עצוב בצרפת

עצוב בצרפת

הזוכה בגמר כוכב נולד לפני שנתיים בצרפת היה חולה סיסטיק פיברוזיס שבזכותו גדלה מאוד המודעות למחלה. היום כשהוא בגיל 24 הוא נפטר - עצוב נורא נורא )- : יהי זכרו ברוך! __ הידיעה בטלוויזיה הצרפתית - זה הכותרת הראשית היום, וגם כמה מהשירים היפים שלו (לצד הכתבה) בקישור הבא. http://videos.tf1.fr/video/musique/gregory-lemarchal/0,,3438552,00-deces-chanteur-gregory-lemarchal-.html (אני מאמין שזה יופיע בהמשך בחדשות בישראל) הערה: מובא כאן אך ורק בתור ידיעה חדשותית שאנו יותר מכולם יכולים להזדהות עימה, אבל חלילה לנו לאבד את התקווה.

sporTV

New member
באמת עצוב!!!

ראיתי את הסרטון......אני לא מבין מילה בצרפתית אבל הבנתי את העקרון בזכות ההקדמה שלך. היו לו וואחד ריאות לפי השירה....אבל רואים שבראיון שהוא לובש חולצה ורודה שכזו הוא נראה לא בשיאו וגם קצת מתנשם. הוא היה חולה קשה? ידוע למה נפטר? היו חזקים.

LullaBelle

New member
מבאס

יצא לי לשמוע לא מעט שירים שלו - ידיד שלי מצרפת סיפר לי עליו עוד בזמנו מיד אחרי הזכיה ומיד הורדתי הרבה שירים. בקנדה גם הייתה זמרת עם סי אף, שהוציאה דיסק וסינגל וקליפ. היא הלכה לעולמה בגיל 30 בערך. קראו לה ALICE MARTINEAU. בזמנו רציתי לעשות עליה כתבה ב"לנשום חופשי", בתור סיפור הצלחה - בסך הכל זה לא פשוט לפרוץ לעולם הבידור והיא עשתה זאת, למרות המחלה, וגם זו בחירת קריירה מעניינת לסיאפניקית - אבל הרעיון לא התקבל בגלל שהיא מתה והעדיפו לא לציין דברים כאלה בעיתון. [גרררר]

למעלה