עצוב לי כל כך

גלית 110

New member
עצוב לי כל כך ../images/Emo10.gif

אז הייתי היום ב US שכל כך חיכיתי לו וכל כך קיוותי שאני אשמע ואראה דברים טובים, אבל הם לא הגיעו ויש רק שק הריון ושק חלבון אבל זה עדיין שבוע קטן (7 +2) כך שלפי מה שהבנתי מקריאה באינטרנט וגם לפי הרופא שאמר לי לחזור בעוד 10 ימים זה עדיין לא נגמר אבל אני כבר כמובן רואה רק שחורות. הייתי בבדיקה לבד ובדיוק כשסיימתי קיבלתי מהחצי השני שלי הודעת אס-אם-אס בהצלחה ויצאתי מהמרפאה התיישבתי על הרצפה בפינה וכל כך בכיתי, אפילו לא יכולתי לנסוע הביתה לילדים. ישבתי לי שם בפינה חצי שעה של בכי ומחשבות מה יקרה אם.... אבל אני רוצה לחשוב מה יקרה בעוד 9 חדשים ארוכים ומשעממים (למרות שמשעמם זה לא יהיה בכל מקרה) אז למרות שכבר תיכננתי לבוא בקביעות אני נכנסת שוב "לתרדמת" בתקווה שהפעם זו "תרדמת" זמנית.

meytall0

New member
../images/Emo201.gifאולי תעשי מחר בטא?? אומנם אמורים לראות

דופק בשבוע כזה, אבל אולי (הלוואי) היה ביוץ מאוחר? עקרונית לפי מה שאני יודעת, מעל בטא מסויימת אמורים לראות דופק. עצם זה שיש שק הריון ושק חלבון זה כבר טוב. אצלי לא ראו דופק ובמכון א.ס למחרת כן ראו- המכשיר היה יותר טוב. מתארת לעצמי את הסיוט שבהמתנה 10 ימים.. בכל זאת ממשיכה להחזיק אצבעות, מיטל

קיטי08

New member
מצטרפת לאצבעות

אפשר לקפוץ עוד כמה ימים למוקד, אולי יהיו חדשות טובות. אמן

עדיקים

Active member
גם אני מצטרפת לאצבעות ../images/Emo45.gif

מקווה אכן שהיתה טעות בזיהוי של הביוץ ובעוד 10 ימים תוכלי לראות דופק. מנסיוני בטא בשבוע כזה כבר לא רלוונטי ולא יעזור רק סבלנות עד לבדיקה הבאה.

טחג

New member
מנסה לעודד

ההריון של התאומים התחיל ברופא שאומר (אחרי שכבר ראו שקים) שהוא לא רואה דופק והשקים קטנים מדי. אני נכנסתי להיסטריה כי זה היה שבוע שמיני שבו אבד ההריון שלפני כן, ולא הייתי מסוגלת לחכות עוד שבוע לתור נוסף באיזה מכון. קבעתי תור למחרת אצל רופא פרטי ושם גם ראו דופק וגם הרופא הרגיע אותי שהגודל בסדר. ההריון הזה נגמר ב"ה בשני ילדים בריאים ושלמים. שבוע 7 זה באמת קצת מוקדם ובהחלט יכול להיות שבפעם הבאה/במכשור קצת יותר טוב יראו דופק. מאחלת לך מכל הלב רק טוב וידיים מלאות בסופם של תשעה חודשים! *בתקווה שהפעם ההודעה תעבור, אני מנסה כבר יומיים לשלוח אותה.

happy

New member
האם את בטוחה שזהו אכן גיל ההריון

אם כן אז באמת המצב לא טוב. אבל אם יש טעות של שבוע אז באמת יכול להיות שעוד 10 ימים יהיה דופק. מחבקת אותך

גלית 110

New member
הפעם אני אחכה יותר

אמנם הרופא אמר לי לחזור שוב בעוד 10 ימים, אבל לקחתי מרווח גדול יותר כלומר הבדיקה רק ביום שני הבא. מה עוד שאנחנו יורדים לאילת בשבוע הבא ואני אנסה להנות כמה יותר בשביל הילדים וגם בשבילנו (בעלי ואני) כי אם אנחנו לקראת תקופה קשה שנראה לי מאוד שהולכת לבוא אני כבר פסימית אז אני צריכה לקחת הרבה אויר שיהיה לי הכח לעבור את זה. אחרי הבדיקה יצאתי מהמרפאה ובכיתי, כמה שבכיתי וזה עוד לפני שאמרו לי שמשהו חס וחלילה לא בסדר. היום בעבודה אמרתי לבנות שאמרו לי שאני נראית עיפה שאני באמת עיפה, אבל אנחנו ניפגש בברית/ בריתה באמצע דצמבר בעזרת השם.

קיטי08

New member
נסיעה טובה

באמת ראוי להנות ולנוח כל המשפחה ביחד, לא לשכוח את היש הגדול שלנו. תבלו

למעלה