עצובית:(

ma127

New member
עצובית:(

עוד ערב שישי לבד, הכי קל להשיג סקס . אבל אני רוצה אהבה וזוגיות

ma127

New member
תודה שעפתי למטה...

בדידות , ומציאת אהבה זה לא נושא מספיק חשוב להיות במעלה הפורום?

לא כולנו חייבים להגיב על הכל,

זה מאד מצער אותי שאת עצובה ובודדה אבל זה לא אומר שאני חייבת לך משהו. בפורום כל משתתף רשאי לבחור האם להשתתף ובאיזו מידה.
שימי לב למס' ההודעות שפרסמת בנושא לאחרונה. אולי אין לנו מה לחדש מאז האחרונה?

ma127

New member
רישעות

אל תגידי לי שמצער אותך שאני עצובה! ואני לא אמרתי שאת חייבת לי משהו . תשובתך מראה על רישעות וחוסר לב נטו!

כשלא עונים לך- לא טוב, כשעונים לך- לא טוב,

אם את מוכנה לשמוע רק תשובה אחת ויחידה להודעתך, פשוט תפרסמי אותה בעצמך.
אין לך שום זכות לומר לאנשים אחרים מה להגיד לך ומתי. כלומר, יש לך זכות לומר, אבל אין לאמירה שלך שום משמעות והיא לא מחייבת אפילו את שרוכי הנעליים שלי.

Blue Rose

New member
יש עוד הרבה כמוך...

צרת רבים לדעתי היא סוג של נחמה...תקראו לי טיפשה אם תירצו....

נשים, גברים, שמנים, רזים ומכל שאר הסוגים...

אהבה זה לא דבר שקל למצוא...

אבל למה את לא יוצאת עם חברות? ידידים? מה שלא? מנסה לארגן מפגש פורום?

ללהיות לבד יש הרבה תרופות...אם לא אהבה- אז נסי את האחרות...

האהבה תגיע..אבל את כבר מיואשת ממנה...איך תצליחי לזהות אותה כשתגיע כשאת כבר מיואשת...?

צאי, תחווי, תתנדבי, תלכי לחוגים ולהרצאות בנושאים שמעניינים אותך, תתמכי במפלגה פוליטית...בכל מקום תפגשי ותכירי אנשים שיש להם מכנה משותף איתך...ואולי ביניהם גם את מושא האהבה שלך...

מה שבטוח זה שלשבת לבד בבית ולחכות למישהו מהפורום שיכתוב לך משהו סימפטי- זה לא יעזור...בעצם אולי אחד מגברברי הפורום ישלח לך מסר- אבל בטח תהיי כל כך בטוחה שהוא רוצה רק סקס שלא תעני לא...(וכן יש כאלו שרוצים רק סקס- אבל גם כאלו שרוצים יותר)...

אבל אם תבואי ברוח של---מחפשת שותף/פה לבילוי שישי...עם פרצוף מחייך או איזה משהו עליז יותר... יש יותר סיכוי שלא יהיה לך שישי לבד בבית....

מקווה ששישי הבא יהיה מלא בילויים וצחוקים...

רוזי! שמאחלת לך רק טוב..

ma127

New member
רוזי תודה :)

על זה נאמר, אנשים טובים באמצע הדרך . תודה לך על ההכוונה והמילים המעודדות וכן זה מה שציפיתי מהפורום למילה טובה גם כשקצת עצוב. מקווה עבורי ליסם לפחות חלק מימה שאמרת. והלוואי באמת שיהיו ימים מלאי חיוכים :) שוב תודה רוזי

נוסעת27

New member
יפה אמרת :)

אצטרף להמלצתך- לכולנו יש ימים שנשב בעצבות בבית, וזה קורה. אבל שום דבר לא יקרה לבד.
ימי שישי הם ימי בילויים, צאי בכיף עם חברות, אפילו אם לא תכירי אף אחד, רק העובדה של להתלבש ולהתאפר, לצאת מהטרנינג, להרגיש טוב ולצאת מהבית לכמה שעות עם אנשים כבר נותן הרגשה יותר טובה.

אני זוכרת שפעם ברחובות ניו יורק ישבו כמה בחורים עם שלט באנגלית "עצה בחינם", הרעיון היה נראה לי ממש מצחיק והזוי אבל אמרתי- יאללה, אולי אופתע. ניגשתי ושאלתי כיצד למצוא זוגיות, והם אמרו שזאת השאלה הכי נפוצה ששואלים, והעצה הייתה- אל תשבי ותחכי שהזוגיות תמצא אותך, צאי החוצה ותמצאי את הזוגיות.
הייתה אחלה עצה האמת :)

וכשקצת עצוב ולבד, בייחוד ביום חורפי שכזה, תזמיני חברה טובה או ידיד, שבו על שוקו חם או בקבוק יין, תראו סרט מצחיק בטלוויזיה.. ותזכרי-
מחר יום חדש :)

נוסעת27

New member
ואגב

אם את מעוניינת להכיר, למה שלא תשתמשי באתרי היכרויות? כיום זאת אופציה מאוד פופולרית בשביל להכיר אנשים חדשים, תוכלי לארגן לעצמך דייט חדש לכל יום שישי עד שתמצאי את זה שיתאים...

למעלה