עצובה.

עצובה.

לפעמיים אני לא יכולה להבין כמה אנשים יכולים להיות כל כך רעים..?! מאיפה מגיע להם כל הרוע הזה, איך אפשר לפגוע באנשים ולהמשיך ככה במסלול של החיים הרגילים, אני לא רגילה לקלל אבל אני מאחלת לכל אחד שמרגיש שכל העולם חייב לו ופשוט פוגע בלי רחמים באנשים חלשים יותר ממנו שפשוט ישרפו בגהינום ויסבלו כמה שיותר עד שיבינו את ההרגשה הזאת, יאלה סיימתי להיום שבת שלום.

למה אנשים כל כך רעים

אגם יקירה, הרוע הנורא שאת נתקלת בו נובע, לדעתי, בעיקר מקנאה. אין זה סוד שהקנאה מעבירה את האדם על דעתו, וחכמינו כבר ציינו זאת לפני מאות ואלפי שנים: "שלושה דברים מוציאים את האדם מן העולם: הקנאה, התאווה והכבוד". כאשר יודעים שהקנאה עומדת מאחורי התנהגות מרושעת, אפשר להתמודד עם הרוע באופן יעיל יותר. למשל, אפשר להצניע דברים מסוימים שאדם אחר עלול לקנא בהם, כלומר שלאדם אחר אין והוא היה רוצה מאוד שיהיו לו. לפני כן, כמובן, צריך להכיר היטב את אותו אדם שאתו מקיימים קשר כלשהו, כי בלי ההיכרות הזאת, לא יודעים מה חסר לו ומה עלול לגרום לקנאה מצדו. בשלב הבא, כדאי להתעניין בו, להחמיא לו, להדגיש את הצדדים היפים שלו - ואז באופן די מפתיע הוא יכול להפוך משונא לאוהב. נסי את השיטה וספרי לנו על התוצאות המעניינות... בהצלחה, שחרירית האחת

טל205

New member
כמה רוע אפשר לבלוע?

מצטער מאוד שאת עצובה... אני באופן אישי מבואס קצת מהאירועים האחרונים שעוברים עלי... מלא ספקות,מלא פרידות(מחברים).. החיים מלאי עליות וירידות.יהיה פסדר.

ש חף

New member
יהיה טוב מותק

מה שאני יכולה להגיד זה שיש דברים בחיים שלומדים רק כשנפגעים וכן,יש אנשים רעים בעולם צריך לבחור ולבחון את הטובים ולשמר אותם ולהתרחק ממי שלא עושה לנו טוב גם אם הבנת את זה בדרך כואבת לי זה קרה הרבה פעמים מחשל,מבגר,כואב ואמיתי. תרגישי טוב!

למעלה