עצוב לי...

asufit

New member
עצוב לי...../images/Emo7.gif

לבד לי.. רוצה להניח את ראשי ולנוח.. ריק לי....המצברים שלי התרווקנו לחלוטין.. צריכה חיבוק... צריכה כתף ......

אישה יקרה קראי ותתחזקי../images/Emo24.gif

יש אנשים שתקועים כך שנים. עומדים מול השערים, ידיהם מלאות בעברם, בשברי חלומם הקודמים, מחזיקים חזק חזק במה שיכול היה להיות ולא קרה, במה שהיה ונשבר, ומסרבים להרפות. יש כאלה שמתים כך מול השער, מאוכזבים, מרירים. אחרים בזמן הזה, מרחיבים את גבולות עולמם וממשיכים והולכים, וידיהם פנויות להחזיק בחדש, לקטוף פרח.

bibi12

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifקבלי חיבוק ענק.....

מבין אותך.... גם אני די הרבה חוזר הביתה ......ומרגיש לבד...... בלי משפחה שהייתה..... אבל תמיד תזכרי.....סוגר דלת....פותח דלת חדשה.....חלון.....ארובה.... אבל תמיד יותר טוב..... בהצלחה....

מיננה

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gifוהכי ..חשוב

החשוב הוא לבכות אבל למצוא את הדרך לטוב לשמור על אופטימיות מוזיקה טובה אולי ספר טוב. תזכרי שאת לא רוצה לטעות שוב בגלל פזיזות. תמצאי את הדברים הטובים בלבד. גם אני לפעמים יושבת בערב מדליקה נר מוזיקה רומנטית ומיללת כמו ילדה קטנה על אהבה.. מרחמת על עצמי...והלבד הזה. והכי שלמה עם עצמי ובדרך שלי. ומקווה לטוב גם בשבילך לא לאבד אמונה ותקוה. מיננה

יעלילה1

New member
מצטערת שלא כותבת משהו

פשוט אין לי כוח כבר.. כמה עצבות יש בעולם..
אולי: מחר יום חדש, כה אמרה סקרלט או'הרה

asufit

New member
תודה על כל החיבוקים...

יש רגעים בחיים שמחזירים אותנו לאחור...כמו במנהרת זמן. רגע כזה חוויתי הערב, זרק אותי 15 שנה אחורה...למקום אחר...עורר הרבה זכרונות , עורר כמיהה למה שהיה ואיננו עוד... אני אשה חזקה, המסתכלת קדימה ...הערב, נותנת לכאב מקום.... תודה עבור החיבוקים.

asufit

New member
אני יודעת שמחר יהיה מוצלח יותר

שמח יותר, מהנה יותר... אני אופטימית באופיי, ... נותנת מקום לכאב, משחררת אותו החוצה, שלא יתנחל , שלא יפריע... מחר הוא כבר לא יהיה שם.. מחר יהיה הרבה צחוק ושמחה, הרבה עשייה ופעילות, הרבה אופטימיות.. אני כזאת. הערב..קצת כואב..קצת בוכה...

asufit

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מחזירה מליין תלפים

של חיבוקים..כמו שהבן שלי אומר..."חיבוקי"

יערית

New member
לפעמים את יודעת..

לפעמים את יודעת רק הבכי מזמן לזמן בא מתוך געגוע ישן {רמי וריטה} געגוע למשהו שהיה ואיננו...
ואז גם זה בא משום מקום קח אותו לאט את הזמן העולם עוד יחכה בחוץ קח עוד שאיפה מן הזמן שתי דקות לפני ההתפכחות. להתמכר ללב המתפרע לדמיון המתפקע לאושר הנוגע בעומק הכאב. {רמי וריטה}

למעלה