עצוב לחזור...

דיגי

New member
טאבוש

עצוב מאוד, ואני לא יודעת אם יש מילה שיכולה לנחם. אז אני שולחת לך
למתיקות.
מלא חום בהצלחה בהמשך דיגי
 

salpter

New member
העינים מבסרבות לקרוא והראש מסרב

להאמין.....איך? למה? מדוע? שאלות שודאי מטרדות אותך כעת אבל הלב עצוב מלהבין והראש מלא מכל הלחצים אז תני לדמעות לעשות את שלהן הן יעזרו לך להתגבר. ביי דפנה .
 

אפרת**

New member
עצוב לשמוע בשורות כאלו

עצוב נורא. כי ריק ברחם וריק בלב. מאחלת התאוששות מהירה עד כמה שניתן.
אפרת
 

רומי 007

New member
חמודה שלי

כמה עצב בשש שורות קטנות. אני קוראת את מה שאת כותבת ומתחילה לבכות, כי גם אצלי הצער עוד לא הגליד על הכשלון האחרון. מה קרה לנו כאן החודש? חמודה שלי, אני בטוחה שיהיה לך תינוק. יקח קצת זמן אבל את תחלימי מזה ותחזרי לעצמך ותחזרי לנסות. אולי אפילו די מהר, כי אומרים שיש דווקא סיכוי טוב לאחר שנסתיים הריון להתחיל הריון חדש מבחינת הרחם. העיקר - אל תתיאשי. איך להעביר את חנוכה? - יש עוד כמה ימים טובים עד סוף החופש ויש הרבה הצעות לנופש. מה את אומרת שתסעו ליומיים שלושה? תנוחי קצת, תבכי, תטיילי באויר הצח, תאכלי ארוחה טובה, תבכי עוד קצת ותתנחמי? ככה עשינו באחת הפעמים שלא הצלחנו וזה היה לעניין. מקווה שעזרתי לך קצת.
 
אוי לא, טאביקט ../images/Emo7.gif

אין לי מושג איך מעבירים למלים את מה שאני מרגישה אני גם לא חושבת שקיימות מלים שינחמו אותך עכשיו אז אני רק אומר שאני מחבקת אותך, בשקט (ובכל זאת אוסיף שאני נורא נורא עצובה)
חיבוק| חיבוק|
חיבוק| חיבוק| חיבוק|
כוכי
 
הלב שלי נשבר טאבי,

ואני כל הזמן שואלת את עצמי רק שאלה אחת קטנה, שהתשובה אליה לא קיימת כנראה, למה? למה אנחנו צריכות לעבור את מסע הייסורים הזה. למה הסטטיסטיקה מתעמרת בנו. המילים קטנות מלהכיל את עוצמת הכאב, על האושר שהפציע לרגע קט בחייכם ונגדע במכה כואבת אחת. את כל הנתונים את יודעת. אני בטוחה שבקרוב מאוד תהרי בשנית ותזכי לחבק את הילד שלך. עד אז שולחת לך אינסוף חיבוקים ומציעה את הכתף שלי להשען עליה בימים טרופים אלה.
מרב
 
זה גם קרה לי ../images/Emo7.gif

כמה שזה מצער צריכים להמשיך הלאה ולקוות שהפעם הבאה תיהיה חזקה ל9 חודשים שום דבר לא בטוח בעולם !! אפילו אצל זוגות רגילים ללא בעיות יש הפלות כ20% ולא יודעים למה ! עברתי את זה אז אני יודעת בידיוק מה עובר עלייך ובמיוחד על אחת כמה וכמה אצל זוגות שזה בא להם בקושי רב כמו לנו חיבוק+נשיקה יונית
 
אין מילים

ואין איך לנחם. ובכל זאת - עבר בינתיים יום אחד. ויעבור עוד אחד, ועוד אחד אחריו. וכך יגיע הטיפול הבא ועוד יום ועוד אחד, ואיתו הריון תקין וארוך ועוד תקופה ובסופה ילד, בדיוק כמו שרצית, בדיוק כמו שמגיע לך!
 
עצוב טבי מתוקה ../images/Emo14.gif

וואו כמה קשה פה היום. אני עוד שומרת את המסר שלך מתחילת ההריון שהאיר לי את תיבת המסר עד היום. לבי איתך חמודה - עד ההצלחה הבאה. המון אהבה
 

טביקאט

New member
תודה לכולן

על העידוד והמילה הטובה, על ההשתתפות בצער, וביחוד על זה שאתן כאן, שאתן קוראות ומקבלות. (וזה כולל גם את ליאור) אני מתחילה להתאושש- פיזית בוודאי, ואולי גם נפשית. הדמעות עוד צפות ועולות בלי שליטה, אבל לא באותה התכיפות, ורואה כבר את האור בקצה המינהרה- הטיפול הבא מתחיל עוד חודשיים... בינתיים מפנטזת על הריון טבעי, ונשארת פה. שיהיה טוב לכולן- טביקאט
 
לטביקאט

לא יודעת מה לכתוב כדי לעודד (לא חושבת שאפשר...) עצובה יחד איתך ומאחלת לך רק טוב בהמשך
 
למעלה