עצוב לי...

עצוב לי...../images/Emo7.gif

לפני כמה ימים פשטתי את המדים ונפרדתי לשלום מצה"ל, אחרי שירות באמת מדהים. אני מין בחורה פטריוטית שכזו,
אני מאד אוהבת את המערכת הצבאית והייתי גאה להיות חלק ממנה. נורא אהבתי את מה שעשיתי ואת האנשים שעבדתי איתם, מאד התגאיתי במדים ובדרגות (הייתי קצינה) ובכל פעם שיצא לי להצדיע לדגל בשירת ההמנון התרגשתי עד דמעות. (ולא סתם דמעות... זה הגיע לבכי של ממש..). ועכשיו השתחררתי. אמנם רציתי להשתחרר ואני מתחילה חיים חדשים וכיוונים חדשים וזה באמת ממש נחמד ומרגש ויש למה לחכות, אבל בכל זאת נורא עצוב לי ונורא מוזר לי להיות מחוץ למסגרת הזאת בעיקר בתקופות כאלה... חוץ מזה, השבוע הייתי אמורה לחגוג 3 שנים עם האקס שלי וגם זה לא ממש מוסיף לי נחת... בקיצור- שייגמר כבר השבוע הזה. הוא רק התחיל- וכבר לא מוצא חן בעיני...

sidi

New member
אהלן

תראי זאת הרגשה מוכרת אני חושב. את משתחררת ממסגרת מסויימת שהיא כמו חממה ועכשיו את צריכה להתחיל חיים חדשים במובן מסויים כפי שציינת כבר זה מבלבל מאוד, כל ההחלטות והמחשבות מה הולכים לעשות עכשיו. הצעה שלי.. אם את לא יודעת מה את רוצה ממש. תסעי לך לטיול בחו"ל, לא חייב טיול ארוך למזרח, אפשר גם טיול קצר יותר לאירופה, לא משנה מה, פשוט לנקות את הראש. זה גם יעזור לך להשתחרר מעניין החבר.

mariana

New member
אני מבינה את העצב שלך

זה הרי טבעי שתרגישי ככה. קודם כל שיהיה לך מזל טוב. זה כמו שתתחברי לכל החבר´ה מהתיכון ואז צריכים להיפרד ואני בכיתי חבל"ז אבל אז הכרתי חברה חדשים. זה מה שיהיה לך בטוח, את פשוט צריכה למצוא לעצמך תעסוקה ולא לשבת בבית ולהיזכר. אז תתחילי לעשות
בחיים ומה את צריכה עוד לעשות. גם טיול ישחרר אותך. שיהיה לך בהצלחה

מאו יין

New member
ההתחלה תמיד קשה...

היום הראשון בכתה א´... היום הראשון בתיכון... היום הראשון בטירונות.... היום הראשון באזרחות.... כל אחד מהימים הנ"ל תמיד מעורב ברגשות שמחה מעורבבים בפחד,וחששות מפני הבא עלינו... רצית להשתחרר מהמסגרת הצבאית אבל ודאי את יודעת שאת לא צריכה להשתחרר מהאנשים איליהם נקשרת בתקופת היותך קצינה,שמרי איתם על קשר זה אולי יקל קצת על היציאה מהמסגרת המוכרת, וכמו שכתבת את עומדת בפני התחלות חדשות וזה נכון גם לגבי החבר לשעבר...הוא שייך כבר לעבר,ותנסי להשאיר אותו בעבר ולצעוד בראש מורם קדימה כדי שתוכלי להנות משאר הנפלאות שיש לעולמינו להציע!!!!!!! ואנחנו...אנחנו כאן בשבילך!
תמיד!!!....

למעלה