עצוב לי

מותר לי

New member
עצוב לי ../images/Emo10.gif

יש לי קרובי משפחה בצפון, אחת מהן לא עונה לטלפון, השני- לא נעים לי להתקשר אליו פתאום אחרי שנים שלא דיברתי איתו, וכל השאר- נעלמו לי מספרי הטלפון שלהם! (ואני זוכרת שהתקשרתי אליהם כמה פעמים בעבר!!) התקשרתי לבנדוד שלי, הוא לא בטוח שיש לו את הטלפונים שלהם (או לפחות של אחד מהם!) והוא מתעקש שאתקשר לזה שהמון זמן לא דיברתי איתו... הוא התעקש גם שאתקשר למשפחה הביולוגית שלי, ועל זה בא לי להוריד לו וואחד כאפה
הוא יודע שאני בחיים לא אתקשר לשם... (הם לא התקשרו אלי כשהיה בלאגן ביריחו, למרות שהיו אמורים לעשות זאת...) ידיד שלי בעבודה, לא יכל להחליף מילה חברה טובה שלי- הם לא נכנסים למקלטים, וקטיושות יורדות שם כמו גשם (התרשמות שלי...) היא סיפרה על כמה קטיושות שנפלו מטרים ספורים מהמקום בו היא גרה (מקום קטן, יש להם מזל
) ויורד לי הלב כל פעם כשאני שומעת על פגיעה בנהריה, כי אולי היא החליטה לצאת לסבב קניות קטן... (היא ממש צחקה עלי כששאלתי אם הם במקלטים... "מה קרה שנלך למקלטים? מה, אין לנו חיים?") אוףףף!!!

בובונת

אל תחשבי פעמיים תתקשרי אליו ככה תהיי שקטה וככה תראי אכפתיות וכל הצדדים יהיו רגועים הכי חשוב תחשבי חיובי אני בטוחה שהכל בסדר שם תזכרי שיש אלוהים והוא שומר עלינו למרות שלפעמים זה לא נראה ככה אסור לאבד תיקווה בקשר למקלטים, נשמתי היא צודקת אסור לתת למצב לדכא אותנו אסור להפסיק לחיות מאחלת לך רק בשורות טובות ליבי איתך ועם כולם שם..

גם לי יש ידידה + כמה קרובי משפחה

בצפון, ולמרות שהרבה זמן לא דיברתי איתם, התקשרתי אליהם. תתקשרי, זה ממש יעודד אותם.

מותר לי

New member
לא יכולה...

הם דתיים ועכשיו שבת
אנסה להתקשר לאחד שהוא לא, אבל זה לא ממש יעזור לי עם קרובי המשפחה... אוףףף!!

מותר לי

New member
יום שלישי.....

ביום שלישי אני נוסעת לצפון.... רוצה לדעת שכולם שם בסדר, ושאולי זה לא כזה נורא כמו שמתארים בתקשורת

למעלה