עצוב לי ../images/Emo10.gif
יש לי קרובי משפחה בצפון, אחת מהן לא עונה לטלפון, השני- לא נעים לי להתקשר אליו פתאום אחרי שנים שלא דיברתי איתו, וכל השאר- נעלמו לי מספרי הטלפון שלהם! (ואני זוכרת שהתקשרתי אליהם כמה פעמים בעבר!!) התקשרתי לבנדוד שלי, הוא לא בטוח שיש לו את הטלפונים שלהם (או לפחות של אחד מהם!) והוא מתעקש שאתקשר לזה שהמון זמן לא דיברתי איתו... הוא התעקש גם שאתקשר למשפחה הביולוגית שלי, ועל זה בא לי להוריד לו וואחד כאפה
הוא יודע שאני בחיים לא אתקשר לשם... (הם לא התקשרו אלי כשהיה בלאגן ביריחו, למרות שהיו אמורים לעשות זאת...) ידיד שלי בעבודה, לא יכל להחליף מילה חברה טובה שלי- הם לא נכנסים למקלטים, וקטיושות יורדות שם כמו גשם (התרשמות שלי...) היא סיפרה על כמה קטיושות שנפלו מטרים ספורים מהמקום בו היא גרה (מקום קטן, יש להם מזל
) ויורד לי הלב כל פעם כשאני שומעת על פגיעה בנהריה, כי אולי היא החליטה לצאת לסבב קניות קטן... (היא ממש צחקה עלי כששאלתי אם הם במקלטים... "מה קרה שנלך למקלטים? מה, אין לנו חיים?") אוףףף!!!
יש לי קרובי משפחה בצפון, אחת מהן לא עונה לטלפון, השני- לא נעים לי להתקשר אליו פתאום אחרי שנים שלא דיברתי איתו, וכל השאר- נעלמו לי מספרי הטלפון שלהם! (ואני זוכרת שהתקשרתי אליהם כמה פעמים בעבר!!) התקשרתי לבנדוד שלי, הוא לא בטוח שיש לו את הטלפונים שלהם (או לפחות של אחד מהם!) והוא מתעקש שאתקשר לזה שהמון זמן לא דיברתי איתו... הוא התעקש גם שאתקשר למשפחה הביולוגית שלי, ועל זה בא לי להוריד לו וואחד כאפה