עצוב לי

מממ...

כולם חשים מידי פעם אהבה נכזבת.. גם אני והאקס שלי נפרדנו אחרי 4 שנים ביחד.. רגע לפני חתונה.. הכל התפרק.. חשבתי שסופ העולם, אבל תאמיני לי שהכל לטובה.. במבט לאחור אני מבינה כמה הקשר הזה היה נועד לכישלון. ויכול להיות שתחזרו והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר, אבל תקופת צינון מעין זו לעולם לא הזיקה לאפ'חד.. מבטיחה שהזמן יעשה את שלו לכאן או לכאן.. אם את צריכה אוזן קשבת או כתפ תומכת אני כאן בשבילך

c o h e n 8

New member
ואווו

זה כתוב ממש טוב, רק שתדעי שאני מבין אותך כל כך. גם אני יצאתי לפני מספר חודשים מקשר של שנה ו11 חודשים. היא נפרדה ממני ואני כל כך מכיר את הגעגועים הבלתי פוסקים האלה שנראים כנצח ואת הלילות שלא נגמרים ובבוקר קמים יבשים כי כבר אין עוד דמעות לבכות, ומכיר את התחושה של הלב השבור שחושבים שאין עוד עתיד...אני מכיר את זה. אבל דבר אחד אני יכול לומר לך משייי יקירתי.... אין לך מושג כמה את חזקה וכמה הלב שלנו חזק וזה המבחן שלך, ואת תעברי אותו. כמו שאני עברתי, כמו שכולם עוברים ואנחנו תמיד כאן להקשיב..... תהיי חזקה

משיייי יקירתי...

המילים שלך חדרו לי לנשמה, אני ממש מבינה אותך.. הייתי שם, אני עדיין שם... אני יודעת כמה קשה להשתחרר וכמה כואב כשהמחשבות עולות והגעגועים צפים מה שפחות או יותר עזר לי זה לדבר על זה שוב ושוב ושוב בלי לשלוח קישורים פשוט לרשום את זה כל הזמן במידה מסויימת זה מקל. שולחת לך
מהלב ותזכרי יהיה מה שיהיה הכל לטובה אז תני חיוך ותזכרי גם שכך או כך, לכאן או לכאן זה רק ישתלם לך. רוצה הסבר?: אם הוא יחזור תדאגי שזה יהיה לתמיד וזה יהיה טוב ותהיי מאושרת אם הוא לא יחזור אז זה יכאב אבל תאלצי להתקדם בחיים וגם אז תרגישי טוב ותהיי מאושרת. ותדעי לך, דבר שאסור לך לשכוח... אני פה!!!

העכביש2

New member
אחרי כולם....

לא נותר לי דבר לומר... כתבת את זה כל כך יפה ומרגש...ממש חדרת ללב... --רק השקט יביא שלווה כתבתי בחתימה שלי....רק השקט...הרוגע...גם כשהדברים מתפרקים...גם אז יש תיקווה...גם אז לא הכל שחור...אני יודע....גם אני עברתי דברים דומים....כולם באותה סירה.... זה חלק מהחיים....

קחי לך,

תפוחים ותמרים. המתיקי את יומך, הוא לא שווה את הכאב שמתרוצץ אצלך בלב. (למרות שהוא בטח שווה לך את כל העולם כרגע...)

משיייי

New member
../images/Emo24.gifתודה לכם

אני יודעת שמה שאתם אומרים נכון -אבל כרגע אחרי שבוע ממש קשה לי להמשיך במיוחד שאני כל כך לבד-כי חברות נימצאות לצידך רק שהן צריכות אבל כשאת צריכה את יכולה להסתובב ואף אחד לא ישים עלייך וכן אני יודעת זה לא ניקרא חברות וטוב לגלות את זה עכשיו ושוב תודה לכם

exterior

New member
אוי מותק....ריגשת אותי ../images/Emo7.gif....

קבלי
ענק....ותזכרי ש- "עם הזמן הכל חולף" (למרות שזו קלישאה, היא נכונה, כמו כל הקלישאות) ואין לדעת לאן ולמי החיים יובילו טותנו, או לאיפה אנחנו נגיע ואל מי נגיע בסופו של יום...

למעלה