עצובה.. :(

KבתאלK

New member
עצובה.. :(

צריכה פשוט חיבוק ענק..=] זהו זה נגמר החברות בינינו אחרי 9 חודשים. היה הרבה טוב אבל גם הרבה רע. לא הפסקנו לריב והוא אשים אותי בזה "את מחפשת לריב" וגם הוא דיבר לא יפה "שיעמם לך אז התקשרת אלי" וזהו החלטתי שפה זה נגמר וקשה לי קשה כול כך

זה באמת עצוב

אבל תחשבי על זה ככה, אם בקשר היה הרבה רע ולא הפסקתם לריב סימן שפרידה זה הדבר הנכון ולא יהיה לך קשה למצוא מישהו שיתעלה על האקס ועל הקשר עם האקס. נראה לי שעשית את ההחלטה הנכונה ואני בטוחה שעם הזמן תביני את זה ותרגישי יותר טוב בקרוב. שיהיה בהצלחה!

בטח עצוב...

אני מניחה שעדיף שתהיי עם מישהו שמאשים אותך כל הזמן בשטויות ומדבר אלייך לא יפה... זה הרבה יותר כיף מלהיות לבד...

l i r u s h

New member
הייתי בסיטואציה שלך..

הייתי פעם מזמן מאוד בקשר שנמשך 8 חודשים וחצי ממנו היה טוב אבל החצי השני היה מלא בריבים וויכוחים וזה היה פשוט מעיק הרגשתי רע מאוד כשנפרדנו אבל עם הזמן הבנתי שאי אפשר לקיים קשר כזה ושזה רק לטובה!! שתדעי שמגיע לך יותר טוב מזה..ואת תקבלי !

omer73

New member
../images/Emo201.gif

תראי, יש מצבים שהקשר נכנס ללופ, ואין מוצא, והאופציה השניה מלבד פרידה היא למשוך משהו רע שלא ישתנה, ולפעמים למרות כל הכאב, לטווח הרחוק זה הדבר הטוב, לשני הצדדים.

S h i r a n 222

New member
לפעמים

כשהרע גובר על הטוב אז אין טעם להמשיך, מנסיון להגיד לך יצמח מיזה רק טוב אולי כרגע זה נראה לך מעורפל אך עם הזמן הכל יתבהר ותביני שבעצם עשית את הדבר הנכון בהצלחה

קשה

גם אני חויתי אהבה נכזבת מאד קשה בחיי. החשוב שתמשיכי לאהוב את עצמך ואת חייך, ותעשי בשביל זה דברים שאת אוהבת.

KבתאלK

New member
יש לי שאלה אלייך

מה גורם לבן אדם שאוהב להתנהג כמו שהוא התנהג כאילו לפני הריב הזה שחתחתי הכול היה בסדר הוא היה אצלי והתנשקנו התחבקנו ופתאום בום.. טוב דיברנו בטלפון והוא התחיל שוב להאשים ונמאס כבר אז ניתקתי את הטלפון ניסיתי לדבר איתו ביום שישי והוא לא ענה אז התקשרתי שבת והוא אמר "התחיל לשעמם לך אז התקשרת(יום שישי), לא רצית להישאר לבד בבית" זה היה כזה גועלי ואז חתחתי אוףףף נשבר לי=\

אני מנסה לחשוב מה גורם לבנאדם...

להתנהג כמו שהתנהג ולהגיד לך את המשפט :"התחיל לשעמם לך אז התקשרת(יום שישי), לא רצית להישאר לבד בבית". יש לי כמה שאלות אליך... נהגת לשוחח איתו במהלך היום? נהגת להתעניין בו? (או כשרק היה לך זמן פנוי לחלוטין?) נהגת ליזום פגישות? גיליתי איכפתיות? כי מהצד שלי זה נראה כאילו הוא חושב ש.."יופי, כשלא משעמם לה היא לא צריכה אותי, כשכן - אז היא מתקשרת אליי." תנסי לענות על שאלותיי...ואולי תגיעי לתשובה בעצמך.

KבתאלK

New member
שמעי

דיברתי איתו במהלך היום הודעות, טלפונים זה הוא שהיה פחות יוזם הוא עובד קשה עד מאוחר ושהיה חוזר לא היה לא זמן אלי היה לו עוד דברים לעשות.זה נשמע כול כך דפוק עכשיו הכול התענינות,אכפתיות,דאגה(האוטו שלו דפוק ויש חשש לחיו דיברנו על זה ודרשתי ממנו שלא יעלה עליו יותר). ליזום פגישות שניפגש יותר, געגועים והראתי לו את זה. הראתי לו הכול דיברתי איתו יותר ממה שהוא איתי והינה אפילו שסינן אותי ולא ענה המשכתי להתקשר

שאלת השאלות...

מה גורם לאנשים להתנהג כפי שהם מתנהגים... מדעים רבים מנסים לתקוף את השאלה הזו מכל זווית אפשרית ועל כל מחקר שאומר X תמצאי מחקר שסותר את זה... אני חושבת שהעניין האמיתי כאן הוא מה את מוכנה לספוג. קווים אדומים זה לא דבר שלילי, זה דבר חיוני../images/Emo70.gif ולצערי לומדים את זה "בדרך הקשה".

יכולות להיות מליון סיבות...

אנחנו לא פסיכולוגים וגם אם היינו - אי אפשר לנתח התנהגות של בן אדם בלי לשוחח אותו ולשמוע את כל הפרטים. לכל אחד יש את המניעים שלו - ילדותיות, פחד מקשר שגורם לו לרצות להבריח אותך, נסיון לבחון אותך ואת הקשר, פיוזים קצרים, חינוך קלוקל, הורים מתעללים, רגשי נחיתות, בטחון עצמי נמוך... עזבי אותך מהסיבות. את אף פעם לא תוכלי להיכנס לראש של מישהו ולדעת בדיוק מה מניע אותו - הדבר היחיד שחשוב זה אם הוא מתייחס אליך כמו שהיית רוצה שיתייחס אליך ואם טוב לך איתו. במקרה שלך התשובה היא לא אז אל תשברי את הראש למה, פשוט תצאי מסיטואציה לא טובה לך וחפשי מישהו שיאהב אותך כמו שמגיע לך.

KבתאלK

New member
אני מודה לכם..

שמעו אני יודעת שזה לא מגיע לי.. ושאני רואיה ליותר טוב מזה.. אבל קשה לי מאוד לשכוח את הבן אדם לעקור אותו מהלב שלי אוף אני מיואשת

smartblonda

New member
זה בסדר להיות מיואשת עברת תקופה לא קל ה

ועכשיו הפרידה הזו. אבל אני חושבת שעשית את הדבר הנכון ,כי התנהגחות כמו שלו היא חציית קו אדום ,והשלב הבא היה יכול להיות גרוע יותר (קללות וניתוקים לדוגמא). אז תחשבי על כך שחסכת לעצמך את כאב הלב הזה עכשיו כאשר הוא קטן מאשר אח"כ כאשר הוא יה יכול להיות הרבה יותר גרוע.

למעלה