עצוב לי

Miss Shmelo

New member
עצוב לי../images/Emo7.gif

זהו, היום היה היום האחרון בעבודה. עשו לי "מסיבת פרידה", הכנתי עוגה בצורה של 013. הבוס אמר עלי מילים כל כך יפות, ובזמן הזה כולי התמלאתי בדמעות, והוא יחד איתי. חיבק אותי, נישק אותי...וירדו לו דמעות! הוא אמר שהוא לא ידע שקיים דבר כזה, שהיכולת שלי הדהימה אותו, החיוך שנתן לכולם מוטיבציה חעבוד, והוסיף כל מיני דברים שפשוט לא יכלתי שלא לבכות... אח"כ הוא זימן אותי לשיחה אישית, וסיפר לי שגם הוא עוזב. שיוווווו........כמה דמעות היו!!! איחל לי בהצלחה ואמר לי שגם אם הבוס שלי בעבודה הבאה שלא יהיה נחמד, שאני אתעלה מעליו, כי יש לי יכולות מדהימות, והוא עוד לא ראה דבר כזה בגיל 22. נפרדתי לשלום. יצאתי מהמוקד עם בכי של ילדה קטנה... ועדיין..הדמעות לא מפסיקות...פשוט נקשרתי למקום הזה. ובנימה זו, לילה טוב

lulit

New member
דבר אחד לי אלייך

אני עזבתי לפני חצי שנה את אחת המתחרות של 013, אחרי שנה של עבודה שם. העובדים של החברות הללו פשוט נחטפים. מבטיחה לך שתמצאי עבודה טובה מזו, עם תנאים ושכר שלא מדגדגים את מה שהרווחת שם. וזה לא קל לקום ולעזוב מקום שהיית בו תקופה ארוכה, אבל אני מבטיחה לך שיהיה לך הרבה יותר טוב בחוץ. באמת.

lulit

New member
את יודעת, מיכלי,

כשאני מדברת היום עם חברים משם, אני לא קולטת שעבדתי שם פעם. אני מבטיחה לך שתהני מכל שנייה במקום החדש.

Oיון

New member
בימים שעבדתי ב013, קיללתי כל דקה

היום אני טיפה מתגעגעת.. אבל לא לעבודה, לחברים.. אין על אווירת עבודה מצוינת..

maybesure

New member
יעבור לך

מיכלי מאחלת לך שבמקום החדש יהיה לך כל כך טוב שתייחסי ל013 כאל הסטוריה, זיכרון רחוק ומתוק. את נשמעת אלופה אמיתית, כשרונית מכירות. הלוואי עלי!

היי מיכלי

למה להיות עצובה? הרי את הולכת למקום אחר, למקום חדש, אז תתחדשי לך תתחילי ברגל ימין ובטוחה שיהיה לך שם טוב שיהיה לך בהצלחה במקום החדש ודרך אגב, המקום החדש הוא גם מוקד תמיכה? כי גם אני בתחום באדי

Miss Shmelo

New member
אני עבדתי מאז ומתמיד במכירות...

שילבתי גם עבודה בשרות לקוחות במוקד, אבל העיקר שלי היה מכירות. אני אוהבת למכור
זה מאתגר אותי. המקום החדש הוא מתעסק במכירות אבל בתחום שאני עוסקת בו: "שוק ההון ובנקאות, מובטח לי סטאז' כיועצת השקעות ("במידה ותהיי טובה") שאני לא אהיה טובה????

lulit

New member
ברור שתהיי טובה

את תכסחי אותם לגמרי! המון הצלחה חמודה. תראי להם מי זאת שמלו, כן?

למעלה