עצוב לי מאוד

עצוב לי מאוד../images/Emo7.gif

בשבוע אחד אבדתי שני דודים אח ואחות של אבא שלי. שתבדו לחיים ארוכים,בתוך כל העצבות והדיכאון שאני נמצאת בו נפל עליי גם האבל הזה.מבדיקה לבדיקה הולכת לנחם אם בתל אביב אם בחיפה. כמו שאמרתי קודם קוראת כאן וממש רואה את שעובר עליי בכתוב. גם אני הגעתי לאיזו שהיא התעוררות שאני כאן בזכות ולא בחסד,גם לי מגיע לחיות בהרמוניה באהבה,בהערכה. לא אכנס לפרטים אבל אני מאוד תלותיתת בבן זוגי, עקב מצב בריאותי.מבחינה כלכלית יש בי פחד שלא אסתדר לבד,תמיד חשוב לי מה יגידו,מה חושבים,הייתי בסדר,אמרתי נכון.לאחרונה אמרתי דיי בעזרת חברה מפורום שלמות פנימית ובעזרת ספרים כגון:"כוחו של התת מודע" "הכוח הטמון בתוכי" ו "מתנות לנשמה" חשה את זה לעצמי משננת לי מגיע . כל מיני משפטים אין ברירה "אם אין אני לי מי לי" וזה כל כך נכון חברים. יודעת שהדרך עוד ארוכה,יש עבודה רבה לפני אבל מבטיחה לנשמה שלי ולכם יקיריי שלא אתן עוד שיעבדו עליי רגשית.לא ינצלו את טוב ליבי. טוב חברים לילה שכולו אהבה
שולחת חיבוק לכולם שתראו את האור בקצה המנהרה. תמיד להיות אופטימים ה
בכל בוקר זורחת מחדש,לשמוע מוזיקה עוזר מאוד. תודה על ההקשבה וסליחה אם הערכתי במילים. ממני חברה אמיתיתתת.

חיבוק ו-../images/Emo23.gif

שמחה על מה שאת עושה!!!
תמשיכי להגיד את המשפטים החיוביים שבחרת לעצמך מהספרים האלו
האם בן זוגך עוסק במודעות עצמית, או שהוא רחוק מזה?

../images/Emo10.gifלצערי רחוק מאוד והלוואי שהיה

ולו מעט במודעות עצמית האוירה יכלה להיות הרבה יותר קלה הן פתרון הבעיות ביום יום,והן בעיותינו לכאן או לכאן.מייחלת ליום הזה. תודה חמודה על ההיתיחסותת
לילה טוב לך ולכולם.

הוא אוהב לקרוא אולי?

אולי תקני לו ספר...ספר שמתאים לו שיכניס אותו לקצת מודעות. הכוונה, ספר שבאמת יהיה לו כיף לקרוא. יש סיכוי?

ממש לא וכשאני מדברת איתו קצת

מנסה לדובב אותו שיראה את החיים אחרת בשבילו שיוכל להחליט מה הכיוון שהוא רוצה.אין עם מי לדבר אני מרגישה שהכל נופל על אוזניים אטומות. מצער מאוד כי כך שנינו אומללים.בסה"כ הוא אדם טוב אבל כל אחד והמטען שהוא נושא מאז ילדותו. הריי שרוב מה שאנחנו מרגישים או מתנהגים,עושים,או ההיפך לא עושים זה קשור לילדות באיזשהו צורה. סליחה אולי לא מסבירה את עצמי טוב.מקווה שהבנת את כוונתי. ושוב מתוקה כמו תקליט שרוט תודה על הכלללללללללל כמה טוב לי הדו שיח הזה.אולי בגלל שמול מסך אני לבד יכולה להשתחרר יותר. לילה שכולו חלומות נעימים ומי יתן שיתגשמו ולו חצי מימה שאנחנו מיחלים. ממני חברה אמיתיתתת

שמחה שעזרתי ../images/Emo39.gif

יכול להיות שאם תרני לו ספר, ולא את תנסי לעזור לו, הוא יסכים לקרוא. ספר קל. קליל. לא משהו כבד על מודעות עצמית. הוא קורא ספרים אחרים? או קרא בעבר? אבא שלי ממש לא קורא ספרים ונתתי לו לקרוא ספר, והוא קרא אותו כשהוא הלך לנופש עם אמא שלי. אז זה אפשרי...

keoser

New member
../images/Emo24.gif

תטפלי בבעיות שלך. ברגע שתעשי את זה -- הבעיות שלו יהיו הבעיות שלו. אם את תהיה מאושרת, זה ישפיע עליו והוא יהיה מאושר. ואם זה לעולם לא יקרה, אולי תפרשי כנפיים. אבל לטפל בבעיות שלו כשהוא לא רוצה את זה יציק ויפריע לו יותר ממה שיועיל (לפי דעתי). ברגע שהוא ירצה את העזרה שלך, אם זה קורה, תתני לו אותה בידיים פתוחות. אבל אם תנסי להכניס את העזרה שלך בכוח, אני חושב שהוא ייסוג וירגיש מותקף. אם את תשתני, ותקריני את האושר, הוא גם ירצה חלק מהאושר העילאי הזה.. זה מה שאני מרגיש שקורה לי עם הסובבים בכל מקרה. סתם מחשבה שעברה לי בראש עכשיו

keoser

New member
../images/Emo24.gif

בהצלחה בדרכך! נפלא לראות עוד אדם שבוחר בדרך האושר

למעלה