עצוב לי

עצוב לי

בוקר טוב לכולם יש לי היום יום הולדת , והאמת היא שדי כואב לי ועצוב, עברתי שנה מאוד לא קלה עם המחלה של אמא ופטירתה. השבוע גם השכרתי את הדירה שלה והייתי צריכה בתקופה האחרונה להתעסק עם סגירת הבית שלה ,כל החפצים המזכרות שלה ובעצםפ גם שלי. בעלי היה זה שעשה את העבודה השחורה ומרוב דברים הוא לא ידע מה להשאיר ומה לזרוק, וכשהבאתי את הדברים אליי הביתה לא מצאתי כמה דברים שנזכרתי בהם פתאום . בעצם בתקופה הזו אני סוגרת פרק של החיים שלי . בקיצור מצב רוח די רע של יום הולדת. התחלתי את הבוקר בבכי נוראי שהמשיך גם בעבודה מקווה לימי הולדת שמחים יותר

../images/Emo201.gif מצטערת לשמוע שכואב לך

אין ספק שהשנה הראשונה היא הקשה ביותר ויותר מכך יום ההולדת הראשון בלעדיה... באשר לחפצים שנזרקו, אני יודעת שזה כואב, בעיקר מכיון שזה הדבר האחרון שכביכול נשאר מהן להאחז בו, אבל תזכרי שאת כל הזכרונות אנו נושאות בלב ואת זה אף אחד לא יכול לקחת מאיתנו... אני מקוה שהשנה הבאה תביא איתה נחמה והשלמה ושלאט לאט תצליחי לאחות את השברים... מאחלת לך ימים טובים יותר ולמרות הכל רוצה לאחל לך יום הולדת שמח

מזל טוב ליום הולדתך../images/Emo23.gif

אימי נפטרה ביום הולדתי לפני שנתיים וחצי ומאז זה הפך ליום האבל שלי. מבינה אותך כל כך עם התקופה של הטיפול בבית ובחפצים שהם כל חיינו בעצם. תנסי לחגוג את היום הזה קצת אחרת,אולי תבקרי אצלה היום....ותתני לעצמך את הזמן הדרוש להתאושש כי כשאמא כבר לא כאן,אמא שילדה אותנו,אז אין כבר מה לחגוג........ מזל טוב מתוקה,עד 120 לחיים יפים ושלווים....

אשבל1

New member
../images/Emo213.gifאתי3 המקורית,המון מזל טוב../images/Emo213.gif

לפני הכל אני רוצה לברך אותך ביום הולדת שמח, היום רק התחיל, מקווה שמצב הרוח ישתנה במהלך היום ותצליחי לחגוג מעט לפחות. מאוד מבינה את הכאב והקושי בו את נמצאת...שולחת לך חיבוקים.

mylight1

New member
קודם כל - מזל טוב לך ../images/Emo23.gif ../images/Emo140.gif

אני רוצה לשתף אותך ביום הולדת שלי, חודשיים אחרי שאמא נפטרה חגגו לי כל המשפחה, מסיבת הפתעה!!! הדבר היחיד שרציתי זה לכעוס ולכאוב ולבכות ולא היתה האפשרות - הייתי צריכה להגיד תודה. הכוונה היתה נכונה אבל מבחיניתי תעזבו אותי.. אצלך יש הרבה לבד, אני שואלת, איפה המשפחה המורחבת? אני שמחה שבעלך תומך ועוזר לך דבר שני, כתבת שאת סוגרת פרק בחיים ופותחת פרק חדש, זה בגרות, לדעתי. לא חשוב הגיל הכרנולוגי, יש כאלה שלא מתבגרים בכלל ויש כאלה בגיל עשרה. אין לי עוד מה להגיד פה. חוץ מעידוד ונשיקה וירטואלית. ואולי יום הולדת הבא יהיי קל יותר, לא יודעת בעצמי

תשובה

לצערי הרב אין לי משפחה מורחבת , כפי שכתבתי אני בת יחידה, אימי הייתה גם בת יחידה , לצערי גם אבי נפטר לפני שנים רבות ולו היה אח אחד (שגם הוא נפטר)יש לו בן אחד , שאני לא ממש בקשר איתו כפי שאתן רואות אני מוקפת במשפחה שאיננה בעצם. וזה הקושי הרב , כי אני באמת לבד. המשפחה של בעלי , אומרים שהם גם המשפחה שלי אבל זה ממש לא אותו הדבר , אני מעריכה שאתן מבינות את זה. הלבד הזה הורג אותי לפעמים בא לי לדבר עם מישהו על דברים אישיים , חוץ מבעלי וחברות , ולעיתים ממש אין לי עם מי בקיצור פעם יהיה טוב ביי

קינגית7

New member
מזל טוב ליום הולדתך

פרק חדש בחיים. אולי יהיה טוב בפרק החדש. יום הולדת הוא אחד מהתירוצים לאחל שכך יהיה. כבר כתבו כאן דברים יפים ואני לא אוסיף. מאחלת לך בריאות וכל טוב.

fox28

New member
מזל טוב ליום הולדתך

שולחת לך חיבוק גדול מאחלת לך הרבה בריאות ואושר מיכל

הי אתי.

אני מבינה את הצער שלך ביום ההולדת הזה. ובכלל. השנה הראשונה היא שנה מאוד קשה, מכל הבחינות. אני מאמינה שעוד יהיו זמנים אחרים, וימי הולדת עם תחושה אחרת. התייחסו כאן בשרשור למעגל התמיכה שלך. אני בהחלט מבינה למה את מתכוונת ביחס למשפחה של בעלך, שהיא כאילו משפחתך, אבל לא ממש. אני חושבת שאת מעגל התמיכה שלך את צריכה לבנות, לאט לאט. עם חברות שתפגשי [אולי גם כאן בפורום, במפגשים או במסרים], אולי יעניין אותך ללכת לקבוצת תמיכה, ובכלל במעגלים שונים בחיים אנחנו פוגשים אנשים ולפעמים מישהו מהםפ מתחבר לנו נכון וימשיך לרוץ איתנו. שולחת לך חיבוק חם.

הדרוש29

New member
אובדן אמא

זה הדבר הכי מחריד, מזעזע ומעציב שיש. אבל תהיי שמחה, ואל תישברי, כי אני בטוחה שזה מה שאמא שלך הייתה רוצה. ושתדעי, אולי את לא רואה אותך, אבל גם כשהיא שם למעלה, היא מכוונת אותך, ותומכת בך.!

תודה לכולם אבל............/images/Emo10.gif

בוקר טוב לכולן עכשו קצת יותר טוב לי ,ביום חמישי הצלחתי לחרבש לי את כל היום , כעסתי מאוד על כולם בכיתי התפרצתי על הילדים (דבר שעשה לי בדיעבד רע מאוד) כי בעצם כעסתי על בעלי , שגם עליו התפרצתי ,מאוד כעסתי עליו שהוא די התעלם מיום ההולדת שלי , שלח לי עציץ ושאמרתי לו שהצורה שהדברים נעשו מאוד פגע בי וזה שהוא לא טרח לכתוב לי בעצמו משהו גם בSMS דבר שהוא מאוד משתמש (לא תמיד איתי) , לא טרח לתאם איתי לארגן את הילדים כדי לצאת יחד איתם כשהוא חוזר מהעבודה(קרוב ל7), חזר מהעבודה , לא אמר כלום , לא הביא לי מתנה (ושבוע קודם הוא היה ביום חופש קנה לעצמו מתנות בכמה מאות שקלים ) ואמר " מה את רוצה שלחתי לך עציץ זה לא מספיק? הצורה שהוא עשה את הדברים ומה שהוא אמר פוצץ אותי מאוד . שאלתי אותו האם הוא מעונייו שלא נחגוג יותר ימי הולדת שיגיד , כדי שאני אהיה מוכנה לזה , על זה הוא לא ענה. בקיצור היה לי יום מאוד מגעיל, חלק מהצפיות המוגזמות שלי שכולם יתייחסו אליי (כנראה בגלל מה שקרה לי ) וחלק בגללי אני מאוד מקווה שימי ההולדת הבכאים יהיו יותר מוצלחים בכל מקרה הרבה תודה

אשבל1

New member
רוצה שתף אותך...

בעלי מאוד אוהב לחגוג ולציין ארועים אבל במתנות הוא לא היה משהו, בהתחלה גם נעלבתי,בסוף החלטתי שצריך ללמד אותו, ועשינו מנהג קבוע שביום ההולדת שלי הולכים ביחד לקנות מתנה(בדרך כלל תכשיט), ולאחר מספר שנים הוא למד מה אני אוהבת והתחיל לקנות לבד, מאוד הפתיע אותי. מה שאני רוצה לומר זה, שבמקום שנשב ונאכל את הלב, שהם לא כמונו, צריך ללמד אותם, לעזור להם...והבילוי המשותף הזה הוא נהדר. בטוחה שימי ההולדת הבאים יהיו יותר שמחים ומוצלחים...

למעלה