עצוב לי קצת

עצוב לי קצת

אני בת 24, הכול אצלי הגיע מאוחר- חבר ראשון לתקופה קצרה רק בגיל 18 ובערך מהגיל הזה חיפשתי וחיפשתי זוגיות ללא הצלחה. יש אנשים שמתחילים איתי ויוצא לי להכיר, אבל אני לא נותנת לזה סיכוי מראש אם למשל הבנאדם לא מושך אותי. אז היה לי קשה להכיר והתאכזבתי מלא.
אחרי זה הכרתי בחור מקסים ואיתו הייתי שנה שלמה, עד שנפרדנו לפני כחודש בגלל אי התאמה. אני לא מצטערת על הפרידה ולדעתי זה הדבר הנכון לעשות.
אבל אני כל כך חוששת ממה שהולך להיות- כבר מלפני זה איכשהו הייתי מהאנשים שהיה להם קשה להכיר, אלו שפשוט לא נמצאים בקשר (למרות שבשיא האובייקטיביות אני חושבת שאני חברה נהדרת, נראית טוב ועוד). אני חוששת שאני הולכת לחזור למצב הקודם- זה שהקשר עם תומר הוציא אותי מהיאוש הקודם.
אני יודעת שלמחשבות האלו יש השפעה מעגלית ומעין נבואה שמגשימה את עצמה, אבל חוויתי כל כך הרבה אכזבות שאני פשוט לא יודעת מה לעשות, ואיך להבטיח לעצמי שעכשיו זה יהיה שונה. שבסוף יהיה טוב. שאני לא אשאר לבד, כי אחרת כבר הייתי בולעת את הצפרדע ונשארת עם תומר, עם כל החוסר התאמה הענקית.
הייתי חייבית לפרוק, פשוט הכרתי בחור שממש עשה לי את זה והוא לקח את המספר ואחר כך התעלם... זה די שבר אותי.

יש לכם עצות?

שלום

השתדלי ליצור את קשריך מתוך אהבה, לא סתם כדי להכיר. צרי קשרים בעיקר במסגרות שמעניינות אותך, כמו חוגים ולימודים. פתחי מערכות יחסים והשקיעי בהם בנתינה כנה ורבה מתוך חיבה ואהבה. היי רצינית עם האנשים שאת בקשר אתם, ועבדי על הקשר ברצינות מתוך רצון אמתי לשמח אותם.

נסיה 5

New member

את מודעת למצבך הקיים ויודעת שהנבואה מגשימה את עצמה
אז...
קודם כל קבלי חיבוק וטפיחה על השכם שאת מודעת לבעייתך וכל הכבוד לך באמת על שאת יודעת מה קורה פה כי אני רואה שהרבה אנשים מגיעים למצב הזה בגיל מאוחר יחסית ואז עוד יותר קשה לפתור אבל
היי!!!
את בת 24, בגילך סופסוף התחלתי לצאת עם בנים ואני כעת בת 28 ועדיין לבד

אז את יכולה להבין מה קורה פה...

מה שאת תוכלי לעשות הוא דבר פשוט אבל קשה ליישם ויש תוצאות.

לפני הכל הכל את צריכה להכיר את עצמך.
מי את, מה את אוהבת בך, ומה הסביבה אוהבת בך,
לחפש את התכונות החיוביות והחזקות שבך ולהעצים אותם כלפי חוץ.
ברגע שאת תהיי בטוחה, ואוהבת את עצמך את תדעי מה לעשות ויותר מהכל תדעי מה הכי מתאים לך.

איך לעשות את זה?
שבי עם עצמך, שאלי את עצמך שאלות פשוטות אבל מורכבות.
איזה תכונות אופי את אוהבת בך, איזה תכונות הסביבה אוהבת בך, מה את אוהבת לעשות בשעות הפנאי שיש לך,
את יכולה גם לבנות לעצמך משהו שנקרא "חזון זוגיות"
קחי את עצמך עוד 10-20 שנה ותראי את עצמך במקום הזה, איך את רואה את בן זוגך ואותך במערכת יחסים והלאה...
כדאי לך לרכוש כמה ספרי זוגיות מעולים באמת, לי יש איזה 10 ספרים שכולם אומרים את מה שאני כתבתי לך.
אם בכל זאת מתחשק לך לקרוא איזה ספר אחד או שניים יש את זה:

התאהבות
איך לגרום להתאהב בך ב- 90 דקות או פחות

להכיר את עצמך יותר- ככה תוכלי לדעת מי את ומה יכול להתאים לך
לנקות את משקעי העבר ב-לסלוח, לאהוב ולראות את הכל שקרה לטובה
לצאת מהבית כל הזמן ולהשקיע חיצונית בעצמך לקנות מלתחה חדשה אלגנטית ויפה, לשנות תסרוקת והלאה...
להרחיב אופקים ללכת ללמוד, ללכת לסדנאות, ועוד להבליט את עצמך בכל מקום וזמן....

ויותר מהכל זכרי את המשפט הבא:
תודה לכל הבחורים שפינו את הדרך בשביל הבחור המושלם עבורי.
את זה תאמרי אחרי כל פרידה מהבחור, כנראה שהם לא היו המזל שלך ועלייך לשמוח בזה.

המון בהצלחה!

nata86

New member
נסיה כל הכבוד על הודעה מושקעת, היא גרמה לי

לחשוב על כמה דברים:)

Megie

New member
ערב טוב

אני יכולה להבין את החששות שלך ועם זאת את צריכה להיות חזקה מתמיד.. את יודעת מה מתאים לך ומה לא וחבל על הזמן שמתבזבז על מה שלא-וזה הכי נכון לא להכנס למקומות האלו מראש או לחלופין להתרחק מהם כשמבינים שזה לא זה.

אין מה לעשות אבל זה ידוע שבחיים לא הכל עובד כמו שהיינו רוצים והדרך הנכונה היא ללמוד מכשלונות ולהתפתח, לא ליפול ולא להתאכזב, פשוט להבין שזה בסיס להמשך..

את צעירה, את יודעת מה את שווה.. תתני לעצמך להכיר עוד ועוד-עד שאחד 'יתפוס' אותך.. יש מספיק מסגרות להכיר-פשוט תתחילי לעבוד על זה

תיהי אופטימית! שיהיה שבוע מדהים

waz123

New member
אם את מחפשת להכיר אנשים שבאמת מתאימים לך..

אולי כדאי שתנסי תוכנה חדשה שיצאה להיכרויות... אני מכיר את האנשים שבנו את התוכנה לצורך הבהרה.. אבל אני חושב שבמקרה הזה הרעיון ממש יכול להתאים -התוכנה הזו גורמת לאנשים להכיר לפי אופי לפני מראה .צריך לדבר שם 7 דקות או יותר לפני שאפשר לשתף תמונות או שמות מה שיכול מאוד לעזור לקבוע אם בנאדם מתאים לך או לא..לתוכנה קוראים 7inheaven אם אהבת את הרעיון שבמקרה הזה אני חושב באמת שיכול להתאים לך אולי שווה לך לנסות.

♥התגובות שקיבלת שינו את המצב שלך ?

זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.

http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs
עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!♥

למעלה