עצוב לי

yaelma1

New member
עצוב לי../images/Emo10.gif

לא הייתי כאן ה-ר-ב-ה זמן ולא מסיבות משמחות. בשביעי של פסח אבא שלי קיבל התקף לב ואושפז וכל השבוע עד יום ראשון שעבר עבר בבלאגן בין נסיעות לעפולה (הם היו אצל סבתא שלי כשזה קרה והיא גרה בשדה-אליהו ולכן הוא היה בבית-חולים "העמק) לבין הבית. בהתחלה אמרו שישחררו אותו ביום שני או שלישי אבל לאט לאט גם הכליות הפסיקו לתפקד והוא הפסיק לאכול אוכל רגיל ואכל רק אוכל מרוכז בפחית (דומה לאינשור מי שמכירה) עד שהמצב שלו מאד מאד החמיר ובשבת לא זאת אלא לפניה הוא נפטר אז אתמול קמתי משבעה ועכשיו אני פה ועצובה מאד מאד כי הוא חסר לי ואתן לא מתארות לכן כמה. הייתי רגילה לספר לו הכל גם על הטיפולים ולהתייעץ איתו בהרבה דברים וזהו סתם רציתי שתדעו וחוץ מזה גם תודה לרומיה שברגע ששמעה באה ביום שישי.

סדני

New member
משתתפת בצערך

תחזיקי מעמד והכי חשוב תהיי חזקה במיוחד שהכל קרה בפתאומיות

ר ו מ י ה

New member
יקרה שלי ../images/Emo201.gif

כל כך כואב היה לשמוע על האובדן שלך
יהי זכרו ברוך
שלא תדעו עוד צער

liatsw1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בס"ד תנחמי משמיים עם שאר אבלי ציון וירושלים. שלא תדעי עוד צער. כאחת שאביה גם נפטר (הייתי בת 20), אני מאוד מבינה את הכאב והגעגוע. האבל הוא קשה, אבל בכי ושיחה עם אדם קרוב מאוד יכולים לעזור. שולחת לך חיבוק ענקי.

liatsw1

New member
מצטערת בטעותבחרתי באייקון הלא נכון

הכוונה כמובן היתה

ברוך דיין האמת ../images/Emo16.gif

יעל יקרה
משתתפת בצערך ובצער משפחתך, בוכה איתך על אובדנו של אביך ושולחת את תנחומיי. שלא תדעו עוד צער

millerit

New member
משתתפת בצערך הכבד

שלא תדעו עוד צער מן השמים תנוחמו

צר לי מאוד לשמוע ../images/Emo201.gif

אין לך מושג עד כמה אני מבינה את הכאב העמוק, החלל שנוצר. לפני כשנתיים (קצת יותר) איבדתי גם כן את אבי באופן מאוד פתאומי. (אבי החליק בחדר האמבטיה ונפטר, ייתכן על רקע אירוע לב, ןייתכן שכתוצאה מהנפילה) החלל שנפער מאז הוא עצום, אבי ואני היינו בקשר מדהים, הוא היה החבר הקרוב לי ביותר. נהגתי לשתף אותו בהכל. מספר שבועות לפני שנפטר גיליתי על הימצאות האנדומטריוזיס. שיתפתי את אבי בכאבים, בקושי לשתף בן זוג ועל הבעיות שצפויות לי מבחינת פיריון. אבי תמך , הקשיב, כאב כפי שאף אחד אחר לא. הכאב והגעגועים קשים. לא אשקר לך - לא עובר יום מבלי שאני חושבת על אבא, ומתגעגעת... הכוחות שאני מקבלת הם מהמחשבה שאבא במקום אחר אבל יודע ורואה בדיוק מה קורה, והיום הוא מסוגל לעזור לי יותר מהמקום בו הוא נמצא. כל החלטה חשובה שאני מקבלת אני שואלת את עצמי, מה אבא היה מייעץ לי לעשות, איך לנהוג, ולמרות שאני לא מקבלת תשובות ממשיות, אני יודעת בדיוק מה אבא היה אומר... למרות שאיבדתי את אבי בהיותי כבת 25, ולמרות שאבי לא זכה להיות סב, אני מנחמת את עצמי בכך שקיבלתי מאבא המון דברים שאנשים לא מקבלים מהורים שחיים עד גיל מאוחר מאוד. קיבלתי מאבא דברים מדהימים שאותם, למרות הכאב, אף אחד לא יצליח לקחת ממני, תחשבי כך גם את - זה שלך ורק שלך, ועל הבסיס החם שקיבלת תזכי לגדל את ילדיך. תהיי חזקה, תחשבי שאת המציאות לא נוכל לשנות, שום דבר לא יחזיר את הגלגל. מעתה זו הבחירה שלנו מה לעשות עם הכאב. תבחרי בחיים, לפחות בשל העובדה הברורה שזה מה שאביך היה רוצה בשבילך. שלא תדעי עוד צער!

millerit

New member
משתתפת בצערך הכבד

שלא תדעו עוד צער מן השמים תנוחמו

שון001

New member
משתתפת בצערך ובצער ליאת ומעיני

מקווה שלא תדעו עוד צער

נעמי 17

New member
האובדן קשה

ואין מילים מנחמות, רק השתתפות רבה והבנה של הכאב.

snago10

New member
../images/Emo201.gif שלא תדעי עוד צער

האובדן הוא קשה מנשוא ומשתתפים איתך באבלך. אומנם זהו תחליף נחות יותר ואיני מעלה בדעתי להשוות כלל - אולם נשתדל להיות כאן בשבילך, לכל הסיפורים, ההתיעצויות והשמחות, שיגיעו בעזרת השם. אלו שהלכו, בייחוד אלו שאהבנו ואהבו אותנו - היו שמחים לדעת שגם אחרי לכתם - לא קמלנו. שאומנם התאבלנו, אבל עדיין יכולנו לראות את הדברים הטובים שסובבים אותנו. עדיין המשכנו לחיות, לחייך וכמובן - לזכור. מאחלים שלא תדעי עוד צער ושמכאן כפי שכתוב בכרטיס שלך - יגשים לך אלוקים לא רק את החלום, אלא את כל משאלותייך.

משתתפת בצערך../images/Emo201.gif

יודעת עד כמה זה קשה
אבי נפטר לפני שנה ו-10 חודשים גם כן ממחלת לב קשה אחרי 7 שנות יסורים(ובגיל צעיר מאוד). את הכאב הזה והחלל שנוצר לא יוכל למלא אף אחד. שולחת לך ולכל משפחתך את תנחומי . שלא תדעו עוד צער

למעלה