם חברתם של אנשים חוץ ממני... אני מרגישה שאני זורקת אותו לגן שלושה חודשים לפני בגללי... טוב לא רק בגללי, בעלי משגע אותי שאני אחזור כבר לעבודה. החיוך שלו ימיס מישהי אחרת במקומי.... אומנם לא בהתחלה אבל באיזה שהוא שלב בקיצר, רע לי יש תרופה לכזה דבר? ללב שבור?

לוליLuli

New member
שולחת לך חיבוק ענקי ../images/Emo24.gifקודם כל....

קחי נשימה... אני בטוחה שבחרת לו מסגרת שאת שלמה איתה.... אני בטוחה שהגעת לרגע הזה לא סתם,אלא מתוך מכלול נסיבות וזה הכי טוב או מתאים לכם כרגע... אני בטוחה שיהיה בסדר.גם לך.גם לימצ'וק.וגם למשפחה כולה.... נכון...בטח יהיה חודש התסגלות למצב לך ולו ,שיהיה אולי לא קל....אבל תיכנסו לשיגרה חדשה. ויהיה בסדר.
אין לי הרבה מה לומר אלא רק לנסות לעודד ולשלוח חיזוקים אופטימים.

הוא יהיה בסדר, נכון?

זה יהיה לי קשה יותר מאשר לו, נכון? הפלוס היחידי שאני שאני אהיה יותר בפורום....

טוב שינית את דעתי

רציתי לכתוב שיהיה בסדר, להציע חיבוקים
, להגיד ש
מתאחה... אבל אז באת ושמת את התמונה הזו ואני רוצה לכתוב - לבטל את ההרשמה! מיד!
אבל באמת, נקרא שהלב נקרע... תסתכלי על הכוס המלאה - לצאת להתאוורר, לעסוק בעוד עניינים, לבזבז עוד שעות בפורום
זה יכול לעשות רק טוב

memko

New member
../images/Emo201.gif כל כך מבינה אותך....התמונה שלו הורסת

הוא ממש פשושי...

בהצלחה!!! חשבתי שכבר לא תעשי את זה../images/Emo24.gif

על תדאגי,יהיה בסדר
הילדים מתרגלים מהר...המתוק של בגן כבר קרוב לחודש...והוא מתפתח יפה ןהכל בסדר איתו
רק שאומנם פספסתי כמה דברים(כמו לא לדעת שהוא יודע לשבת יותר משבוע
) או לשמוע מאמא שלי שיצאה לו שן ראשונה
אבל כל השאר באמת בסדר
העיקר לראות את העיניים הזורחות שלו והחיוך על כל הפנים והגומות המתוקות....כשאני באה לקחת אותו
הי וגם אצלי היה יותר קשה לשחר את טל,אם תומר כמעט וזרקתי אותו לגן
אומנם רק בשנה ועדיין.. אם טל...היה קשה...

אני עדיין יכולה להתחרט ../images/Emo8.gif

יש לי עד יום ראשון.... סתם. פשוט באמת הרבה יותר קשה לי עם ים.... אומנם אצל יובל זה היה אחרת, היא היתה אצל מטפלת עד גיל שנה ועשרה חודשים ואז נכנסה לגן... אל עדיין זה קשה. אני בטוחה שאני אבכה יותר ממנו

למעלה