עצוב בעסק

pixel

New member
עצוב בעסק ../images/Emo7.gif

חבל... לפני שנה הם היו ביחד על הגרוב ועכשיו הם פשוט לו באותו מקום הגיע הזמן לקפל את הבסטה

אנחנו נוטים להסכים איתך שיש לקפל

את הבאסטה ריימז. מעניין איזה טעם יהיה לפאסטה עם באסטה מקופלת. אה....... וגם נעלבנו.( דיי נו...... אני לא יכול להפסיק לבכות)

tomoshe

New member
אבל אם תקפלו את הבאסטה

ריימז, מה יהיה במקום??? ואגב ריימז - עד שאין תחליף הולם אי אפשר להעלם בלי לירון ובלי שועל יהיה מאוד חבל חיתוכי ורידים לרוב יתבצעו אם תעזוב עוד חרוז אחד ודי וגם זה יותר מידי תומאס, מתנצל על האיוולת דלעיל אבל מה זה כיף להיות דביל

DJ$upreme

New member
אחי!!!1 איזה פריסטייל דפקת!!!1

רק מה עם המסר המסר לא מספיק עם מסר

tomoshe

New member
אחי לנדודי הלילה, ציפור לילה יקרה :

אני אישית אף פעם לא צידדתי בזה שצריך מסר. מכופף הבננות הוא לדעתי השיר הישראלי (היפהופ) עם הליריקס שאני הכי אוהב ואין בו בדל קצה קצהו של מסר וואטסואבר. העיקר שיהיה שנון\מעניין\חכם\משעשע וכו´. חוץ מזה שבפריסטייל (???) שלי (השולתת!!1) יש מסר חושלוקי - להדביק את לירון וקוואמי עם סופר - גלו לכיסאות השדרים, ןשאפילו לא יחשבו על לנסות לברוח. תומאס, למען עתיד ילדינו.

MC ROEE

New member
איי אחי קרעת אותי

בעיקר עם התומאס לעתיד ילדינו נ.ב. בלי להשתחצן אבל אני עושה פריסטייל יותר טוב

babe10

New member
לגמרי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לא נכון!!! השתגעת??!! עד שהם חזרו. היה ענק. קורע. היה עייסק כמו שעייסק צריך להיות. ועכשיו אני הולכת ל
למרות שכבר
ואין
עם חיוך ע-נ-ק מרוח על הפנים.

Super - Girl

New member
אני בטוחה שאני לא צריכה לספר לכם...

איזה כיף!!!!!!! זה היה לפתוח את הרדיו ולשמוע את 2 האנשים הכי ט-עימים בעולם משדרים ביחד שוב אחרי כל-כך הרבה זמן שהם השאירו אותנו לבד.... התוכנית אתמול הייתה פשוט מצוינת ולדעתי גם הפריסטייל
בקיצור אני פשוט מאושרת וכבר מחכה לשבוע הבא....
ד"א מישהו יודע איך קוראים לשיר החדש של באסטה ריימז כי ממש אהבתי

break ya neck קוראים לסינגל החדש של

בסטה שהביא לנו דון מלך מומי לוי- שמשדר כמובן הלילה בין 23:00 ל-01:00 ב-88FM.

Emc2

New member
תראה תשמע...

אז התחלנו להקשיב למילים של גנסטה ראפ? נו מה אתם מתפלאים שזה רק קללות... ומישהו הספיק לקלוט את המספר של הפקס של לירון פשוט טס והספקתי לקלוט כלום חוץ מ- 037... ושאלה שמטרידה הרבה זמן.... למה אתם לא שמים אף פעם ראפ אירופי? יש אחלה ראפ צרתפי וגרמני אבל בחיים עוד לא שמעתי אתכם משדרים משהו מאירופה.....למה?

DJ$upreme

New member
כמי שלא אוהב ראפ אירופאי

אני חייב לתקן אותך, העייסק הרבו להשמיע ראפ אירופאי - לטעמי יותר מדי אפילו. לה דארקנס למשל וקטעים מ"לה פלואו 2" היו השירים המושמעים ביותר בעסק תקופה ארוכה. יש לי הרגשה ש"לה דארקנס" היה להיט בארץ (בקהיליית ההיפהופ) הרבה יותר מבהרבה מקומות אחר בעולם וזה רק בגלל העייסק; הם גם הרבו להשמיע דברים של רוטס מאנובה ו-TY רק לאחרונה וגם ארחו ראפרים בריטים באולפן.

dj-M.a.S.e

New member
ניר,לגביי ראפ אירופאי

ניא,אמנם לה דארקנס וTY לכו´ הם אמני היפ הופ אירופאי והתפרסמו בעייסק שלנו אבל יש הרבה מעבר להם ולזה אני לדוגמא נהנה לאסוף\למצוא\לחפס ראפ מכל מקום בעולם ומצאתי שראפ(היפ הופ)אירופאי לא פחות טוב ומעודן(למי שאוהב ומוכן להקשיב לפלואו\סגנון\סטייל\גישה של היפ הופ אירופאי) את הראפ האירופאי מייצגים בגאווה מס´ אמנים כגון: Down Lowשלהם היה את הלהיטJonney B C-block וכמובן Black Attackשלהם היה את השיר המדהיפ עם הסימפול של מוצארט!!!!!!! את השירים והאמנים האלו קשה להשיג בארץ ובטח שלא לדבר על למצוא אותם בחנויות אומנם ישנו אוסף אחד שיוצא אחת לכמה חודשים בחנויות נבחרות אוסף שמיוצג בארץ ע"יBNE RECORDSשנקרא touch my soul לי יש במס´10 ועד 18 וכל אחד מהם זה אוסף כפול בקיצור אם אתם רוצים לשמוע ראפ ממקום אחר זה האוסף לחפס בו תהנו much love dj-M.a.S.e

k0dman

New member
אוספים טובים

והיה כמעט את כל הסידרה של האוספים האלה - כל דיסק כפול כזה ב 40 ש"ח בתו השמיני בירושלים! ואני כמו אהבל לא קניתי לעצמי כמה מהסידרה! קניתי כמה מהאוספים האלה כל פעם מתנה לידידות שלי וכו אבל לעצמי לא
וכבר אין את זה שם -חוץ מנראה לי האחרון וזה בערך ב 90 שקל.. איפה עוד יש את זה וכמה זה עולה בחנויות אחרות? k
dman

inbalit

New member
תוכלו לומר לי בבקשה....

מה היה אתמול בשעה הראשונה בעסק? פריסטייל של מי היה? ככה זה שישנים כל היום וניזכרים להיתועורר רק ב1 ועשרה....

למעלה