עצוב לבד...

Rmen F6

New member
עצוב לבד...

אני כמעט בן 30, לפני קצת יותר משנה נפרדתי מחברה, היינו יחד כמעט 5 שנים, מאז לא היה אף קשר רציני ואני מאמין שזה בגלל שאני איפשהו עדיין אוהב אותה, למרות שהקשר נגמר אנחנו מדברים לפעמים בטלפון, אימיילים פה ושם ומאוד קשה לי עם העיניין. במשך הקשר וגם אחרי חשבתי שהיא האחת, ראיתי אותנו מתחתנים עם ואן גדול ו 5 ילדים, בתקופה האחרונה הפנמתי יותר שזה באמת נגמר ועכשיו מאוד עצוב לי... הייתי רוצה להאמין שאני מוכן לקשר חדש אבל אני חושב שזה לא המצב, עכשיו מאוד עצוב ובודד לי.... איך מתגברים וממשיכים הלאה ?

נ ט ע 9 1

New member
ואו...

למה אתה מדבר איתה בטלפון אם זה מכאיב לך?.. אם אתה בקשר ידידותי איתה ותמיד אתה במרחק נגיעה ואף פעם זה כבר לא ישוב להיות כשהיה, ותמיד זה יהיה כמעט, אז למה אתה מתעלל בעצמך?..!!! אם היה איפשהו סיכוי קטן שתחזרו, או הידידות היתה מובילה לחברות במהרה, הייתי אומרת לך שלא תוותר, כי אסור לוותר. אבל לפי מה שנשמע מדברייך היא כבר התקדמה, ואתה 'מתחיל' להפנים שזה נגמר... וזה כואב לך כמו איזה משאית שנפלה עלייך.. מדוע אתם ממשיכים בקשר אם אתה רק סובל ממנו, לא מתקדם, ולא נותן לעצמך להמשיך הלאה, יהיו בוודאי שיגידו, תשמור איתה על ידידות אולי זה יביא למשהו טוב, אבל גבר..!! אתה לא רואה שאתה לא מתקדם, שלקחה לך שנה רק לעכל את כל העסק?... אני חושבת במקרה הספציפי הזה כמו בשיר של עברי לידר, 'יותר טוב כלום מכמעט', תפסיק לייסר את עצמך, וכמובן שאם אני טועה ויש איזה שהוא סיכוי, תנצל אותו עד תום, ותנסה לחזור אליה בכל דרך אפשרית. אם התוצאות ידועות מראש כדאי לשחרר, כי טוב זה בכלל לא עושה לך..!!!

Rmen F6

New member
כן...

היי נטע, חברים כבר אמרו לי פחות או יותר את מה שאת אמרת ואני באמת מנסה אבל זה לא פשוט.... בתקופה האחרונה כמעט ולא דיברנו, הבעיה היא שנפרדנו לא בגלל שרצינו להפרד אלא בגלל סיבות טכניות וזה ממש מבאס ! אני לא מאמין שיש עוד סיכוי, השאלה היא איך להמשיך הלאה ? יצאתי כבר לכמה דייטים אבל לא באמת נתתי להם סיכוי אמיתי, אז לא יצא מזה כלום... ועכשיו אני באמת רוצה חברה חדשה, מישהיא לאהוב, להיות איתה... קשר אמיתי. השאלה היא איך אני מביא את עצמי למצב כזה.... ?

oferyosi

New member
מה סיבות טכניות?? עוד תירותי בנות בטח...

עזוב אותך אח שלו. עברה שנה...חיכית וכלום לא קרה.... והיית זמין בשבילה (כי היית "ידיד יקר וחשוב לה"...עאלק...אם היית חשוב לה באמת היא חוזרת ) אז אל תהיה זמין בשבילה וזהו. כואב אבל אמיתי ....

Rmen F6

New member
לא "תירוצי בנות"

לא היא זאת שיזמה את הפרידה, זה היה הדדי. הסיבות הטכניות הן שהיא גרה במדינה אחרת, היא לא מוכנה לעבור לכאן בגלל הקריירה שלה ואני לא מוכן לעבור לשם בגלל הקריירה שלי... סיבות טכניות...

מנתקים ומרפים-

רק כשתשחרר אותה ולא תדבר איתה בשום דרך- אתה תוכל להרפות מהקשר הזה ולהמשיך הלאה. אסוף את כל התמונות וזרוק אותן לפח, מחק את המספרים שלה ובקש ממנה שלא תתקשר אלייך יותר, ולעולם אל תפגוש אותה בכוונה תחילה.

Rmen F6

New member
קל להגיד קשה לעשות אבל...

קל להגיד קשה לעשות אבל אני יודע שאת צודקת ! תאחלי לי בהצלחה... (-:

נ ט ע 9 1

New member
בטח תירוצי בנות.. ועוד איזה...

טכני לא טכני.. רציתי לשאול אותך מה הן הסיבות, אבל זה לא מענייני, ואם תרצה לפרט אני מאמינה שתעשה זאת, אם היא טסה/לימודים וכד' שום תירוץ סיבה טכנית לא אמורה להפריד בין זוג שנועד להיות יחד, ותפסיק להאמין לזה...כמו שאתה לא היית מוותר משום סיבה טכנית אני מניחה שגם אם היא הייתה רוצה כוך גם היא לא הייתה מוותרת.. כמו שעופר (אופר?!..) אמר, תירוצי בנות ותו לא.. 5 שנים ביחד?.!! וואט דה פאק?!! איפה היו התירוצים האלה 5 שנים קודם?!!! תיתגבר אני מבטיחה לך, מגיעה לך רק טוב..

Rmen F6

New member
לא... באמת לא תירוצי בנות

גם אני וגם היא "לא בסדר" באותה המידה כי שנינו לא היינו מוכנים לוותר על קריירה למען אהבה....

למעלה