עצוב לי

עצוב לי../images/Emo10.gif

קמתי הבוקר עם הידיעה שממש קרוב אליי ננטשה תינוקת בת יומה בחדר מדרגות. לא שופטת אף אחת ,זה לא מקומי. קשה לי עם הידיעה שבמאה ה21 עדיין קורים מקרים כאלה. עצוב לי.

עצוב נורא נורא../images/Emo7.gif

אני מנסה לא לשפוט, אבל למה? למה לא לשים אותו ליד דלת ולדפוק, למה לא להתקשר אנונימי למשטרה, כ"כ עצוב לי לדעת שהוא שכב שם שעתיים
תודה לאל שהוא בסדר, הלוואי וימצאו לו בית חם ואוהב.

תאירעות

New member
סביר להניח שהיא ברחה ממשהו

תראי לדעתי או שהיא נערה או בחורה דתיה שמבוהלת,אי אפשר לדעת מה קרה שם. עצוב מאוד וכואב הלב. טוב שנגמר ככה.

אילתית 2

New member
עצוב מאוד ../images/Emo7.gif

באמת קשה לי לשמוע מקרים שכאלה ומנסה מנסה לא לשפוט אבל קשה לי עם זה....יש הרבה פתרונות אחרים שיכולה לעשות מאשר להשאיר תינוק בתוך שקית בחדר מדרגות...ועוד בחורף...עצוב וכואב!!!

memko

New member
אוי זה ממש אכזרי...אבל אולי זו באמת ילדה

או נערה שברחה מההורים שלה או לא סיפרה....העיקר שהיא במצב טוב... יש כל כך הרבה אנשים במדינה שהיו קופצים עכשיו לאמץ את התינוקת הזאת ולתת לה בית חם.

Nuli77

New member
../images/Emo7.gifראיתי את זה בתוכנית הבוקר

וכמובן שהתחלתי לבכות. לא יכולתי להפסיק לחשוב - התינוק הזה, רק נולד ובמקום לקבל מיד חיבוק עוטף וחם הוא נזרק באוויר הפתוח ובקור... אני רק נזכרת איך עטפתי את גיא כשהוא נולד, הם כל כך צריכים את המגע הזה והחום כדי לקבל את התחושה שהכל בסדר אחרי הלידה.... אוף זה כל כך מעציב אותי!!! אני מקווה שימצאו לתינוקי הזה בית חם ואוהב שיעטוף אותו מעכשיו רק בחום ואהבה!

למעלה