עצוב לי !!!

עצוב לי !!!

הרגע חזרתי מיום הולדת של ידיד, היה דווקא נחמד, סוף סוף התנקתי מכל החרא שעבר עליי בזמן האחרון. אבל החמוד שלי שומר עכשיו, אמצע הלילה והוא שומר עד 1 בצהריים ואני בניגוד אליו יכולה ללכת לישון עכשיו. אוף... גם כל הערב שאלו אותי איפה הוא, ולמה הגעתי לבד...אוף אוף אוף...עצוב לי...

Clueless Maiden

New member
אני מבינה אותך

גם חבר שלי היה צריך לשמור עד איזה 2 בלילה, והוא היה ממש ממש עייף. ממש ריחמתי עליו. והרגשתי נורא לגבי זה שאני יכולה לישון והוא לא, אז דיברנו בטלפון עד 2 בלילה. זה לא הוגן שהצבא לא נותן להם מספיק זמן לישון.

../images/Emo201.gif

אני ממש מבינה איך את מרגישה
השבוע עשו להם לילה לבן, והוא התקשר אלי (הוא לא יכל ללכת לישון... אסרו עליהם..) ואני מדברת ומדברת, ופתאום שקט. "הלו? הלוווו?" ככה כמה דקות. ואז הוא כזה "אה! מה?! כן.." קיצר הוא נרדם לי בטלפון
הורג אותי שהוא לא ישן כמו שצריך... ובכלל הוא אמר איזה משהו השבוע שעוד שניה גרם לי לבכות לו בטלפון
לעזאזל עם הצבא הזה!

שלי בכלל מסכן...../images/Emo10.gif

אחרי שהוא שמר 12 שעות, והיו לו כמה שעות לישון, הוא מתקשר אליי ואומר לי בקול הכי מסכן שיש, אני לא מצליח להרדם. והקטע שאני יודעת שעם חיבוק הוא נרדם כמו תינוק, אוף, אם רק יכולתי לחבק אותו עכשיו.

OgaliO

New member
../images/Emo24.gif

ראית כמה חיבוקים את מקבלת ממני
מקווה שאת מרגישה כבר יותר טוב מאמי

אני מאוד מעריכה את החיבוקים שלך...

ושל כל הבנות כאן... אבל אני רוצה חיבוק אחד קטן ממנו...

יום שישי....שנה וחצי...../images/Emo99.gif

סוף שבוע הבא הוא מגיע...מוי כיף...וביום שישי חוגגים שנה וחצי ביחד. ואז ביום שבת בערב נוסעים אליו. ואני אהיה כל השבוע אצלו, וההורים לא בבית
. אבל כל היום הוא יהיה בצבא, ויחזור רק מאוחר בלילה, אבל לפחות יש לי את הבוקר והלילה איתו...מוי מוי כיף. ויום אחד הוא יישאר בבית, ויהיה הכי הכי כיף בעולם... אבל ישר ממנו אני נוסעת למבחן ביום שישי עוד שבועיים
, אבל המבחן לא יהרוס לי את השבוע הנפלא שיהיה. שיעבור כבר השבוע הזה ....

OgaliO

New member
כמה כייף ../images/Emo9.gif בהחלט המבחן לא יהרוס כלום ../images/Emo3.gif

נכון שזה חלום לחכות שהוא יחזור בבית שלו

שיחזור כבר...!!!

עכשיו הוא רק סיים את השמירה, אחרי שלא ישן איזה יומיים. ועוד מעט הוא יגיע הביתה וילך לישון. למה אני גרה רחוק, למה רררר???

למעלה