עצוב לחזור...

טביקאט

New member
עצוב לחזור...../images/Emo7.gif

אחרי עשרה שבועות מאושרים ביותר, חוזרת אליכם בעצב רב. אחרי דימומים חוזרים השבוע עשיתי אתמול אולטראסאונד נוסף- לא היה דופק. אתמול בצהריים עברתי גרידה. השעות בין האולטרסאונד לגרידה היו הקשות בחיי. בעצם כל הפרוצדורה הזו היתה הקשה בחיי- מאושר מופלא להתרסקות טוטלית. והלב בעצם ריק יותר מהרחם. יודעת שבערך 30% מההריונות הראשונים נגמרים בהפלה בוששת. יודעת שזה שנכנסתי להריון זה סימן מצוין להמשך. יודעת שכנראה העובר היה פגום. יודעת הכל- אבל רוצה תינוק! אין לי מושג איך עוברת את החודשיים הבאים, עד תחילת הטיפול הבא. אין לי מושג איך עוברת את חנוכה הזה. טביקאט

מיכל ק-ש

New member
אוי טביקאט ../images/Emo7.gif

למה זה קורה? זה כל כך אכזרי. אין לי מילים. אני אפילו לא אנסה לעודד, מה גם ש"כיסית" את כל אופציות העידוד ואת יודעת את כל העובדות היבשות. אבל את מי זה מעניין עכשיו כשאת בתוך הריק הזה?! אני נורא מצטערת ועצובה בשבילך ורק מקווה שזה הצער האחרון שתדעי בחייך. מיכל.

תוליק

New member
../images/Emo7.gif טביקאט יקרה.

אין לי מה לומר, יודעת שכל המילים בעולם לא ינחמו ולא ימתיקו את הצער. יודעת שהעתיד נראה רחוק עכשיו - והתינוק נראה כמתרחק יותר ויותר. תהיי חזקה טביקאט חמודה, ואת תעברי את החנוכה הזה כי אין בררה, וכי החלום הזה שלך על ילד עומד להתממש. אוך!!! אני לא מצליחה לבטא את כל המחשבות שרצות לי בראש ואת כל האמפתיה שאני חשה. אני שולחת לך
גדול, ומאחלת לך שהפעם הבאה תהיה האחרונה. תוליק

אולה *

New member
איזה יום עצוב כאן היום ../images/Emo4.gif

אני ממש מצטערת, טבי. ואין לי ספק שתצליחי שוב בקרוב, אבל הפעם - עד הסוף.
אולה.

טאביקאט היקרה ../images/Emo7.gif

כל כך כואב לי בישבילך כל כך קיווינו בישבילך איין יותר מידי מה להוסיף ברגעים אלו זה עדיין קשה מידי לכתוב אני שולח לך

כתוב לי בצד שמאל למעלה

אין לך מסרים חדשים אז זה בערך הכותרת לתשובתי אין לי הודעות ניחומים חדשות זה נהיה היום הכי מדכא כאן בפורום ואני לא יודע מה עוד ניתן להגיד אז אמרת חנוכה השמן הספיק לשמונה ימים בלי שהאמינו שכך יקרה ככה גם הכוחות שלנו כבני אדם גם כשנדמה שנגמר יש עוד המון והדרך היחידה להתמודד לדעתי היא להתחיל בניסיון חדש לכשהמחזור יאפשר כי רק אופטימיות מספקת דלק למנגנון הכוחות מקווה להודעות שמחות ממך שוב ואגב, חתולים תמיד נוחתים על הרגליים, ליאור

באאבו

New member
מה קורה פה החנוכה הזה??../images/Emo7.gif../images/Emo123.gif

טביקאט, כ"כ מצטערת לשמוע. באמת שאין לי הרבה מילים, אבל שורף לי בלב לקרוא את זה. כתבת דברים נכונים, זה שנכנסת להריון זה סימן מצויין להמשך. מתפללת בשבילך שיבוא ממש ממש מהר. אגב, עובר עלינו חנוכה ממש עצוב
.. חנוכה לא צריך להיות ככה. מה קורה פה השבוע? אנחנו עוברים מהודעה להודעה ורק מחפשים ניחומים. מקווה שפורים יהיה טוב יותר... טבי, שולחת לך אלפי
באאבו

עידית ד

New member
טאבי יקרה הלב שלי כואב ../images/Emo14.gif

אין לי מילים לנחם או לעודד את הכאב שלך הזמן רק ידע להחליש מחבקת אותך חזק עידית

עמית@

New member
טאבי-

כמה שבועות של אושר כנראה לא מספיקים- מה עוד רוצים מאיתנו? עד מתי יחללו את ההצלחות שלנו- מי? למה? לעזאזל חיבוק עמית

טלי2

New member
טביקאט יקרה../images/Emo7.gif

כמה שמחתי עם הודעתך המשמחת, וכמה אני עצובה וכואבת למקרא ההודעה שוברת הלב שלך.... אין לי דרך לנחם אותך, ההגיון הרי יודע את כל מה שכתבת (הסטטיסטיקות המנחמות וכו´), אבל הלב - לו לא אכפת עכשיו מכלום, הוא רוצה לבכות ולכעוס ולמחות.... הוא רוצה לכאוב עכשיו את האובדן ואת האושר שנגזל. וכנראה שצריך לתת לו ללב, ולך, את הזמן להתאבל ולהתאושש. אני לא יודעת איך תעברי את חנוכה, ואת החודשיים הבאים, אבל אני בטוחה שתעברי אותם. ואני מוכנה לתת לך את היד, כשתזדקקי לה.

יובל@

New member
איזה יום עצוב../images/Emo7.gif

כואבת איתך ושולחת לך חיבוק ענקי. מי כמוני מכירה את ההתרסקות הנוראית הזאת ואת ריקנות הלב. אני רואה שלמרות הכאב הרב, את מפוכחת ומבינה שההמשך חייב להיות טוב יותר. חנוכה העצוב הזה כבר נגמר, וגם החודשיים יעברו מהר. נסי להנות ולפנק את עצמך בתחומים אחרים, צאי לחופשה, נקי את הראש. והכי חשוב ... להסתכל קדימה כי האושר הזה יגיע שוב... יובל

חתולונת יקרה

לא יודעת איך מעודדים אחרי שנגמרות המילים... איך עוברים את זה? לאט לאט ובזהירות שמים רגל אחרי רגל- ופתאום רואים שעברת מרחק מחבקת אותך מרחוק הרמוניה

רוני@30

New member
טאבי -

נורא נורא עצוב, נורא נורא מיותר, ובעיקר - נורא נורא. שולחת לך חיבוק תומך ותקוות לעתיד רוני

טאבי חמודה

אני כבר לא יודעת מה לומר. ניחמתי היום את אלסי, ואח"כ את ריני ועכשיו נכנסתי שוב וראיתי את הודעתך. כל כך עצובה, כל כך כואבת, כל כך מבינה מה עובר עלייך, איך הלב שותת דם. אני כאן בשבילך לתת כתף לנחם לנגב את הדמעות וגם לענות על שאלות אם תרצי. הניחום הגדול ביותר יהיה ההריון הבא שלך, שיבוא מהר ויהיה מוצלח. האמיני לי זה יקרה יותר מהר ממה שאת חושבת. יגיע המחזור ואם תרצי ותהיי מסוגלת תוכלי לנסות שוב. אוהבת ומחבקת זוהרה שיבש לה כבר מעיין המילים

נטע3

New member
טביקאט חמודה.

אני קוראת את ההודעה שלך ונזכרת שהייתי בדיוק באותו מצב לפני כמה זמן. מבינה לליבך ומחזקת אותך.

ligo

New member
../images/Emo7.gif

הו טביקאט. את לא יודעת מה ההודעה שלך עושה לי. זה פשוט לא יאמן. הנתון הסטטיסטי על הפלה בוששת הוא סתם נתון שאולי מדאיג אותנו, אבל כשהופכים לחלק מהסטטיסטיקה זה כל כך כואב ומתסכל. למה זה היה צריך לקרות לך?! אוף!!! אני אפילו לא יודעת מה לומר לך שינחם, כי מה כבר יכול לנחם עכשיו? רק הריון חדש ומהר. טביקאט, תהיי חזקה. זה מה שהחיים בחרו לך הפעם ואני יודעת שהיית חזקה עד עכשיו בהתמדה שלך, אז אין ברירה אלא להמשיך ולהיות חזקים וגם להצליח בסוף.

נועם@בת

New member
מושיטה לך יד טביקאט ../images/Emo54.gif

שלא תהיי שם לבד בחושך. זה כואב וקורע את הלב. הרחם ריקה, הנשמה ריקה, והכל קר כל כך. מחבקת חזק, כי למילים כרגע אין טעם. רק רוצה שהחיבוק יגיע עד אליך ויגע בך חתולה מנומרת כאובה שלי. את החודשים הבאים את תעברי פשוט כל יום מחדש. בהתחלה בקושי וכאב, אחר כך בעצב, ואחר כך בתקווה עצומה לקראת הבאות, ובסוף באושר אחד גדול ובלתי נגמר.
נועם

..נעמה

New member
טאבי ../images/Emo7.gif

כל כך עצוב לקרוא את הודעתך. שולחת חיבוק ענק לעטוף אותך. נעמה

יעל@

New member
אוי טביקאט ../images/Emo7.gif

כל כך עצוב, שולחת לך חיבוק גדול, מקווה כי תתאוששי במהרה, ותרגישי טוב. יעל

טאבי יקרה

נראה שהחנוכה הזה הוא לא החג של הפורום. כל-כך מצטערת לשמוע. אני לא אחזור שוב על כל הדברים שאת כבר יודעת, רק אתן לך חיבוק חזק-חזק ואבטיח לך שבקרוב-קרוב יהיה לך הריון חדש, שגם יימשך 9 חודשים מלאים ויסתיים בלידה של תינוק מקסים.

למעלה