דיברתי על התמונה של מאט בגשם והתמונה ששמתי זה של מימי ואיזי... אני לא מטומטמת! דר"כ זאת דיג´יקאט.
U Unicorn Fairy New member 17/7/02 #35 דיברתי על התמונה של מאט בגשם והתמונה ששמתי זה של מימי ואיזי... אני לא מטומטמת! דר"כ זאת דיג´יקאט.
א אמילי מאמנת האש New member 17/7/02 #34 תמונות, תמונות, תמונות. די! חדל!!! אוקיי. הפיק הוא אחד מהראשונים שלי, והוא היה כקונטרה לדייקארי שכתבתי (שאותו אפרסם בט"ו באב ^^) לא מי יודע מה אבל הוא אחד מהראשונים שלי, אז תתחשבו. מקווה אבל שהשכתוב שעשיתי עוזר תגובות, אנשים!
תמונות, תמונות, תמונות. די! חדל!!! אוקיי. הפיק הוא אחד מהראשונים שלי, והוא היה כקונטרה לדייקארי שכתבתי (שאותו אפרסם בט"ו באב ^^) לא מי יודע מה אבל הוא אחד מהראשונים שלי, אז תתחשבו. מקווה אבל שהשכתוב שעשיתי עוזר תגובות, אנשים!
G Goggle Girl New member 17/7/02 #37 ../images/Emo9.gif תודה! ואני מייד הולכת לכתוב את הפיק העצוב השני!
G Goggle Girl New member 18/7/02 #45 דייייייייייי! ../images/Emo9.gif אם, מורפיה, דייויס היה מדוכא כי זה אנגסט. ככה זה. אנשים מדוכאים. מספיק? אוקיי, ועוד פיק! ^___^ מקווה שהוא עצוב מספיק ;;;^^
דייייייייייי! ../images/Emo9.gif אם, מורפיה, דייויס היה מדוכא כי זה אנגסט. ככה זה. אנשים מדוכאים. מספיק? אוקיי, ועוד פיק! ^___^ מקווה שהוא עצוב מספיק ;;;^^