עצוב לי

עצוב לי../images/Emo4.gif

אני בלי הילדים השנה בחג. הם היו איתי בבוקר בעבודה והגרוש בא לקחת אותם מכאן. חיבקתי אותם חזק ואיחלתי להם שנה טובה והלב נקרע לי שאת השנה החדשה הם לא מתחילים איתי ואני לא איתם. ולמרות שהלילה אני הולכת לחגוג עם אנשים שאני אוהבת כל כך והם משפחה נפלאה שהרווחתי ולמרות שמחר תהיה לנו ארוחת חג חגיגית לא פחות עם כל המשפחה ואחותי מהצפון, עדיין אני יושבת בעבודה ומתאפקת לא לבכות. עצוב לי כשהם לא איתי

NoaModiin

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifחיבוק|

תחשבי על כך שטוב להם והם נמצאים עם אנשים אהובים. ואת השנה הם יתחילו איתך, רק שזה יהיה בעוד יומיים ולא עכשיו
וחוץ מזה - כמו שמישהו אהוב תמיד אומר לי - אף פעם לא מזיק להוריד קצת דמעות.. תבכי קצת.. תשחררי... אחר כך תחזרי לחייך שנה מתוקה

חבל שעצוב לך

זה בידיים שלך, למרות שלא תמיד יש לנו שליטה על זה. כנראה שקל יותר למי שמתייחס אל ערבי חג כאל ארוחות משפחתיות ותו לא. תורידי כמה דמעות לשחר לחצים, תשטפי פנים ותחייכי. שנה טובה.

Rtitan

New member
תשמחי יקירתי... שימחי ../images/Emo13.gif../images/Emo74.gif

שלילדים שלך יש את שני ההורים שלהם ללכת אליהם - את תתרכזי ב"אין", אלא ב"יש" - ויש לך אותם - ולהם יש את שני ההורים שלהם. וזה מה שחשוב באמת. שנה טובה

kleo patra

New member
אל תחשבי רק על עצמך

כי את יודעת שהם נהנים עם אביהם- תשמחי שהם נהנים. ולגביך- בחג הקודם זה היה כך- התאבאסתי לי קלות אבל לא קריטי... העיקר שלהם טוב ולך? בטוחה שגם לך יהיה נפלא בסוף, קצת רגישות, חגים וכו' , זה עובר.

שרשירית

New member
אוהבת אותך יקירה. מחבקת

יש לכם את כל החיים להתחיל מחדש בכל פעם. כל כך הרבה התחלות אתם חווים ביחד, השנה מתחילה כמה פעמים מחדש בהרבה דברים קטנים. תהיי גאה על מה שהרווחת, על מה שיצרת, על מה שהם שני הגברברים שלך. תהיי גאה בך. בכם. שנה טובה לכם יקירה, שנה טובה לכולנו

הילה301

New member
../images/Emo201.gif

כמו שקליאו אמרה לך, ,תחשבי שטוב להם... ותהני עם אהובייך
.

snoopy36

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

כ"כ מבין מה את עוברת... אך כמו שכתבו לי כאן חברים שחכמתם זורמת... תפיקי מעצמך את המקס' בחג... גם אם ילדייך לא איתך תחת אותה קורת גג... תבלי ותהני... כך החלטתי גם אני....

aviavram

New member
ובין חיבוק לחיבוק חשבת פעם איך הוא חש כשהם לא

איתו

rrredshay

New member
מה הקשר?????

היא לא באה אליו בטענות, היא רק אמרה שעצוב לה בגלל זה...

sharonguez

New member
../images/Emo24.gif חג בלי הילדים

מרגישה כמוך אני חג ראשון בלי הילדים וזה חג ארוך היה קצת עצוב אבל אחרי זה החלטתי להנות מהחג ומהזמן לבד (כדאי גם לך :) ) אני יודעת שהם נהנות עם אבא שלהם ורוב הזמן הם איתי ולא איתו אז חג הבא נהיה ביחד זה קשה אבל מאז שהתגרשתי גיליתי את המשפחה שלי מחדש וחזרתי לחגוג איתם חגים (במקום אצל האקס..)

שחR

New member
תהי שמחה

זאת חשיבה מעווות ואנוכית. יש להם גם אבא, וגם לו יש משפחה ותריך לדעת להתחלק ביקר לכם מכל. יש נשיםש היו שמחות אילו היה להן אקס שהיה טורח בכלל לבוא לקחת את הילדים לחגים. גרושתי עד היום לא מסוגלת לא להיכנס לדאון, בלי הילדים בחגים, זה לא בריא, לא לך ולא ולילדים. זכית, תהני מזה.

rrredshay

New member
אח שלי, למה חשיבה אנוכית?

בגלל שעצוב לה שהילדים לא איתה???? תגיד, כשמכבי מפסידה, אתה מבואס, או שמח בשביל הקבוצה השניה??? גם להם יש אוהדים...

למעלה