עצוב לי.....

loving angel

New member
עצוב לי......./images/Emo7.gif

היי לכולם...אני חייבת לכתוב משהו שעובר עלי.. בשבוע שעבר העבירו את סבא שלי לבית אבות, הוא כבר ממש זקן והוא צריך טיפול צמוד הוא בן 87 וסבתא שלי כבר לא מסוגלת לטפל בו.. הם ביחד כבר 65 שנה ועכשיו הפרידו בינהם וזה ממש קשה להם..לא להיות ביחד כל הזמן... ביקרתי אותו עם המשפחה שלי וזה היה לי כל כך קשה..כולם בכו ואני לא יכולתי לבכות כי רציתי להראות להם שאני לא נשברת...אני לא יודעת למה עשיתי זאת...אני מרגישה שבקרוב אני אצטרך להיפרד ממנו ואני לא מוכנה לזה. אני כל כך קשורה אליו
אני מרגישה שירדה לי אבן מהלב עכשיו שכתבתי את זה כאן...

צר לי

מי אמר שקל לחיות 65 שנה זה אהבה של פעם דור הנפילים מה שיש לי להגיד לך זה שפרידות הן חלק מהחיים החלק הפלות טוב ואני מאמין שיש בך כח לעמוד בפרידה האהבה הזאת תתן לך כח בימים קשים

מצטערת....

אני ממש מצטערת בשבילך, אני חושבת שהמצב החדש הוא קצת מלחיץ עבור כל המשפחה שלך אבל עם הזמן תתרגלו וגם סבתא שלך תהיה איתו המון בבית האבות ואמנם הוא לא יהיה איתה פיזית כל היום בבית אבל , היא בטוח תהיה איתו שם הרבה . הוא כנראה צריך השגחה צמודה מאוד שרק במקום הזה יכולים לתת לו. כל שינוי בגיל כל כך מאוחר הוא שינוי קשה אבל עם הזמן מתרגלים לכל דבר. מקווה שתרגישי במשך היום יותר טוב

sh53

New member
גם כשקשה ועצוב לנו - לחייך ../images/Emo13.gif

על מה לחייך?
על כך שמעבירים את סבך למקום שיטפלו וישגיחו עליו, כי לסבך אין את הכוחות האלה מפאת הגיל, למרות שהוא רוצה בזה מאוד. סבך לא יהיה שם לבד, יש שם עוד אנשים בדיוק באותו מצב והם יקלו עליו להסתגל למקום. סבתך תוכל לבקר את סבך, לשבת במחיצתו ולהנות איתו, ולא רק "לרוץ" אחריו (לנקות ולסדר). בגיל מבוגר אני מניחה שיותר קשה לעשות דברים שלנו הצעירים בגיל (לא אמרתי בנפש) יותר קל לעשות מבחינה פיסית. עכשיו כשסבתך תבקר את סבך, כל הזמן היא תהיה איתו, זה יהיה בשביל להנות במחיצתו, לדבר איתו, לקשקש איתו, להחזיק לו את היד, לחייך אליו - ולא לעשות למענו דברים הכרוכים במאמץ פיסי (כמו לבשל, לנקות וכו' - עבודות פיסיות שמן הסתם מעייפות אותה). תמיד כדאי להסתכל על חצי הכוס המלאה, גם אם זאת חצי כוס, היא עדיין חצי כוס והחצי כוס המלאה

למעלה