עצוב לי ורע לי

srubinsh

New member
עצוב לי ורע לי../images/Emo10.gif

התינוקת שלי בת חודשיים היום, הפסקתי להניק אותה כשהייתה בת שבועיים מאלף ואחת סיבות (נולדה במשקל נמוך אמא שלי לחצה עליי שאי אפשר לדעת כמה יונקת והיא לא תגדל ועם בקבוק תהיה לי "שליטה" בהתחלה לא ישנה בכלל בלילות והייתי עייפה ועצבנית הפטמות כאבו ואלף ואחד תירוצים). היום מתברר בדיעבר שהיא סובלת מריפלוקס והיא מקבלת תמ"ל + קורנפלור בבקבוק. העניין הוא שממש רע לי כל פעם שאני מאכילה כי אני ממש מתחרטת שאני לא מניקה וזה מגיע כל פעם עד דמעות. חשבתי על לנסות לחזור להניק (יש לי טיפות כי לא יישתי חלב עם כדורים) אבל גם בעלי אומר שזה לא בסדר שאני משגעת אותה וגם יש לי חברה דתתיה שאמרה לי שלפי התורה זה אסור כי זה נחשב כבר חלב מקולקל. אוףףףףףףףףףףףףףףף ממש רע לי על הויתור הזה. מה עושים??? תודה למי שקראה עד עכשיו

Revili

New member
אם את רוצה להניק...

אבל ממש רוצה ומוכנה לעבוד קשה בשביל זה - זה עדיין אפשרי. זה דורש: 1. יועצת הנקה מוסמכת וטובה. 2. משאבה מקצועית. 3. רצון ונחישות. 4. סבלנות. לגבי מה שבעלך אומר, זה כמובן בינכם, אבל לדעתי עדיף "להשתגע" קצת בשביל חלב אם. לגבי מה שחברתך אומרת, זה נכון רק לגבי ילדים מעל גיל שלוש שיונקים ועושים הפסקה של 72 שעות. אם תרצי אוכל לחפש לך אסמכתא לעניין. במידה ואת מחליטה לנסות, צרי קשר כבר ביום ראשון עם יועצת הנקה. בהצלחה.

srubinsh

New member
יש לך שם של יועצת הנקה טובה

ומוסמכת שמגיעה הבייתה? אני גרה בגבעתיים. תודה

בקשר לעיניין ההלכתי

את יכולה, במוצ"ש לשלוח מסר לפלגיה אני מאמינה שהיא תוכל לקשר לך למיטב ידיעתי, מדובר על תינוק מעל גיל שנתיים שנגמל מרצונו בכל מקרה החלב, אם ישנו, לא מקולקל, אם כי יכול להיות שטעמו מעט מלוח ורצוי לא לתת את החלב הראשון שתשאבי כמו שאמרו לך, התהליך חייב ליווי צמוד של יועצת הנקה בהצלחה

limorune

New member
חלב מקולקל????

אני בשוק ממה שאנשים אומרים לפעמים. לא מזמן הוספתי הודעה פה לגבי לחזור להניק ומישהי חמודה סיפרה לי שמשדיים מרוקנים היא חזרה להנקה מלאה!!!. אני לא מומחית אבל התינוקת שלך רק בת חודשיים אולי עם שאיבות והדרכה מיועצת הנקה טובה תוכלי לחזור ולהניק - אפילו אם לא מלא עדין תהני מהתחושה והתינוקת תהנה מיתרונות חלב האם שלך. המון המון בהצלחה וחבל לי לשמוע שכל כך לא תומכים בך בדרך שאת רוצה ללכת בה.

למעלה