עצוב אבל שמח.

batel500

New member
עצוב אבל שמח.

הצלחתי, קשה לי להאמין אבל עשיתי את זה. הרכבתי מטוס בעצמי, ונכון שזה נשמע הזוי וקצת טיפשי לרשום את זה אבל זה לא. פעם אני ואבא היינו מרכיבים ביחד מטוסים מפלסטיק כאלה שצריך להדביק בדבק מגע ואבא לא היה מרשה לי לעזור לו בשביל שלא ידבקו לי האצבעות, ועכשיו קניתי מטוס, אומנם לא מפלסטיק ולא מדביקים אותו בדבק, הוא מקלקר ונורא קל לחבר אותו אבל הייתי מסוגלת נפשית להרכיב מטוס בעצמי.
אני מתגעגעת לאבא כל כך. באטל =]

eshkolit32

New member
כל הכבוד!

כל הכבוד שבכלל חשבת על דבר כזה, זה לא פשוט לנסות לשחזר משהו שעשית עם אבא שלך. יופי, אני חושבת שעשית מעשה אמיץ. זה בכלל לא נשמע הזוי ולא טיפשי בעיני, זה מאד מורכב לעשות דברים שהינו עושים יחד עם מי שאיבדנו. אני חושבת שלמרות שנורא קשה לך את מצליחה להישאר חזקה. יופי ששיתפת אותנו....תמשיכי להיות חזקה! להתגעגע זה לא אומר שאת לא חזקה. זה אומר שאבא שלך חסר לך ושאת שומרת לו פינה חמה בלב, ואם את מסוגלת להרכיב את המטוס הזה בעצמך, עם כל המשמעויות שנלוות לזה - אז אני מסירה בפניך את הכובע ומציע לך לחבוש את הכתר הוירטואלי הזה
.

גם בעיני זה לא טיפשי.. ../images/Emo13.gif

עשית לי גם חשק לבנות מטוס.. חיבוק..

yaeli20

New member
חייכתי ../images/Emo24.gif

אני גאה בך כל כך... זה נהדר לשמוע שהצלחת להתמודד עם כל הכאב הנפשי שבדבר ולעשות משהו שהזכיר לך את הרגעים היפים והכייפים עם אביך קבל חיבוק חזק

s h o o s h a

New member
דרכים לזכור

בוקר טוב, חדשה לחלוטין [הגעתי דרך פורום אחר, אבל הגעתי] וכשקראתי את ההודעה הזו חייכתי ודמעתי. כי זו דרך נפלאה לזכור ולשמר אדם אהוב ורגעים מופלאים שהיו שייכים פעם לשניכם. המשיכי לקנות מטוסים ולהרכיב אותם. המשך יום יפה, שוש
שמי שוש, בת 43 הורי נפטרו שניהם- אמי מסרטן ואבי מאירוע מוחי מאד חסרה את אמי

eshkolit32

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה, שוש

בוקר טוב, הצערתי לשמוע שאיבדת את הורייך. אני יודעת מניסיוני שזו התמודדות לא קלה. אני שמחה שהגעת לכאן, ויהיה נחמד לראות אותך משתלבת כאן גם בהמשך, בתקוה שהפורום יתן לך תחושה שאת מאד מובנת בחוויות שלך ושאת לא לבד.

למעלה