עצוב וקשה

אלזה7

New member
עצוב וקשה

וחיים מגעילים ,שום דבר בחיים לא זז ,גם אם יוצאת לבלות לא נהנת ותמיד משהו משתבש ,כל כך נמאס לי מהחיים האלו ,בבית תמיד ויכוחים ואי הבנות במקום לחזק תמיד יוצא משהו לא טוב,לאמא שלי תמיד יש הערות ולא עוזר שאומרים לה שמרגישים רע ,במקום לחזק תמיד יש לה הערות שפוגעות ,אין לי כוח כבר לזה ,היא לא מתכוונת אבל זה תמיד יוצא לא טוב ,אף פעם לא יוצא טוב ,ובכלל מהכל מהכל כל כך נמאס לי כל כך אין לי כוח ,כל כך לא טוב לי לא יכולה נמאס לי תמיד הלבד וכלום לא מסתדר ולא משתנה וכל יום חוזר על עצמו ורע רק רע די אין לי כוח מתי כבר יהיה טוב אף פע ם

לא יודעת מה לומר מקווה שדברים טובים יגיעו. מגיע לך נחת.

Gali04

New member
הורים

זה קשה ויכול להיות מחרפן. ההערות והביקורת יכולות להוציא מהכלים. יש כאן הרבה במצבך, גמני. הויכוחים איתם יכולים להיות הדבר שהכי מפיל אותנו, מכאיב, מעצבן ומרתיח. לפעמים בשעת ויכוח, כשאמי אומרת משו שפוגע בי, אני מרימה עליה את הקול (מבלי בכלל להתכוון), ולפעמים אני נושכת את הלשון כדי לא להיגרר לויכוח. לפעמים, כאשר מרגישה שאני עומדת להתפוצץ עליה, אני מיד רצה לחדר בעצבים, סוגרת אחריי את הדלת ושמה מוסיקה רק כדי לא להמשיך לשמוע את דבריה מבעד לדלת. כשאני נכנסת לחדר התחושה היא שיכולתי לעמוד בקושי ולא נפלתי לבור של התלהטות הויכוח (לא תמיד מצליח לי לא להגיב או לא להתפוצץ). כמובן, שבחדר אני בוכה את נשמתי ומרגישה נורא.

אלזה7

New member
הי גלי

תודה על התגובה .
אמא שלי ואני סה"כ גם אם יש ויכוחים ,החברות הכי טובות ,באמת אין לי שום בנאדם בעולם יותר קרוב ממנה ,ואני יודעת שהיא מאד אוהבת אותי ולאמתכוונת לרע , אבל כמו שאמרת לפעמים הערות מכאיבות , אולי גם לפעמים אני מפרשת לא נכון , גם זה יתכן ,לפעמים מפרשים לא נכון הערה של מישהו ,אולי מישהו מתכוון לאיקס ואנחנו מבינים וואי וגם זה גורם למפח נפש , כמו שהיה לי עם המורה שנפגעתי ואחר כך חשבתי שאולי בכלל התכוון להגיד משהו חיובי , בכיתי המון בימים האחרונים ,לא רק בגלל הויכוח ,אוסף של דברים ,גם הויכוח ,גם התקרית עם המורה ,גם הסיפור עם ההתנדבות ,כמו שאומרים עלה לי , הכל ביחד , וגם בכלל מעצבן אותי ומעציב אותי שתמיד משהו משתבש גם שאני מנסה לשנות ,והרבה דברים בחיים שלי תקועים ,זה אוסף כזה של דברים ביחד לא רק הויכוח ,פשוט עוד דברים שהתאספו הכל ביחד ,שהכל ביחד ככה אז זה מתאסף וגורם להתפרצות של בכי ובכלל לעצב עמוק .

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי אלזוש

האם ניסית לקחת את אמא לשיחה מעמיקה ולהסביר לה מה את חשה?
אל תדאגי דברים יסתדרו אני כאן לכל דבר שתרצי לדבר!

אלזה7

New member
כהנא יקרה

תודה רבה על העידוד ,כן דברתי עם אמא שלי ,זה לא עוזר כל כך היא מצטערת באותו רגע אבל למחרת היא שוכחת וזה חוזר על עצמו ,הדבר היחידי שאני יכולה להגיד לעצמי זה שהיא לא עושה את זה מרוע ,אני יודעת שהיא באמת אוהבת אותי וסה"כ יש לה כוונה טובה , לגבי שאר הדברים ,אני מקווה שמשהו כבר יסתדר סוף סוף כי בינתיים כלום לא זז ולא בגלל שאני לא עושה פשוט משהו כל הזמן משתבש אבל מקווה שישתנה .

אלזה7

New member
כל כך נמאס לי

מאיך שהחיים שלי נראים ,לבד ,עם הפרעות אכילה ,לא עושה כלום כל היום ,מסתובבת בלילות , אין שום תכלית לכלום ,ריקנות כזו גדולה ,כלום לא משתנה ,כל כך כבר לא יכולה לסבול את זה

אלזה7

New member
החיים

שלי הפוכים כבר הרבה מאד זמן , אני לא טיפוס של בקר , מסתובבת כל הלילה ,אני לא ישנה בלילה ,בין חצות לחמש בבקר ,עד חצות אני בבית בד"כ ,ככה נראים החיים שלי . לא שמפריע לי סדר יום הפוך אבל יש הרבה דברים שאני רוצה לעשות ובגלל סדר היום ההפוך אני לא מצליחה ולפעמים גם נמאס לי להשאר כל היום בבית עד חצות , בתל אביב הכל פתוח ויש קווי לילה והמון אנשים בחוץ ,אין עם זה בעקרון שום בעייה ,בשבילי זה גם יותר טוב כי אני במילא לא נרדמת וגם ככה פחות סובלת מהפרעות אכילה ,אם אני בבית בלילה זה פי אלף יותר גרוע ומדכא ,אני אוהבת את הלילה ולא בא לי תמיד להדחס בכל מני מקומות עם הרבה אנשים בבקר ,לא אוהבת את זה ,אבל לפעמים פשוט נמאס לי ,ובכלל נמאס לי מהריקנות אני לא רוצה שהחיים שלי ימשיכו להראות בלי תעסוקה ,תחביבים ,בילויים ,סתם להעביר את היום סתם מי יכול להמשיך לסבול את זה ...

Gali04

New member
אבל אם את אוהבת את הלילה

ואת אכן יוצאת מהבית, נוסעת ומסתובבת לילה לילה, ואת לא מפחדת מה הבעיה בזה? אגב, את פשוט מסתובבת ברחובות?
&nbsp
אני גם אוהבת את הלילה ושונאת אנשים, דוחק, המולה ובוקר ואור, אבל אני גם לא יוצאת ביום וגם לא יוצאת בלילה. אנלא יוצאת בכלל.
&nbsp
את יוצאת בלילות, בשישי בחוף הים כל שבוע, רשומה לחוג (לא יודעת כמה פעמים בשבוע), אז לא מבינה למה את אומרת שאת לא עושה כלום? לי זה נראה שאת עושה המון.

אלזה7

New member
יש

בעייה מאד גדולה ,בלילה אי אפשר לעשות כלום חוץ מלהסתובב ברחוב או לשבת בבית קפה , אי אפשר ללכת לבריכה ,כי הבריכות לא פתוחות בשעות כאלו , ואני מאד רוצה ללכת לבריכה , גם בשישי לים אני הולכת כבר מאוחר ,ממש שקיעה וכבר אי ן שמש אי אפשר להשתזף אף פעם לא חווים אור שמש , ואני אוהבת כן את אור השמש , ובים אני יושבת לבד ולא עושה כלום ,לא משחקת מטקות ,כלום ,סתם נכנסת קצת לים ויושבת קצת וזהו ואני לבד שם ולא להרבה זמן , אני לא עובדת והפסקתי גם ללמוד , וגם התנדבות שמעניינת אותי בעייה למצא ,אז אני ללא תעסוקה כרגע , אני לא מבלה בשום בילוי חוץ מאשר להסתובב בלילה ולשבת באיזה מקום , אפילו לצאת לסרט זה כבר מאוחר או ללכת לקניון , ואני מאד רוצה לבלות לא רק בסיבוב בלילה ,שנים לא חוויתי שום דבר ,מאז שהייתי ילדה קטנה , וכבר מאוחר אי אפשר ללכת לשום מקום ,הכל סגור ,אי אפשר לקנות כרטיסים או משהו ,גם לפארק סגור ,אני רוצה לחוות דברים ,לחוג הפסקתי קצת ללכת וגם עוד מעט מסתיים מאד לא נעים חברתית שם ,אין עם מי להחליף מילה ,למרות שאני אוהבת דווקא את סוג הספורט עצמו ומרגישה שהשתפרתי , ובלילה גם אי אפשר ללכת לחדר כושר , גם לחוג אני מאחרת הרבה כי גם החוג לא מתקיים בלילה , ואם אני ארצה לחזר לנגן אז גם בלילה אי אפשר להתאמן כי אחרת כל השכנים יזמינו משטרה ,יש הרבה דברים שלצערי אי אפשר לעשות בלילה .

Gali04

New member
אם את אוהבת את השמש

לא הבנתי מה מונע ממך לצאת בשעות השמש אם את טוענת שאת אוהבת את השמש? אפשר גם ללכת לשבת בפארקים או בגינה ציבורית ואין שם המון אנשים. תלכי בשעות, שילדים לא משחקים בגינות.
&nbsp
ואם את כן רוצה לעשות כל כך הרבה דברים כמו חדר כושר, סרט, בריכה, ים ועוד ואת אוהבת את השמש לא מבינה מה מונע ממך? למהבעצם את רק יוצאת בלילה? יש מקומות שאין שם דוחק של אנשים ויש חופים מעט יותר מבודדים מהיתר.

אלזה7

New member
מה

שמונע ממני אם לא הבנת ,למרות שהסברתי ,זה שיש לי סדר יום הפוך , אני לא מצליחה להרדם כל הלילה ,נרדמת רק בשעה מאוחרת בבקר ,יש לי בעייה ,וגם לחוף אני לא יכולה להגיע לכל חוף כי אין לי רכב ,אני תלוייה בתחבורה ציבורית ולא לכל מקום גם יש לי עם מי ללכת ,אני יודעת שאפשר לבד אבל לפעמים לא מתאים לי ללכת לכל מקום לבד .

אלזה7

New member
סופ"ש מגעיל

רע לי ובכיתי המון ואני מאד עצובה וקשה לי ונמאס לי מהכל וגם מחר יהיה אותו דבר בדיוק ומתישהו "יהיה בסדר " רק שמתישהו לעולם לא מגיע ,בדיוק כמו המשיח ...

Gali04

New member
ברוכה הבאה למועדון

חשבתי שאת אוהבת את הלילה ולא את היום, אבל כעת מבינה שאת אוהבת את היום והשמש רק סדר יומך הוא הפוך. חשבתי שאת לא אוהבת לראות את החיים ואנשים בבוקר, אבל מסתבר שלא זאת הבעיה.
&nbsp
אם כך, הבעיה הרבה יותר פשוטה, כי סדר יום ניתן להפוך. את פשוט צריכה לשבור את המעגל ויום אחד לא ללכת לישון בבוקר ולהחזיק עד שעות הערב ואז ליפול מעייפות. בימים הראשונים זה לא יהיה קל, אבל בהמשך הגוף ירגיל עצמו לערות ביום ושינה בלילה.

אלזה7

New member
אני

אוהבת גם את הלילה וגם את היום ,אני אוהבת מאד את אור השמש , אני לא אוהבת את הדוחק והעומס וצעקות על הבקר ,וזה לא כזה פשוט , אין לי בשביל מה לקום בבקר ,אם אני קמה מאוחר ,היום עובר לי יותר מהר ,אחרת זה פשוט עינוי בשבילי יום יותר מידי ארוך , אין לי מה לעשות בו וגם יש לי הפרעות אכילה ,אני גם לא מסוגלת להרדם בלילות ,יש לי חרדות ,יכולה רק באור היום , כרגע יש לי עם זה קצת בעייה .

Gali04

New member
קיצור היממה

אני בדיוק אותו הדבר, מחפשת בכל דרף לקצר את היממה ובגלל זה הימים והלילות שלי הפוכים. אם אני מתעוררת במקרה בשעות מוקדמות ביום אני בפאניקה מהשעות שעדיין נותרו עד הלילה.
&nbsp
בנוסף, בלי שום קשר לדיכאון, תמיד אהבתי את הלילה, כל חיי. בלילה אני כאילו קמה לתחייה.

למעלה