עצובה..)-:

עצובה..)-:

אוף..נפרדתי אתמול מהחבר...ואני בדיכאון מי שיצליח לעודד אותי.......תודה מראש... )-: )-:

tali-tal

New member
חומד....

תחייכי, המשמ זורחת השמיים כחולים ואנחנו פה תמיד לשירותך!!! הרבה אהבה תקבלי כאן!!!

(: baby

New member
הפסד שלו........

חמודה, כולם עוברים פרידה לפחות אחת בחיים. אבל מתגברים בסופו של דבר, ומוצאים את השמש זורחת והציפורים מצייצות. אז קחי ארנק וצאי לקניון לקנות ולבזבז (זה מה שאני עושה כשאני בדיכאון), תאמיני לי זה עוזר. וחוץ מזה שיש מלאנתלפים דגים בים, ואפילו יותר שווים. בייבי

*Efrat

New member
מממ..... הצעה !!

תמיד תחשבי שיהיה טוב... ובסוף תראי איך שהכל מסתדר !! חברים באים והולכים... מה לעשות... אבל הכי חשוב זה להתגבר על המנייאק ולחייך !! מקווה שעזר ואם לא... מצטערת... אפרת

שרון24

New member
אני בכלל לא.....

וזה בטח לא יעודד אותכם, אבל צריך לקחת הכל בפרספקטיבה ואל תתנו לכלום להעציב אותכם. הנה קחו קצת שמחה וחיוך ממני- :)

לאחת והיחידה

נשמה אני יודע שעכשיו כל דבר שיגידו לך לא יעזור עד שקצת יעבור טיפה זמן כדי שהכאב יגליד אבל תנסי לזכור נשמה שכמונו(הגברים יש הרבה יש שטוענים שיש מאתנו יותר מדי ;-) ואני מאמין שלא חסר מיליון מחזרים שירדפו אחריך בטירוף לכן אל תדאגי נשמה כי אני מאמין שהנסיך כמו שאומרים נסיך חלומותיך יבוא בסופו של דבר ויסחוף אותך מרגלייך וזה יהיה מישהו שבאמת ראוי לך ולא סתם מישהו ולסיכום נשמה מקווה שקצת עודדתי אותך ושלא תהיי עצובה כל כך וצהריים טובים שיהיו לך ממני שלך תמיד בכל זמן ועת לשירותך נפוליאון החרטטן

יקירייי...

תודה תודה תודה תודה!!!!! כיף לקפוץ לפה כל שניה מהעבודה ולראות את ההודעות שלכם...אתם פשוט מקסימים! (-: (-:

לא יאמן!!! חייבת עצות דחוף

הוא התקשר עכשיו...רוצה לחזור....... אוף..אני כ``כ מפחדת אחרי מה שגרם לנו להיפרד מהתחלה (הוא הלך עם מישהי אחרת..) להסכים או לא???????

tali-tal

New member
אחותי....

בגד באמון שלך פעם אחת... מה ימנע ממנו לעשות את זה שוב? (שמחה שטוב לך פה)...

אני באותה דעה......

מי שעושה משהו פעם אחת, אין סיבה שהוא לא יעשה את זה שוב......

(: baby

New member
יאאאאאאא.............

שתדעי לך חמודה, את מחליטה על החיים שלך. ואם את עוד אוהבת אותו והלב שלך יצליח לסלוח לו על הבגידה, אז אולי כדי שתתני לו צ`אנס. אני למשל, מבחינתי בגידה היא כמו דקירה בלב, שאין מרפא ממנה. לכן כל אחת והרגשות שלה. בייבי- מקווה בשבילך שתעשי החלטה נכונה.

האחת והיחידה...

אם הוא בגד בך , שיעוף לכל הרוחות ולאלף עזאזלים !!!!! תעיפי אותו !!! פשוט ככה !!! שייק`ה

האחת והיחידה

כמו שמך כן את הידע אדם איזה אוצר הוא עוזב ? שכן הינך האחת והיחידה. אולע הזמן יגיד את אשר טעה אותו אדם שעזב אותך והתרחק מליבך.

החלטתי!!!!!!

אפילו שאני אוהבת אותו...לפחות חשבתי שאני אוהבת אותו עד אתמול בערב כשהוא סיפר לי...מי צריך אותו בכלל????? הוא לא שווה את זה שעצוב לי...נכון שזה כואב...אבל הכל לטובה לא? אז עכשיו אני יוצאת למסע חיפושים...חחחחחחחחחח עד שאני אמצא את האחד והיחיד..... תודה תודה לכל האנשים המקסימים שעזרו לי!!! אתם 10!!!!! (-: (-: (-: (-: (-: (-:

אוי...

מוכר לי......(חי חי חי.. לא מצחיק בכלל...) בובע.... תישמעי.... אוף.. אין לי שמץ מה להגיד לך.... אני מנסה להפנים. את מה שאמרו לי פה.. בחודש האחרון..... שהיה זוועה אמיתית בשבילי.... פה גיליתי ת`חברים האמיתיים שלי.... ולמי באמת איכפת ממני.... אחותי..... בובתי..... ומה שלא תיהי...... אני לא מאמינה שאני הולכת לומר את זה.. אבל.... כן כן...... ממשיכים הלאה..... לא חוזרים לכלב..! עשה פעם אחת.. יעשה שוב.... לא חוזרים אליו! ו.... אם את צריכה משו...... אני פה.....(לעוד יומיים...) אז... המון המון המון בהצלחה והמון כוחות להמשיך הלאה... את באמת צריכה אותם... מקווה שיעבור לך... מהר מהר.... ו.... בהצלחה...ולא לחזור אליו.! (איחלתי לך את כל מה שאני מאחלת לעצמי... שיהיה לנו בהצלחה בובע!!) שילך... אלוויז... קופלת המקופלת המפחידה

תודה קופלת...

כמו כולם גם את הצלחת לעודד אותי המון....נראה לי שאני אשאר באיזו הזה עוד הרבה זמן...אתם פשוט מגניבים אותי!! והחלטתי באמת להמשיך הלאה...הוא לא שווה את זה!! טוב..לעצרי אני חייבת לחזור לעבודה...ולא אהיה פה עד הערב...אבל תודה רבה לכולם!! עזרתם לי המון.... see you... the one (-:

למעלה