עצוב לי

יש לי שתי שאלות בעניין בדיקות

קודם כל אם יש מומחה מומלץ שעובד עם מכבי באזור השרון (פוריות הגבר והאשה) - הכוונה לאזור פתח תקווה, הוד השרון, כפר סבא, רעננה... (אין לי בשלב זה את שירותי מכבי מגן זהב אבל אני מתכוונת להצטרף. שאלה שניה: מכיון שאני ובעלי רצינו להיות באותה הקופה עברתי לאחרונה למכבי. המעבר תקף מיום 1.7.02 (עוד כחודשיים). השאלה אם כדאי לנו לחכות ולהתחיל בדיקה רצינית מרוכזת ומעמיקה אז כששנינו נהיה באותה קופה או להתחיל בדיקות בשתי הקופות השונות. תודה.

ספקות היקרה

אני ממליצה על דר´ מדג´ר כמומחה לפוריות הגבר , הוא מקבל בקניון רמת אביב מטופלים של מכבי. זה לא כל כך משנה ועקרוני שתיהיו באותה קופת חולים , גם אני וגם רבים בפורום -בני הזוג לא באותו קופ"ח וזה לא משנה , ואם תעברו אז יש דבר כזה תקופת אכשרה וזה יכול סתם לעורר בעיות . בהצלחה דנדוש
למי שתוהה -הייתי dandushx ושיניתי לגרסה עברית

פישון

New member
אנחנו פגשנו את מדג´ר, הוא בסדר

אבל לא היתה בינינו כימיה. השתמשנו בדעתו כדעה שניה, ואולי בגלל זה הוא היה קצת עצבני (לכלך קצת על הרופא הרגיל שלי). אני יודעת שהוא עובד בתל השומר כרופא ביחידת ה- IVF. יש תקופה שצריך לחכות לפני שזכאים לטיפולים ה"גדולים" במכבי. צריך לברר מהי, ולהרשם למגן זהב כמה שיותר מהר, בתקווה שזה יתבטא בעיקר במעקב הריון... רוב בדיקות האבחנה הן לא בעיה, בקופה הישנה או החדשה. אני לא מהאזור בכלל כדי ליעץ על רופא. הרבה בהצלחה

לי חן

New member
גם אנחנו פגשנו את מדג´ר

עם בעלי, במחלקת פריון הגבר בתל-השומר. הוא אולי רופא טוב, הרופאה שלי המליצה לנו עליו, אבל לא נראה כל-כך סימפטי, נראה לי שאין לו כימיה עם אף אחד... ולהגיע אליו-זה קשה, הוא עשה פרצוף כשהגענו אליו, אבל קיבל אותנו בכל זאת. לי חן

לשם שינוי אולי

אבל אלינו הוא היה ממש נחמד וסימפטי, הסביר לנו יפה כל דבר והכימיה היתה נהדרת והרגשנו שאנחנו בידיים טובות.

kalm

New member
תצטרפו כמה שיותר מהר למכבי מגן זהב

אני הצטרפתי למכבי מגן זהב אחרי שכבר ידעו שיש בעית פוריות ובגלל זה אין לנו כיסוי לטיפולי פוריות. עכשיו אנו אוכלים את זה. אחרי שני ילדים (יש לנו תאומות), הכיסוי הרגיל לא משלם ואנו נאלצים לשם בעצמינו. בכל זאת, אני מקווה שלא תצטרכו את הקופה בכלל. בהצלחה, קרן

מרגישה קצת נודניקית אבל...

רציתי לפרוק. בעלי צלצל לא מזמן מחו"ל וסיפר לי שחברים שלנו בהריון...(כן, עוד זוג מוביל עלינו 1-0 לפחות) בקושי יכולתי לדבר איתו (ממש לא רציתי שירגיש את הדמעות שחונקות אותי ובזמן האחרון זה קורה בכל פעם שאני שומעת על זוג כזה) עכשיו אני גם מדוכאת וגם כועסת על עצמי. מאוד מאוכזבת מחוסר הפירגון שאני מרגישה. מה יהיה? בבקשה תגידו לי שאני לא משוגעת ולא טיפוס איום כמו שזה נראה לי...

ספקות היקרה

1. כדאי לשרשר בדרך כלל להודעה קיימת 2. רוצה לבוא לצאט? צד ימין בסרגל למעלה , נעודד אותך קצת

חמניה1

New member
את ממש לא משוגעת

במהלך השנה האחרונה חשבתי שאני משתגעת, כולם מסביבי בהריון, כל מי שהתחתן לפני מאחורי ומצדדי, בהריון ואני לא. היה כבר מצב שאמרתי לחברה שאני לא רוצה לשמוע על ההריון שלה (וישר הוספתי שאני מפרגנת). הכי נורא, שאחי אמר לי שהם בהריון, ירדו לי דמעות של שמחה ושל קנאה. אז התעודדי, את לא לבד. והעיקר, המשיכי כלפי חוץ ללבוש את החיוך של הכי מפרגנת . חמניה

פישון

New member
אני מבינה כל כך, וזה טבעי

מה שנראה כל כך קל אצל אחרים אצלנו הוא כל כך קשה. אני ילדתי בדיוק בסוף התואר (באמצע בחינה כמעט), וכולם חשבו שאני כל כך מתוכננת, שאצלנו הכל דופק כמו שעון. אם הם היו יודעים... (זה לקח שנתיים) גיסתי היתה בהריון וילדה בדיוק לפני שהטיפולים שלי הצליחו, הייתי בשפל הכי גדול של חיי. לא יכולתי להביא את עצמי לראות אותה כל ההריון, בטח שלא לומר מזל טוב קטן. הלך לה כל כך בקלות, היתה לה לידה קלה. והיום: בעלה והיא ביחסים מעורערים, הוא מצא עבודה שדורשת להיות כל השבוע מחוץ לבית. הוא מתנהג אליה בגסות, מתנגד בתוקף לעוד ילד. כשסיפרנו לה על ההריון השני שלי (שגם הושג בדמעות, דם יזע ומה שאת לא רוצה, לבסוף תוסיפי גם הר של כסף), היא בקושי פלטה מזל טוב וברחה מהחדר. ואני כמעט צעקתי עליה: את הרי יודעת שבנסיון ראשון שלך תצליחי שוב (כמה היא טחנה לי את זה, למרות שלא ידעה והיא עדיין לא יודעת על הטיפולים). מה כואב לך? ועדיין. כך שלא צריך להיות במצבך/נו כדי להתרגש מדברים כאלה עד דמעות. בנוגע לעקיפה: אין דבר כזה. כשיהיו לך ילדים בני 10 ולחברה בני 12-13, לא תרגישי בהבדל. הרבה נשיקות וחיבוק, תהיי חזקה.

למעלה