עצוב, לא נכון?

mt98

New member
כשהייתי ילד ...

הייתי הולך למרכז המסחרי עם עשר שקל בכיס וחוזר עם המון מוצרים. היום זה כבר ממש בלתי אפשרי - בכל מקום יש מצלמות אבטחה. (הקרדיט לחגי)

forglemmigej

New member
פעם הייתי -סרט חדש מעולה של אבי נשר

מבוסס על הספר "בשבילה גבורים עפים" של אמיר גוטפרוינד . בתפקידים ראשיים אדיר מילר-מדהיםםםם דבלה נבון-ככההההה-ככהההה מיה דגן -מעולההההההה דרור קרן- גונב את ההצגהההההה והעיר חיפה יפה מתמיד בסרט

mt98

New member
בעקבות המלצתך - צפיתי אתמול

והתאכזבתי. אתה בטוח שקראת את הספר?

forglemmigej

New member
למה התאכזבת

רפרפתי קצת בספר וטרם הספיקותי לקרוא התיאור של ניצולי שואה עם כל הפצה מצה היה טוב מאד המשחק מעולה במיוחד אדיר מילר

forglemmigej

New member
ועוד דבר../images/Emo58.gif

בסרט מדובר על הספר בית הבובות של יחיאל דינור (קצטניק) במקרה הכרתי את הילדים שלו ליאור ודניאלה ותמיד הם אמרו כמ ה היה קשה תעשיית השואה אצלם בבית, אף פעם אסור היה לשוחח על זה, את כל הזעם הוא הוציא בספרים. הכרתי עוד אנשים שהיו "שם" והם תמיד סרבו לדבר על זה, אני חושבת שאנחנו שנולדנו בארץ לא ממש הבנו מה עבר עליהם עם השתיקות האלו והעברית השבורה והסרט מטפל בזה בצורה מאד רגישה.

mt98

New member
בוא נאמר, שהספר הרבה הרבה יותר טוב.|ספויילר|

עלילת הסרט רוכבת על קו עלילה אחת מתוך העשרות שבספר[1], וגם בה היא מתעללת קשות. אדיר מילר משחק נהדר, אבל הדמות שלו שבלונית ומשעממת[2]. הסצינות בעיר התחתית עם ניגון האקורדיון ומוכר העיתונים שצועק את החדשות האחרונות די מגוחכות. אולי היו לי ציפיות גבוהות מדי בגלל שמאוד אהבתי את הספר, אבל גם בלעדיו נקודת המפנה המרכזית בעלילה מופרכת[3]. אה, ובתור בונוס - הייתי מוציא חוק שאוסר על ילדות שחקניות להתפשט בסרטים. בתור אבא, זה עושה לי חשק להביא לה בגדים ובדרך להוריד כאפה לבמאי. ---- 1. שבו השואה רחוקה מלתפוס מקום מרכזי ( להבדיל מספרו הקודם "שואה שלנו")). 2. זה לא הוא, זה התסריט. 3. נו באמת, ממתי משטרת ישראל ממלאת הוראות של ספרן חיפאי בצייתנות עיוורת? ומה זה משנה אם יש על השולחן קלפים או קוביות דומינו?

חחח וגם הבנתי שאני בפורום הלא נכון

כי המון יורדים הם באמת בקטע של הצריכה אולי אחרת לא היו מגיעים בכלל לארצות הברית, עכשיו אני לא מדברת על פרופסורים למדעי הפילוסופיה שאין להם מקום באקדמיה בישראל אבל יותר לזוגות חומרניים שרצו בית עם גינה ולא היה להם כסף בישראל ועכשיו הוא מבלה בחנויות של הבסטביי והיא בחנויות בגדים וככה הם מעבירים את החיים שלהם חחח

וואלה, קלעת בול

מאז שהגענו לארץ המובטחת אנחנו רק עושים על האש בגינה היפה שלנו, כשאנחנו לא מסתובבים בקניונים. מה שכן, במקרה שלנו התבלבלת קצת - אשתי היא זו שאחראית לבסט ביי, ואני מבלה את זמני בחנויות בגדים. אם רק הייתי לומד מדעי הפילוסופיה כמו שאמא שלי רצתה...

למעלה