עצוב לי . . .

dominogrose

New member
אני יסביר לכם... ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

זה חבר שלי... אני לא מבינה מה קרה לו...
אנחנו חברים כבר 9 וחצי חודשים , עד עכשיו (יותר נכון עד לפני חודש חודשיים) הכל היה ממש מושלם כמו שאומרים. אני לא אומרת שלא רבנו לפעמים , אבל אהבנו אחד את השני , היה לנו כיף יחד והכל.... ועכשיו , פתאום אני לא בטוחה שהוא כל כך אוהב אותי כמו פעם... לא ראיתי אותו כבר שבוע וחצי כי הוא כל הזמן עסוק.... יש לו את העבודה ואת הלימודים שלו והוא כל הזמן עסוק. אנחנו נפגשים פחות... אני צריכה דעה נוספת על העניין , ואפילו הרבה עות נוספות... כי אולי אני טועה ואני סתם מפחדת מכל דבר וזאת באמת תקופה כזאת שהוא עסוק. מקווה שלא הפלתי עליכם סיפור כזה שלא קשור לפורום.... ***עצוב לי***

@@

New member
לא הפלת עלינו כלום....

הגעת לפורום הנכון, ברוכה הבאה יקירה. למה הוא לא אוהב אותך? הוא אמר לך את זה? לפי דברייך התשובה היא שלילית. אז מה הבעיה? תביני יש דברים שבחיים אשר גוזלים מאיתנו זמן, כמו למשל העבודה והלימודים שלו ואז הוא מותש ואין לכם זמן להיות ביחד, נכון זה מעיק, אבל את חייבת להבין אותו, אבל.... רק את יכולה להרגיש בתוכך אם האהבה שלו כלפייך פחתה. אני לא רואה כאן בעיה, אם זה מאוד מפריע לך , אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו, (אני הייתי נוהגת כך) בשביל לדעת היכן היחסים עומדים, תפגשו ותדברו, תמיד צריך לדבר כשמשהו מפריע ולא לשמור דברים בבטן, בסוף זה מתפוצץ ואז זה ממש לא נעים. מקווה שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר

Queen Of Love

New member
../images/Emo63.gif ... וזו ה- ../images/Emo91.gif שלי

תראי אני לא ממש מכירה את החבר שלך, ואיזה מן טיפוס הוא, אבל זה נשמע כאילו באמת יש לו תקופה לחוצה...לימודים...עבודה.. אפשר להבין שהוא אולי קצת לחוץ וקשה לו להתראות כמו בעבר. תני לו קצת זמן, אל תלחצי עליו. להיפך אפילו תרפי ממנו קצת. פשוט תמצאי לך גם תעסוקות למלא את הזמן החסר שהייתם מבלים ביחד. אם זה קניות..ספורט...לימודים אולי? (אני לא יודעת בת כמה את) אני בטוחה שיהיה טוב! מאחלת לך רק בהצלחה! מכל ה-
Queen Of Love

shiraz2

New member
../images/Emo23.gif

אני מסכימה עם מלכת האהבה
, לדעתי הדבר הטוב ביותר הוא לתת לו את הזמן שהוא צריך, אל תלחצי, אבל מצד שני גם אל תתרחקי לגמרי. תני לו להרגיש שאת שם בשבילו גם ברגעים הקשים שלו, אבל שאת לא לוחצת עליו. אני מאמינה שאם הוא באמת היה מפסיק לאהוב אותך את היית יודעת את זה, ולא רק מרגישה וגם אני חושבת שהוא היה אומר לך. תשעה חודשיים וחצי זה המון זמן, אני בטוחה שהוא אוהב אותך מאוד ומעריך אותך והוא לא היה רוצה סתם למשוך אותך. בהצלחה חמודה,
שירז

mariana

New member
העצה שלי

את פשוט צריכה להיפגש איתו ולדבר זה רק מה שיראה לך אם את צודקת או לא. ישנם תקופות שבאמת קשים ולא יכולים להיפגש כל הזמן, את יודעת אני פעם לא הייתי מבינה את ה אז היינו רבים על זה והיינו נפרדים. אז תביני אותו ותראי שאם תביא לו את המרחב שלו הוא יעריך אותך יותר. ומה קורה עם טלפונים? אתם מדברים בטלפון? וחוץ מזה בני כמה אתם?

dominogrose

New member
תודה לכם על כל העצות ../images/Emo13.gif

לשאלתכם... אני בת 18.5 והוא בן 24. ואני דיברתי איתו על זה כמה פעמים. וכל פעם הוא אומר לי שאלו החיים שלו כרגע ואין מה לעשות. הוא עובד כל יום עד אחרי צהריים ואפילו עד הערב. ופעמיים בשבוע הוא לומד. אנחנו מדברים בטלפון לפחות 3 פעמים ביום. אבל.. הפגישות שלנו התמעטו והתקצרו... פעם היינו נפגשים 3 פעמים בשבוע. ועכשיו , ירדנו כבר לפעם בשבוע. ידיד שלי אמר שבהתחלה הוא השקיע והתאמץ כדי "להשיג" אותי , וכנראה עכשיו כשאני "שלו" אז הוא כבר לא מתאמץ כל כך. הבנתם למה אני מתכוונת?? אתם חושבים שהוא צודק? ***האהבה תנצח למרות הכל***

יקירתי

החבר שלך עובר תקופה לחוצה עכשיו זה זמן בחינות (תקני אותי אם אני טועה) ואם זה נכון אז באמת אין לך מה לחשוש להיפך את צריכה לתמוך בו להיות כשהוא רוצה להיפגש ובטח בטח לא לעשות פרצופים למה אתם לא נפגשים יותר כי תאמיני לי זה רק ירחיק אותו ידוע שבהתחלה כשיש את הריגוש הראשוני עושים כל מאמץ אבל תצאי מתוך ידיעה שהוא באמת עסוק וכמו שאמרו לך רק אם תצליחי להעסיק את עצמך בדברים שאת אוהבת יהיה לך כיף ואת יודעת מה ברגע שהוא יראה שאת מוצאת את עצמך גם בלעדיו יכול להיות שהוא יחפש את הקרבה שלך כי הוא יחשוש שתעלמי לו ביי מתוקה ובהצלחה

Queen Of Love

New member
יש בזה משהו...

יש בזה משהו, אבל זה לא נראה לי מתוך זלזול או משהו כזה, זה פשוט טבעי...בכל אופן, אני עדיין חושבת שאת צריכה לקחת את העצה שלי ולתת לזה זמן, תראי בהמשך אם זה משתנה.. ותפסיקי לדאוג כל כך, יהיה טוב!

dominogrose

New member
אולי אתן צודקות....

אבל רק בשביל לתקן כמה פרטים... זה נמשך כבר חודשיים אם לא יותר , ואני הבנאדם האחור שלא יבין אותו. תאמינו לי שתמיד אני מבינה כשיש לו עבודה וכשהוא הולך ללמוד אז בכלל אין מה לדבר... גם לפני חצי שנה היה לו את הלימודים והעבודה , אבל זה היה אחרת. והיה יותר זמן... החלטתי שאני כבר לא יוזמת פגישות... לראות מתי הוא יחליט ליזום... ואני עוד מחכה... הפגישה האחרונה שלנו הייתה ביום ראשון שבוע שעבר, כמו שכבר אמרתי לכם... ***מאוכזבת***

mariana

New member
היי דומינו

אני מתחילה לחשוש שהוא לוקח את היחסים ביניכם כמובן מאליו. הוא יודע שתמיד תוותרי לו ותחכי לו ותביני אותו, אבל אני חושבת שלכל זה יש גבול. אני חושבת שהוא יכול לפנות איזה שעתיים משבוע ה"עמוס" שלו. אז אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו ולהסביר את לו את הדרך שלך, הרי במערכת היחסים זה שתיים, את מבינה אותו וזה טוב אבל מה איתו? הוא מבין אותך? כבר שבועיים כמעט שאתם לא מתראים, מה הוא לא מתגעגע אלייך? ויש לי שאלה אתם גרים רחוק אחד מהשני?

יקירתי

אני מקווה בשבילך שתצליחי לא ליזום (כי הראש חושב והלב עושה אחרת) ובאמת לראות לאן נושבת הרוח אם תראי שהוא לא מתקשר ולא יוזם ולא מוכן להיות איתך כנה אז אנה חמודה תחליטי את ההחלטות שלך ומי יתן והן תהיינה נכונות אוהבת

דומינו יקירתי-צר לי אבל אני חש ../images/Emo23.gif

שה"סיפור" בינכם נגמר! בהתחלה הוא באמת התלהב ואם הזמן "עבר לו". נכון לעכשיו עברתם את שלב ההתלהבות הראשון והוא כבר התרגל אלייך! עניין של זמן עד שהוא יאמר לך שהוא עסוק מידי בשביל להיפגש פעם בשבועיים ויצנזר את הפגישות עוד ועוד עד שיעלמו כליל. נראה לי שכרגע את על תקן "מטרידה" אותו. אם היה רוצה היה הופך עולמות כדי להיות איתך! ביום שהוא יגיד לך את המשפט המפורסם:"זה לא את זה אני" ויאמר לך שהוא צריך זמן בשביל עצמו והוא צריך להיות פנוי לעבודה את תרגישי מושפלת ומוכה! (בקיצור יזרוק אותך לטובת ריגוש זמני אחר) לכן עדיף לך לאמר לו קודם את, שאת צריכה זמן בשביל עצמך לחשוב לבד ו......... "זה לא הוא זאת את" וכל הדברים היפים ולסיים את העניין לטובת הבריאות הנפשית שלך! אני מניח שלא טוב לך במצב הנוכחי וקשה לעשות צעד של פרידה לבד.......... אז הנה את לא לבד קומי ואמרי לו:"זה לא אתה זו אני" ואני דואגת קודם כל שיהיה לי טוב ונוח! או לחילופין אמרי לו:"יאללה מוטי(אם זה שמו?) לך הביתה,שלום ותודה!!! ועוד משהו... תמיד תמצאי מישהו טוב יותר אולי יש אחד כזה בסביבתך הקרובה ואת אפילו לא מודעת לכך... אולי יש מישהו מחברייך בביה"ס או בצבא (היכן שאת נמצאת) שאוהב אותך ומוכן להיות שלך בלי סיפורי רקע ותירוצים! שלך תמיד עובר בגשם.

למעלה