עצוב ומוזר

Yaniv-DC

New member
כווווווולם צודקים.

נכון, למה לתת לו לשחק בי שוב? למה להראות לו שאני כאן בשבילו אחרי שכל כך נפגעתי? הוא קיבל החלטה, ומעכשיו שיתמודד עם ה"חברים" שלו. אבל, היניב שלכם איש טוב לב הוא. ישבתי וחשבתי, והגעתי למסקנה - אם אני לא אעזור לו, אני ארגיש רע ולא שלם עם עצמי. אם אני אהייה שם בשבילו, יכול להיות שאני גם ארגיש רע. אבל לפחות אני אדע שאני חבר אמיתי. הוא בא אלי, ישבנו, דיברנו, הוא בכה, אני ניחמתי, ראינו טלוויזיה, סרטים, אכלנו, התחבקנו, נימנמנו, אכלנו עוד, הוא נשאר לישון פה (הוא עדיין ישן, 12 שעות כבר.... בררררר...). איך אני מרגיש? לא יודע. הוא עדיין פה, וכשהוא פה טוב לי. יהיה לי רע כשהוא ילך? אולי. אבל בניגוד ללפני חמישה שבועות, עכשיו יש לי המון אנשים שמקיפים אותי ויהיה לי מה לעשות בשארית הסופ"ש. אני יודע שקיבלתי את ההחלטה הנכונה, שכרגע אני בעמדת שליטה, שאני כבר לא רואה את עצמי בתור הקורבן שמחפש הזדמנות שנייה, אלא בתור זה שצריך לתת את ההזדמנות הזאת ושב-24 שעות האחרונות הראיתי לו מה הוא מפסיד מבלי לחשוב על מה אני מפסיד. לא העלנו את הנושא של חזרה או משהו כזה, אבל מבחינתי עוד בן אדם אחד בעולם יודע שיש לו על מי לסמוך. תודה לכולם על ההודעות והמסרים. באמת. וכמובן נסיים בפתגם הנודע :
Men suck. You can't live with them and can't kill them. Women on the other hand, you can't live with them and can't fuck them. So I'll stay with the men, at least they suck...​

לא חייבים לקבל תמורה על כל דבר../images/Emo140.gif

יניבי. אתה יודע, ישנם דברים שעושים גם כשיודעים שהם לא "יתנו לנו כלום". גם כשיודעים שאנחנו לא חייבים. ושבעצם אנחנו אלה שצריך לעזור להם... אבל עושים אותם. בשביל הלב.
בשביל להרגיש טוב. אני מאמין בהשקעות לטווח ארוך. משהו בסגנון "שלח לחמך על פני המים, כי ביום מן הימים תמצאנו חזרה". תחשוב על זה - אתה נחרט בלבו של אותו בחור לעד, כבחור טוב, כאנושי פי מאה ממנו, כאדם שהתעלה על רגשות אנושיים וקמאיים, ולמרות שהרגיש פגוע ושבור, ברגע שזיהית מצוקה אצלו - מייד ניגשת לעזור. הוא ירגיש חייב לך לנצח. מה יותר טוב מזה? עצם העובדה שהצלחת להתעלות על היצר הראשוני לראות אותו מתבוסס בבעיות של עצמו, וניגשת לעזור, בזמן שאתה ממש לא חייב זה כבר העלה אותך דרגה אחת מעל רוב בני האדם.
וזה - הופך אותך למישהו מיוחד. היה גאה בעצמך.
ואיתי, מחמלי, אני יודע שאתם לא נושכים. אין לי מחשב כרגע. שמרו על עצמכם.

למעלה