עצוב לי נורא...

liloo8

New member
עצוב לי נורא...

שימרו על כלביכם... ביום שבת האחרון (ן4.11.06) גו'י הכלב האהוב שלנו מזה כארבע וחצי שנים מת! והוא רק בן חמש וחצי. מוות פתאומי ללא כל סימן מקדים. כלב מקסים מסוג ויימרנר, יפיהפה, מחונך וחכם להפליא. הוכנו תדהמה, ולא היה לנו שמץ של מושג על מה ולמה מלבד השערות כמו: הכשת נחש, הרעלה או התקף לב(בגיל חמש וחצי?) כלום לא הסתדר, ואף אחת מההשערות לא העלתה הגיון. בצער רב, לב כבד והרבה דמעות נאלצנו לקבור אותו, אך לא הפסיקה לקנן בי המחשבה כיצד ומה גרם למוות הפתאומי הזה. יום לאחר מכן, החלטנו בעלי ואני להוציאו מהמקום בו נטמן ולהעבירו לנתיחה. לאחר כמה שעות קיבלנו את התשובה, שהמוות נגרם מקרע באבי העורקים שנגרם כתוצאה מתולעת הפארק! כמו שהסבירו לנו הוא לא סבל מאחר ולאחר הקרע המוות הוא מהיר. מעניין אם יכולנו למנוע זאת (לא ידענו בכלל על הדבר הזה - תולעת הפארק) או שהיה זה פשוט עניין של מזל...שלא היה לג'וי שלנו. ג'וי אוהבים אותך תמיד.

עצוב לשמוע

טפיל נוראי - תולעת הפארק. המניעה של המחלה לא קלה, ולא תמיד מצליחה גם כשכן נותנים את הטיפול. משתתף בצערכם.

גן חיות

New member
תוכל לפרט יותר בבקשה?

איך מונעים? באיזה אזור בארץ צריך להיזהר? האם זה נכון שיש סוגים של כלבים שהמניעה יכולה להרוג אותם? סימני זיהוי למחלה??

יש מאמר במאמרי הפורום

במיקרה זה משהו שעוד הספקתי לעשות כשהיה לי יותר זמן... בלי כוונה להכאיב יותר ללילו - אבל לבקשתך. ואם זה יעזור לאחרים לדעת, אז זאת המטרה.

for no one

New member
משתתפת בצערכם

הוא היה יפהפה! שלא תדעו עוד צער

ניל´´י

New member
../images/Emo6.gif מה לעשות...

מותר לי בגילי הסבתאי לשכוח דברים...
איזה מעצבן שאין סמייל של סבא וסתבא... סבתא ניל"י...

for no one

New member
נראה לי שזה קצת חוסר טאקט

להוסיף תגובה כזו בשרשור כזה. אבל אולי זו רק אני

ניל´´י

New member
ל for no one ולחתולה בשמלה...

שאני לא עומדת בציפיותכם.... ניתן בהחלט להתעלם מהודעותי ולא לקרוא אותן..... סבתא ניל"י.....

for no one

New member
לאף אחד אין בעיה עם ההודעות שלך

אני תמיד מוצאת עניין בשאלות שלך וגם בתשובות של הדוקטורים הנחמדים, ותמיד נחמד שיש אוירה ידידותית בפורום. ההערה היתה לגבי מיקום ההודעה שלך - בשרשור אבל על מות כלב אהוב. זה פשוט צרם לאוזן, זה הכל.

למעלה