עצוב כל כך לקרוא

ALON408

New member
עצוב כל כך לקרוא

אני בהלם יותר ויותר,וחלאס שהציבור יפסיק להגיב לכל אייטם ופוסט וכתבה מזורגגת,אתם רוצחים נפשות ואנשים ,תארו לכם אם היא הייתה מתאבדת האישה בסיפור בקולסיאום?מי לא עשה שטות כל שהיא בחייו?
לשבת לבזבז זמן על הקלדה וגידופים ומה לא באמת מוגזם,אני כבר לא רואה חדשות רק רוטר סקופים ,החלטתי לא להגיב לכל פיפס במדינה ,ודי יש לי את חיי לנהל ומה זה לא מעניין אותי אם נועה קיריל נפרדה או לא יודע מי עוד בגדה וכו

תתעשתו התקשורת מנצלת את כולם סקרים בחמ"ל וכל פלוץ מגיב לכל ידיעה חלאס נמאס כבר...

חיים והמוות בידי הלשון..
https://www.israelhayom.co.il/article/652907

ALON408

New member
זה כואב ומעצבן

אנשים כבר לא שמים לב מה הם מקלידים גם ברשתות זא לא יאמן פשוט...

אספרסו2

New member
סך הכל היום

המצב מופלטה,תאר לך זמנים אחרים בקולוסאום שהיו תופסים אותה ומשליכים אותה לאריות.

ALON408

New member
בחייאת

ואם היא הייתה מתאבדת בגלל השיימינג אז הייתה קלת דעת עשתה שטות ,ומה איכפת לי אם כתבו או טיילו ליד הקולסאום??
מספיק שנעצרה והייתה במשטרה ,תאמין לי שזה מה זה לא נעים בתור תייר להיות מעוכב!
לא צריך להיות דרמטי מכל דבר,מספיק לי כשראיתי את התוכניות אירוח בבוקר אך שהם חופרים סתם ועוד ועוד ועוד העיקר לפטפט ולמלא זמן מסך..
לאחל לה קללות מטורפות וכו זה כבר גובל בטירוף ,מציע באמת שיגבילו אחרת תראה כל פולץ משתגע לך וזורק מילים ואולי גם מעשים..
עצם זה שכל פלוץ מביע דעה כאילו הוא בתפקיד אחראי על הסברה או לא יודע מה כבר אומר דרשני וחוסר מעש לאדם להתעסק בדברים שלא אמורים לעניין אותו חוץ מאייטם ברשת

אספרסו2

New member
הדרמה היא שלך

כבר התגובה השנייה שלך שבה אתה סבור שפועל יוצא לשיימינג הוא התאבדות.

ALON408

New member
שנספר לך למי זה כבר קרה?

לא צריך לחכות שזה יקרה,מילים פוצעות והורגות,המזל של כלבים וחתולים שהם לא מדברים הם הם היו מדברים כבר כמה סכסוכים היו נוספים לנו

פופאפ

New member
טוב שביבי עוד לא התאבד.. על רבין זה השפיע בוודאות

עברת מהתאבדות לכלבים וחתולים והגעת לסתימת פיות?
הרי אתה מבייש את עצמך..
אנחנו דנים באלימות שנובעת מחוסר תקשורת
חוסר התחשבות או דו שיח.
אם כל המלחמות היו נגמרות בכך שמישהו נעלב היה כאן גן עדן.

shayCn

New member
הייתי מגיב גם ללא הכותרת אבל תודה על ההרמה להנחתה

superman1234

New member
אתה צודק. "התקשורת מנצלת את כולם" ורוטר נט מובילה בתחום הזה.

איש חלול . למה אינך יוצא למרעה ?

shayCn

New member
עצוב יותר לאיטלקים

תגובות קיצוניות תמיד יהיו לכאן או לכאן, וזה לא העניין המרכזי, אלא סטיה מהנושא.
המעשה נעשה, העבירה נעברה. כל התירוצים כמו "כולם עושים את זה", "זה גיר וזה מחיק" ועוד שטויות ששמעתי היום..ממש שטויות..
תיירת ישראלית וונדליסטית השחיתה את הקולוסיאום. שתקבל קנס של 2000 יורו מעיריית רומא וממשלת איטליה מצידי.
בוא נגיד רק שאם זו היתה מזרחית ולא רוסיה, התגובות לא היו שונות אבל קיצוניות יותר, מתבהמות יותר וכמובן, גזעניות. הפורום כולו היה מתמלא בפוסטים של נאצה ושנאה, אבל שתהנה מהעובדה שנולדה לגנים הנכונים. כרוסיה, היא יודעת איך לעשות טרנספורמציה מושלמת מוונדליסטית לקורבן.
תאמין לי, לאיטלקים הרבה יותר קשה אם משחיתים להם סמל. הם מעריכים תרבות והיסטוריה הרבה יותר מהעם המזוהם שלנו שלא יודע לאסוף ת'זבל אחריו.

מ ש ה 53

Well-known member
נכון. ת'זבל העם לא אוסף וזה מגעיל ברמות, אבל נסה לדמיין, מה
ייעשה לתיירת, שתכתוב בגיר אדום דבר מה על אבני הכותל... רק נסה.

shayCn

New member
לא צריך לדמיין. רואה בטלויזיה

ב2017 אני זוכר חרדים עושים לינצ'ים בנשים שרק העזו ללכת ברחוב בלבוש שלא 'הולם' את דעתם. בשנה שעברה כמעט וביצעו לינץ' בנשות הכותל שרק רצו להתפלל.
גיר אדום?

למעלה